Şimdi Ara

Silin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rexiach

Evet arkadaşlar bana da sahte gibi geldi. Hepsiburada dan aldım %100 yazan yer siyah yapışkan bant ile kapatılmıştı :) Neden olabilir ? Mantık yürütüyorum çünkü orjinal ve %100 değil onay alamamış olabilir.

Alakası yok tr de satılan tüm supplementlerde ingilizce yerlere siyah bant çekiliyor gümrükte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece %100 kısmında vardı başka diğer yerlerde ingilizce yazılar vardı ?
  • Benimde aklıma takılmış sorudur. Double rich chocolate için hep bi lezzet övgüsü okudum p7den sipariş ettim, kesinlikle çok iyi bi tat bekliyordum ki tam bir hayal kırıklığı oldu, bi de 10lbs olanını aldım ama tadı kötü geldi. Daha önce dymatize iso-100 kullanıyordum ve gerçekten iyiydi tadı, ki o izole bi de şeker hiç yok içinde, yani optimumdan şeker bal bişey beklemiştim.

akla geliyor tabii sahte mi sorusu, ölçekte şeffaf olandan.
  • suraya sahte mi degil vs yazanlarda zeka sorunu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - kağağının çinmalı gibi gözükmesi: çin malı bile olsa sahte olduğuyla ilgili ipucu vermez.
    - tadının kötü olması: kime göre neye göre? double rich kullanıyorum şu an tadı normal. bazen aynı aromayı uzun süre kullanmak baygınlık verebiliyor. mesela ilk vanilyalı aldığımda tadı efsane gibi gelmişti. ayıla bayıla içiyordum. kutunun son ölçeklerini midem bulana bulana içtim.
    - shaker'ın ertesi gün kokmaması: bazen unutuyorum yıkamayı, ertesi gün çantadan bir çıkarıyorum ölü gibi kokuyor. annemden terlik yemişliğim var bu yüzden.

gelelim ambalajlama ve kutu sorununa. 6 ay ingiltere'de kaldığımda yine Gold Standard kullandım. kutular, ambalaj, kapak, ölçek, tat Türkiye'de kullandığım ürünler birebir aynıydı. altındaki yazılara dikkat etmedim ama. buradaki türk markası kutu ve ambalaj olarak Gold Standard'ın ürününü birebir kopya etmiş olabilir ki büyük ihtimal öyledir.

yeni tanıştığın supplement ithalatçısı arkadaşın kaliteli ve pahalı weider ürünlerini veya kalitesiz ucuz diğer ürünleri iteleme peşinde olduğu için böyle konuşmuş olabilir. herkesin her dediğine inanmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.