Bildirim
Silikon tabancası tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ne ıcın kullanacaksın . Hobi amaçlımı . -
aynen lakin aldım
BOSCH PKP 18 E-Elektrikli Silikon Mum Tabancası -
quote:
Orijinalden alıntı: baycall
aynen lakin aldım
BOSCH PKP 18 E-Elektrikli Silikon Mum Tabancası
Sonuc olarak memnun musunuz ben de bim gibi yerlerden almaktan biktim hemen yamuluyor. Bosch da pahali gibi baska fikri olan olsa keske.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim'den alınan ürün tek kullanımlık olarak üretiliyor galiba. Paranızı çöpe atmışsınız o ürünü almakla ya Bosh gibi kaliteli bir tabanca alacaksınız yada birazdaha kaliteli birşey olan piyasa malı MAVİ tabancalar var onlardan alın ve biraz büyük alın . -
O zaman mavilerden cinden deneyelim bi de...
Oda çok kaliteli bir ürün olmamakla beraber garantiside yoktur zaten :) ama uzun süre götürüyor . -
Ben cok profesyonel kullanmayacagim ama bu ucundaki isinan parcanin cok dandik olmamasi ve o boschtaki gibi uzun boru seklinde olmasi heralde daha iyi olur
Ucundakı parça zaten plastik olmamalı :) demir olanlar var ondan tercih et. -
quote:
Orijinalden alıntı: baycall
aynen lakin aldım
BOSCH PKP 18 E-Elektrikli Silikon Mum Tabancası
Bu ürün kalitelidir illaki fakat kaliteden ödün vermeden daha uygun fiyatlısı var mı acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X