Şimdi Ara

Silicon Power Stream S03 1TB 2,5' USB 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar hemen yorum yaparsa çok sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=100225&Productid=bd304108

Silicon Power Stream S03 1TB 2,5' USB 3.0

• ÜRÜN TOKLARDA KALMADI BİRİ CEVAP VERENE KADAR
  • Boşver hocam almamışsın iyi ki.
  • iyi ki almamışsınız google'da kısa bir araştırma yapıp yorumlara bir göz atın bir daha anmazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok gayet iyi memnunum hocam veri yükleme hızı güzel benim işimi gördü tasarımı da güzel zaten alacak insanlara tavsiye edebilirim.
  • hocam google da yorumlar gayet olumlu. ne kötü yanı var ?
  • Hiçbir kötü yanı yok gayet normal kullanıyorum...
  • 1.5 sene civarı oldu alalı 150tl'ye almıştım 1tb 2.5''. gayet iyi sorunsuz kullanıyorum.
  • TŞk Hocam bende aldım gerçekten hızlı ve güzel bir ürün gayet fazla işimi gördü
  • inanılma bir alet yahu 40 gb dosyayı 20dk gibi bir sürede aktardım, çok sevindim USB 3.0 olması çok iyi beee
  • İnsanları yanlış yönlendirmeyi bazıları meslek edinmiş sanırım..
    Neymiş bu ürün hakkındaki kötü kriterler?
    Kasası gayet kompakt , şık ve parmak izi belli etmiyor, usb 2/3.0 için iki ayrı renk led ışığı kullanılmış bu da gayet güzel düşünülmüş.
    Gelelim en önemli kıstasa. Üründe seagate/samsung momentus disk var ve bana göre tek rakibi wd.
    Öyle her sağdan soldan duyduğunuz yok onu alma yok bunu alma şehir efsanelerini birer bilgiymiş gibi takdim ettiğiniz sürece harddisk alamaz kimse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.