Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ilk bölümünü izledim başladık bakalım

not bad di ilk bölüm
  • Erlich Bachman her zamanki gibi

• Başlamayı düşünüyorum da dizi nasıl arkadaşlar?
    Önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muazzam dizi bence. kesinlikle tavsiye ederim.
  • komedi türünü sevmem ama ilgilendiğim konuları işliyor bir bakalım nasılmış
  • ilk bölüm güzeldi. devam ediyorum yazılımla uğraşan herkese öneririm, işlerin nasıl yürüdüğünü gösteren güzel bir diziye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 31 Ağustos 2016; 1:27:37 >
  • ilk sezon bitti. gerçekten mükemmel bir dizi. herkese tavsiye ederim.
  • yazılımla alakalı diye tarafsız bakamıyorum belki ama izlediğim en iyi komedilerden biri olma yolunda. s01e05 efsane bölümdü her saniyesinde güldüm nerdeyse
  • s02e01 hakkında

peter ın ölmesi gereksiz olmadı mı neden öldü durduk yere? başka bi olay mı var?
    gavin ın konuşması da çok güzeldi

• Peter Gregory'i oynayan aktör Christopher Evan Welch, akciğer kanserinden ötürü vefat ettiği için dizide de onun canlandırdığı karakteri öldürme yoluna gittiler, durum bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Peter Gregory'i oynayan aktör Christopher Evan Welch, akciğer kanserinden ötürü vefat ettiği için dizide de onun canlandırdığı karakteri öldürme yoluna gittiler, durum bundan ibaret.

dizide ölüm şekli anlatılırken dalgaya vurulmasından dolayı geçekten öldüğü hiç aklıma gelmemişti sağolun bilgilendirme için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 9 Eylül 2016; 23:31:59 >

• s02e09 neydi öyle ya erlich in sahnesinde koptum
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    yeni film Operator güzelmiş.
    http://www.imdb.com/title/tt5052524/
  • 3. sezona başladım az önce dizi gerçekten mükemmel
  • Golden Globe'a aday olmaması üzdü. Ayrıca olmaması da baya saçma. Ama Critics' Choice Ödülleri'nde En İyi Komedi dizisi seçilmiş.

• daha çok var yeni sezona bunu görünce fark ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Golden Globe'a aday olmaması üzdü. Ayrıca olmaması da baya saçma. Ama Critics' Choice Ödülleri'nde En İyi Komedi dizisi seçilmiş.

Veep aday gösterilmiş umarım o alır. Listenin tek hak edeni. Hele Blackish diye dizi koymuşlar şaka gibi. Zaten IASIP'nin ödül kazanamadığı ülkede ödüllerin anlamı yok.
  • Yeni sezon Nisan'da mı gelecek?
  • Dördüncü sezon 23 Nisan'da başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.