Şimdi Ara

Silin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weirdo -- 23 Ocak 2017; 10:3:7 >

• nerden aldınız ? benim ürünün kutusunun altında öyle bir yazı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Besinmarket ve protein7 ikisinden de aldım ikiside aynıydı.

bende p7 den almıştım. tekrar kontrol ettim farklı kutular. extreme milk aromalı bendeki usa üretimi olduğu yazıyor sitelerinde ama emin değilim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Besinmarket ve protein7 ikisinden de aldım ikiside aynıydı.

bende p7 den almıştım. tekrar kontrol ettim farklı kutular. extreme milk aromalı bendeki usa üretimi olduğu yazıyor sitelerinde ama emin değilim bende

Tat olarak nasıl 300ml su ile karıştırınca.
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    sorun yok benim icin ama ben dikkat etmem o kadar icerim gider
  • 300 ml sütle karıştırmama rağmen tadı ağır geliyo bana içine biraz kahve atıyorum.
  • Optimum' un tadından şikayet eden ilk defa sizi duydum.

Forumlarda da çok değişik tipler mevcut, nesquikle karıştırıp içsinler madem.

Ben de ABD üretimi olan Extreme Milk Chocolate kullanıyorum ve kutunun altında öyle bir yazı yok, Double Rich Chocolate yazanlar İngiltere üretimi diye biliyorum, supplement üzerine çalıştığını iddia eden birinin bunu bilmemesi enterasan.

Son olarak wheyde milkshake tadı hayal eden sadece biziz galiba, ON gerçekten piyasadaki en iyi tada sahip ürünlerden biri, Muscletech kulansanız ne yapacaktınız acaba? Onun da üstünde "inanılmaz lezzet" yazıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siliniz
    9 yıl önce açıldı
    Hesabımı silin.
    10 ay önce açıldı
    Silsin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acıkcası söylediğiniz şeyler bana fazlasıyla mantıklı geldi,bu işi kurcalayınca daha fazla çelişkinin çıkacagını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam size Ultimate Prostar öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Optimum' un tadından şikayet eden ilk defa sizi duydum.

Forumlarda da çok değişik tipler mevcut, nesquikle karıştırıp içsinler madem.

Ben de ABD üretimi olan Extreme Milk Chocolate kullanıyorum ve kutunun altında öyle bir yazı yok, Double Rich Chocolate yazanlar İngiltere üretimi diye biliyorum, supplement üzerine çalıştığını iddia eden birinin bunu bilmemesi enterasan.

Son olarak wheyde milkshake tadı hayal eden sadece biziz galiba, ON gerçekten piyasadaki en iyi tada sahip ürünlerden biri, Muscletech kulansanız ne yapacaktınız acaba? Onun da üstünde "inanılmaz lezzet" yazıyor...

nitrotech optimuma tat konusunda 10 basar 5e katlar
    keza etki yönünden de öyle. optimumun tadı çöp.

aylardır söylüyorum eski optimumlar yok artık, son seri 2012de bitti ondan sonra gelenler gerçek ürün değil diye.birinin değinmesi iyi olmuş.

• Sizin mideniz çelikten herhalde, tavukla muzu blenderda çekip yiyebiliyorsunuzdur da, saygılar...

Muscletech = Deterjan

Kreatin dışındaki içeriği "crap ingredient" , kutusu da pazarlama sözcükleriyle kaplı; Anabolic ( her şeylerinde yazıyor, yakında karnitin ve cla nın kutusuna da yazarlar), amazing, nitro, boost, 2+ university assosiaciton certified ( üniversiteler sütçü imam, sabahattin zaim ayarında ) , elite, unbelievable performance (tabi canım), insane power (-_-), ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Sizin mideniz çelikten herhalde, tavukla muzu blenderda çekip yiyebiliyorsunuzdur da, saygılar...

Muscletech = Deterjan

Kreatin dışındaki içeriği "crap ingredient" , kutusu da pazarlama sözcükleriyle kaplı; Anabolic ( her şeylerinde yazıyor, yakında karnitin ve cla nın kutusuna da yazarlar), amazing, nitro, boost, 2+ university assosiaciton certified ( üniversiteler sütçü imam, sabahattin zaim ayarında ) , elite, unbelievable performance (tabi canım), insane power (-_-), ...

sensin
  • quote:

Türkiyedeki Optimum Nutirition Gold Standart Whey Protein' ler bence sahte.

Neden derseniz;
    Başta optimum'u ilk açtığımda kapaktaki protection seal yazan kağıtın çin malı olduğunu ilk görüşte anladım.Tabiki sahte olduğunu düşünmek için yeterli bir sebep değil, tadı ise double rich chocolate yazmasına rağmen hiç tat vermiyor ancak 100ml suya falan koyarsanız hafiften nesquik tadı geliyor.
    Yabancı forumlarda tatla ilgili hiçbir şikayet yok çok iyi olduğundan bahsediyorlar ama bizim forumlarda tadın neredeyse yok denecek kadar olmasından şikayet etmiş herkes.

