Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
16.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

oyunun başından bu yana x le işimiz olmayınca basmak aklıma gelmedi.

Takildiginiz yer olursa size yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    şimdi de telefonun çalmasını bekliyorum. çalmıyor. çocuk gülüyor sonrası yok
  • Cell_master kullanıcısına yanıt
    orayı geçtim de şimdi de telefon çalmıyor. arada bir bebek gülme sesi geliyor telefon sonunda çalmıyor.
  • bilen yok sanırım.
  • quote:

orayı geçtim de şimdi de telefon çalmıyor. arada bir bebek gülme sesi geliyor telefon sonunda çalmıyor.

Kardeş ilk bebek gülme sesinden sonra aşağıdaki facebook tan paylaştığım videoyu izle gerisini halledersin.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152379641097987
    yıllardır oyun oynuyorum hiç böyle bir bulmaca görmedim. nereden akıllarına gelmiş saatlerdir geçemiyorum. deniyeyim sağolasın.
  • quote:

yıllardır oyun oynuyorum hiç böyle bir bulmaca görmedim. nereden akıllarına gelmiş saatlerdir geçemiyorum. deniyeyim sağolasın.

Bende yıllardır oyun oynuyorum oyunun tam sürümü çıkınca harika bulmacalar bizi bekliyor olucak diye düşünüyorum.
    Aslında birde bazı sesleri DS4 ten verselerdi daha ürkütücü olabilirdi sıkça değil ama bazen ses gelmesi iyi olurdu mesela bebek gülücükleri koldan gelse daha iyi olabilirdi :D
    acaba oyun çıktığında oynama şekli böyle mi olacak önceki sh oyunlarında karakter görünüyordu. şimdi ise fps gibi hatta elindeki fener bile görünmüyor. karşımıza düşman gelmeyecek mi silahla falan sıkamayacaz mı enteresan olmuş bu sefer.
  • quote:

acaba oyun çıktığında oynama şekli böyle mi olacak önceki sh oyunlarında karakter görünüyordu. şimdi ise fps gibi hatta elindeki fener bile görünmüyor. karşımıza düşman gelmeyecek mi silahla falan sıkamayacaz mı enteresan olmuş bu sefer.

Bu oyun hakkında bilgi edinmemiz içindi demoyu bitirince zaten final Sürümü degildir diye ibare çıkıyor .Yani oyun birebir böyle cikmayacaktir.
    Ben şöyle düşünüyorum oyunu hem fps hem tps oynayabiliriz.
    Bazen bi boyutta fps iken bi boyutta tps seklinde oynayacaz gibime geliyor.
    Biraz silent Hill 4 the room benzerligi gibi ama birebir aynı değil tabi.
    Tgs de gosterim yapicaklardir biraz daha.
    Tps olup oynamak daha güzel bence fps bi yerden sonra sıkıcı olabilir.

evet demodaki daireye özel bir bakış açısı olabilir. çünkü caddeye çıkınca bu şekilde olması saçma olur. bu arada yardımlarınla sonunda bitirdim. teşekkürler.
  • quote:

evet demodaki daireye özel bir bakış açısı olabilir. çünkü caddeye çıkınca bu şekilde olması saçma olur. bu arada yardımlarınla sonunda bitirdim. teşekkürler.

Rica ederim herzaman yardımcı olurum.
    Bu arada psn adresinizi verirseniz ekleyeyim sizi.

ben yoğunluktan oyun oynayamıyorum arada tek oyun alırsam belki oynarım evde çocukla uğraşıyorum iş güç derken vakıt olmuyor psn+ almadım o yüzden 1,5 aydır elimi sürmedim cihazı açtım güncellemesi gelmiş demoyu görünce indirdim. inan adresi bile hatırlamıyorum neydi. bir ara açarsam yazayım.
  • quote:

ben yoğunluktan oyun oynayamıyorum arada tek oyun alırsam belki oynarım evde çocukla uğraşıyorum iş güç derken vakıt olmuyor psn+ almadım o yüzden 1,5 aydır elimi sürmedim cihazı açtım güncellemesi gelmiş demoyu görünce indirdim. inan adresi bile hatırlamıyorum neydi. bir ara açarsam yazayım.

Bende ps plus kullanmıyorum uzun suredir oyun almiyorum bebek bekliyorum az kaldı onun icin hazırlık yapiyorum bi telaş sardı bizi

Şu günlerini iyi değerlendir derim kıymetini bil. Gece bazen sabaha kadar uyku uyutmuyor ilk doğduğunda 2 saat te bir süt emmesi lazım adamı duman ediyor benim uykum çok hafif en ufak seste uyanıyorum uykusuzluk başa bela

• quote:

Şu günlerini iyi değerlendir derim kıymetini bil. Gece bazen sabaha kadar uyku uyutmuyor ilk doğduğunda 2 saat te bir süt emmesi lazım adamı duman ediyor benim uykum çok hafif en ufak seste uyanıyorum uykusuzluk başa bela

Benimde uykum çok hafiftir, iki saatte bir uyancaksak vay halimize ya ozaman alarm kurmak lazim her iki saate bir tabi bizi uyandirmazsa

Allah sizede bizede önce sabır sonrada hem çocuğumuza hem kendimize sağlık sıhhat versin inşallah.

çocuk ilk doğduğunda 2 gece satte bir uyanması lazım uyanmıyorsa sen uyandıracaksın. yeni doğanların gece uykuda şekeri çok hızlı düşer ve farkında olmazlar uyanamaya bilirler. süt emmesi lazım mecburen. 1 sene sonra yavaş yavaş normal yetişkin uykusuna geçiyorlar. o zamanda diş ateş vs için uyanıyorsun sıkıntı vesselam. ama inan değer. büyüyünce asıl emeklerin meyvesini veriyor. Amin. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
  • Ulan koridordan saga dondugumde tuvalet kapisinin onunde beyaz varlik gordum sonra ilerledim bi yuz cikti offfffff oďum bokuma karisti

• Yokmu ya halen cikis tarihi?

• Downpour oynadim ve bittirdim .

P.T neden demosu TPS degildiki :D The Room 2 demoya göre yorumlandi sanirim sonrasinda Walkind dead'taki o adam elinde fener sokakta gözüküyordu ?

yine ayni sekil devam eder bence. ama Room 2 olmas.
  • quote:

çocuk ilk doğduğunda 2 gece satte bir uyanması lazım uyanmıyorsa sen uyandıracaksın. yeni doğanların gece uykuda şekeri çok hızlı düşer ve farkında olmazlar uyanamaya bilirler. süt emmesi lazım mecburen. 1 sene sonra yavaş yavaş normal yetişkin uykusuna geçiyorlar. o zamanda diş ateş vs için uyanıyorsun sıkıntı vesselam. ama inan değer. büyüyünce asıl emeklerin meyvesini veriyor. Amin. Allah herkese sağlık sıhhat versin.

Amin,bizim daha ocaga kadar zamanimiz var ogunlere kadar zamani degerlendiriyorum :) P.T. Demoyu bitirince forumdan bi arkadasla oyun takasi yaptim Last of us Remastered oynuyorum direk gercekci modda basladim baya zorluyor yer yer :) .

Silent Hills cikis tarihi merak eden arkadaslar oyun muhtemelen 2015 sonu veya 2016 da cikacaktir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.