Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gilfoyleun kullandığı klavyeyi bilen var mı
  • smelly cat kullanıcısına yanıt
    razer blackwidow olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 7 Haziran 2016; 19:30:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jared'ın davetiyeye patır patır kız isimlerini yazarken Dinesh'in hali güldürdü.Dinesh Gilfoyle'a arkadaşın yok deyince Gilfoyle'un arkadaş bulup gelmeside efsaneydi.
    Bu 2 adama özel dizi çekseler izlerim valla.
  • Arkadaşlar bugün Sopranos'a başladım, yanında bir diziye daha başlamayı düşünüyorum. Bu diziyi geçen sene indirmiştim fakat daha sonra birkaç olumsuz yorum görüp silmiştim sanırım. Acaba tam olarak nasıl bir dizi? Gerçekten sarar mı, güldürür mü? Tavsiye ediyor musunuz?
  • Devam eden en iyi komedi.

• dizi güzel mi arkadaşlar tavsiye eder misiniz ?
  • Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt
    hocam yorumlara bakarsan izleyip de beğenmeyeni çok nadir bulursun(hatta bulamayabilirsin de şimdi) hatta bi çok kişiye görede aktif en iyi komedi(bkz. ben (shamelessla beraber))
  • bu dizi geçen sezonda mı böyle miydi ya? saat 5 oldu hala kaynak altyazı yok, 30 dakikalık dizinin kaynağı niye akşam çıkıyor
  • Altyazı gelmiş.
    http://www.turkcealtyazi.org/sub/636061/silicon-valley.html

Edit: Yine çok iyi bölümdü. Her dakikasında kahkaha attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 14 Haziran 2016; 2:48:50 >
  • Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı
    https://www.instagram.com/p/BGnq3tOrJh0/
    Dizilab erken çıkartıyor altyazıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 14 Haziran 2016; 9:33:58 >

• Shameless ile birlikte devam eden en iyi komedi dizisi bence. Her bölümü ayrı güzel. İnşallah 10-20 sezon yaparlar. Hatta bölüm sayılarını da artırırlar umarım. Absürd durumları konunun ciddiyetine yedirmeleri müthiş oluyor. Fotoğraf son bölümdeki en komik anlardan biriydi. Şirketin geleceği ile ilgili tartışırlarken

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı

• uçak sahnesi çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Haziran 2016; 13:14:44 >
  • Gilfoyle, Charlie Runkle'dan sonra en iyi yan karakter olabilir.

• Gilfoyle ve Dinesh yine mükemmeldi hooli'nin yeni ceo'su Jack olacak galiba, o uçak sahnesi neydi ya Richard did somebody do that to you Jared ya

3x9

• Başladım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gilfoyle'un Jared'ın ceketini giyip Dinesh'i rezil etmeye çalışması, Dinesh'i tanımıyor numarası falan yapması efsaneydi ya.
  • 3.sezondan çok zevk alıyorum ya,gerçekten muhteşem.hele ki gilfoyle-dinesh
  • çok iyiydi. gilfoyle-dinesh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyazı bugün erken geldi.
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/2575988/silicon-valley.html

Program o kadar iyi ki millet anlamıyormuş. İşler yine boka sardı. Tam işler düzeldi, herşey iyi gidiyor derken yine birşeyler çıktı. Haftaya Jared'in olayı açığa çıkar diye düşünüyorum. Gavin'ın da herkesi dışarıya çıkardığında ''aha kesin fil falan gösterecek millete'' dedim. Hakikaten fil çıktı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.