Bildirim
Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muazzam gönderme yapmışlar. Bilmiyordum bunu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3*09
-
clippy göndermesi + son sahne çok iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
izlerken kesin altından birşey çıkacak diyordum. efsanevi göndermeymiş. -
3'üncü sezon 9. bölüm itibari ile benim gözümde; en eğlenceli en güzel komedi dizisi konumunda Friends'le birlikte :) -
Son bölümlerde çok iyi gidiyor gerçekten.
9. bölümde
-
Yine muazzam bölümdü. Gavin ile başladı. Gilfoyle ve Dinesh ile devam etti. Erlich ve Jian Yong ile bitti. Sezon da bitti. -
fena değildi ama sezon finali için beklentimin altında kaldı
-
Dizi orjinalinde komedi dizisi ama ilk sezon harici komedi namına neredeyse bir şey yok. Şu son iki sezonu komedi açısından güzel bulan insan dizinin ilk sezonunu izlememiştir. Hep kısır döngüde dönen hiç ilerlemeyen bir dizi haline geldi. Son iki sezonda aklıma gelen aşırı güldüğüm komik an yok denecek kadar az. Eğlenceli olabilir ama hep aynı konularda kısır döngüde ilerlemeye çalışmaktansa ilk sezondaki komedi kafasına geri dönmesi gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Haziran 2016; 21:53:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
fena değildi ama sezon finali için beklentimin altında kaldı
Dizi de adam akıllı 1 tane kız var soğutma işte
-
Ulan şu dizideki müziklerin verildiği yerler beni gülmekten yerlere yatırıyor ya -
3 sezon içindeki en yavan sezon finaliydi. Nerde önceki finallerdeki heyecanlar nerde bu bölüm. -
Sezon finali hayal kırıklığı resmen.
Sezon bitti be olamaz olamaz, gönlümün efendisi bitti. Nasıl bekleyeceğim bir yıl daha... -
-
PoI bitmiş zaten bununla yetiniyorum Bu da bitti.
Nerelere gidem? Ne yapam ben?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X