Ayrıca daha önce kullandığım bütün proteinlerde, proteini içtikten sonra shakerı yıkamadan bırakırsanız ertesi gün leş gibi kokuyor shaker, bu koku proteinde çabuk bakteri üremesinin sebebi sanırım, normalde böyle olması gerekiyor.
    Ama optimum gold whey içtikten sonra shakerı yıkamadan bırakırsanız ertesi gün hiç koku falan olmuyor.

Gelelim şüphelerimin kuvvetlendiği yere;

1- Yerli üretim olan nanobolix isolate protein'in kutusu ile optimum gold whey'in kutusu kesinlikle aynı ve aynı firma tarafından üretiliyor.
    İkisinin de altında "Pont Packaging 6000ml" yazıyor. (Resim aşağıda)
    Yerli üretim yapan firmayla Optimum'un aynı ambalajı kullanması ilginç.
    Optimum'un resmi reklamındaki kutu ile Türkiyedeki de farklı.

2- Yurtdışındaki optimumların içinde altın sarısı ölçek çıkıyor, bizdekinde şeffaf dandik bir ölçek çıkıyor.

Daha önce nitrotech, mp combat, universal proteinlerinden kullandım.Ayrıca yıllardır vitamin supplement üzerine çalıştığım için türk eli değmiş birşey varsa hemen tanıyorum.

Sonuç olarak Optimum bence kesinlikle sahte.Türk veya bulgar üretimi olabilir.

Silin.
    Silin.

Arkadas bencede dogru soyluyo ozellikle ingiltere menseili olanlar tamamen kalitesiz.Eskiden karistirinca hic kopuklenme olmazdi ancak simdiki optimumlar cok kopuruyo ve tadinda bir gariplik var.

• Protein tozu ve diğet vg gereksinimlerimi karşıladığım dükkanın sahibi kişi yıllardır bu işin içinde ve türkiyeye gelen optimumların bulgaristan üretimi 3. Sınıf ürün olduğunu söylüyor. Kendisi sadece 2-3 kutu tutuyor dükkanında o da ısrarla isteyen olursa vermek için. Yoksa satmıyor. Aynı şekilde muscletech de öyle. Multipower weider dynamatize musclemeds gibi markaların orjinal olduğunu söylüyor. Nitrofull den farkı yok diyor optimum ve muscletech için. Tabiki türkiyedekiler için konuşuyor. Alıp ta memnun kalan görmediğini söylüyor. Bu adam hem kendi vg yapıyor hemde 10 yıl civarı süredir satış yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

Protein tozu ve diğet vg gereksinimlerimi karşıladığım dükkanın sahibi kişi yıllardır bu işin içinde ve türkiyeye gelen optimumların bulgaristan üretimi 3. Sınıf ürün olduğunu söylüyor. Kendisi sadece 2-3 kutu tutuyor dükkanında o da ısrarla isteyen olursa vermek için. Yoksa satmıyor. Aynı şekilde muscletech de öyle. Multipower weider dynamatize musclemeds gibi markaların orjinal olduğunu söylüyor. Nitrofull den farkı yok diyor optimum ve muscletech için. Tabiki türkiyedekiler için konuşuyor. Alıp ta memnun kalan görmediğini söylüyor. Bu adam hem kendi vg yapıyor hemde 10 yıl civarı süredir satış yapıyor.

saticinin onlari övmesi dogal 900gr weider whey 170 tl diger soyledigi urunlerde 250tl bandinda

ben anlamiyorum genel olarak soruyorum ne bekliyorsunuz protein tozundan ne etkisi gormeyi bekliyorsunuz ? beslenmeniz icerisinde 25-30gr proteinin yarattigi farki nasil anliyorsunuz da etkisi yok diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apti Şakrak -- 10 Temmuz 2014; 12:54:12 >

• Uzun vadede belli olması?

nedne uzun vadede belli olsun ki?

aslında siz iyi antreman düzenli düzgün beslenme ve dinleme ile o uzun vadede gördüğünüz farkı görüyorsunuz.

Protein tozu ek protein verir o kadar 20-30gr başka bir özelliği yok. eğer gün içinde alamadıysan müsait değilsen yemekhanede uygun yemek çıkmadıysa canın tatlı çektiyse :) vs vs içersin o kadar.

Supplementlerden birşey beklemek hata olur.
  • 200 ml suyla karıştır 1 ölçek içiyosan. o zaman tadı çok güzel oluyo. 300 ml koyarsan iğrenç bişey oluyo
    protein7 optimum türkiye distrübütörü , nasıl sahte olabilir ki? benim optimumunda altı senin fotodaki gibi bu arada.
  • gına geldi su tat muhabbetinden
    protein tozunan en son takılacagım şey tat konusudur
    aa profili ve protein oranı yeteriylese benim icin sorun yok
  • Sonuna kadar okursan konumuz tat değil, ürünün sahte olmasından bahsediyoruz.
    @depresif_adam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.