Şimdi Ara

Silin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoL WeMade Wigglypuf

içerik olarak değiştirilebilir de neden kutusu değiştiriliyor ? ve kutusu aşırı derecede dandik

sahte olduğundandır kardeşim, abddekiler gümüş kutudan altın kaplama scoop ile içiyorlar.Zaten duyduğuma göre yakamoz çalışanları da kapakları açıp içine işiyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL WeMade Wigglypuf

konuyu hortlatmış olacağım ama
    ben de %100 Whey Gold Standart aldım fakar ürünümün sahte olmasından korkuyorum
    1. ürünü ilk aldığımda bıçakla kesilebilecek bir jelatin vardı
    2. sitelere baktığımda tarih sarı fakat benim kutumda beyaz
    3. açtığımda kırmızı yazılar olan bir ambalaj daha vardı
    4. en çok şüphelendiğim nokta kutun altında pont 6000 yazıyor ve üst tarafta 5 ve HOPE yazıyor yazıyor acaba ürünüm sahte mi
    Türk proteininde de aynı ibare mevcut, aynı kutu ve hatta aynı ambalaj ve kutu bu kadar belirgin ayrık olmasa da üstünde ve altında bu şekilde birleştirilmiş gibi bir görüntü var

Konunun başında söylemiştim, "Double Rich Chocolate" için satıcılar ingiltere üretimi diyor ve sorun yaşamak istemeyenler "Extreme Milk Chocolate" alsın diye, hala gidip ilkini alıyorsan ağlamayacaksın bu bir. İkincisi, madem bu tür şüphelerin var, gir optimumnutrition.com a bak bakalım ürünün orjinal paketi nasılmış, benimkinde ve sitedekinde "SOURCE OF HIGH QUALITY PROTEIN" yazan yerde "WHEY PROTEIN ISOLATES . PRIMARY SOURCE" yazıyor. En altta 2.27 KG ın parantez içinde, 5 LB nin başta ve büyük harfle yazılması lazımdı. Son olarak, şimdiye kadar ON ambleminin yanında bi de Optimum Nutrition yazan kutu görmemiştim, nette de bulamadım. Muhtemelen ürün sahte veya işte bulgar üretimi falan. (Bulgarsa yine dua et, uzakdoğu da çıkabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 25 Şubat 2015; 22:10:31 >

• bu optimum amerikan malı değilmi ben hem amerikan hem ingiliz versiyonunu kullandım ikisininde barkodu 7 ile başlıyor normalde amerikan menşei malların barkodu 03 ile başlar mesela elimde solgar omega 3 ve universal creatin var onlar öyle bilen biri aydınlatabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanu hort ama google dan aratınca eski bile olsa çıkıyor ve insanlara okuyor. Faydalı olmak adına şunu paylaşayım.

N11 den Optimum Nutrition sipariş ettim. Ürün İngiltere menşeili. Bildiğim kadarıyla zaten double chocolate aromalı olanlar İngiltere menşeili, extreme milk olanlar ABD menşeili.
    Çeşitli forumlarda tartışılmış bu ABD mi yoksa İngiltere menşeili olanları mı tercih edelim diye ve alakasız yorumlar yapılmış. Ben ikisini de kullandım. Kutuları karşılaştırdım. Kutular farklı. ABD olan extreme milk olanlar 71 porsion ve kutu daha büyük. İngiltere olanlar 74 porsion ve kutu daha küçük. Tatları "tozu direkt olarak tatmak suretiyle" karşılaştırdığımda extreme milk olan daha karamelimsi süt tadında; ilk anda aroma gidiyor ve proteinin klasik ağda kıvamı kalıyor. Double chocolate olan daha az tada sahip; aroma zaten az ve doğrudan ağdalı kıvam kalıyor. Tahminimce ABD olanda daha çok aroma olduğundan kaynaklı. O nedenle 71 porsiyon olmasına rağmen kutusu daha büyük olsa gerek. İngiltere olan daha az aromaya sahip olunca, daha küçük kutuya 74 porsiyon sığdırmışlar kanaatindeyim.
    İki kutu içeriğine baktığımda "tüm temel değerler aynı". Mühim olanda zaten temel değerlerin aynı olması. Forumlarda yok birinde çok yağ birinde az bilmem ne demişler, alakası yok.
    Özetle gözlemlerim doğru ise, yani kalite farkı yok ise (ki olduğunu sanmıyorum) boşuna ABD üretim alıp daha yüksek para ödemeyin. Sonuçta iki ürün aynı olsa bile, ABD navlun fiyatı ile İngiltere navlun fiyatı aynı olmayacak. Diğer taraftan zaten dolar euro paritesindeki fark düştüğünden bile İngiltere üretimi olan daha uygun olacak.
    Son olarak, altınm sarısı kaşık meselesine gelince. ABD olan extreme milkte sarı çıktı, İngiltere olanca şeffaf olan kaşık çıktı. Birisi ısrarla "altın sarısı kaşık ON larda olmaz" diye diretmiş, belirteyim dedim.
    Bunlar benim varsayımlarım, tercih sizin.
    Bu arada satıcının İngiltere menşeili olanlarının fiyatını daha düşük tutuması akıllıca olmuş. Zaten bu gereksiz tartışmaların döndüğü sanal alemde fiyatı aynı uygularsa kimse İngiltere üretimi olanı almaz. Nasıl olsa fiyat aynı diye gider reklamı daha iyi yapan firmadan alır (insan psikolojisi, ben dahil).

• Ben sadece optimum gold kullanıyorum protein tozu olarak. Hem avrupa hem amerika versiyonlarını kullandım. Kutular farklı. Baskı kağıtları bile farklı. Ayrıca amerikadan gelenlerin scooplar altın renkli. Avrupadakiler şeffaf.

Kesinlikle avrupa kutuları daha kaliteli yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 19 Mayıs 2015; 12:54:18 >
  • Millet çakmasın diye arada bir amerikan getirip satmakla olmuyor o işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Millet çakmasın diye arada bir amerikan getirip satmakla olmuyor o işler.

Geldi yine baş provokatör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yakamoz gıdaya konun linkini attım
    umarım söylediklerin dogrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

At bakalim kardes, bi cok insan benimle hemfikir. Ambalajin neden boyle dandik, neden tatsiz oldugunu aciklasinlar bakalim.

• Yav uranyum degil ya cok supheniz varsa whey almayiverin sanki cok gerekli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

At bakalim kardes, bi cok insan benimle hemfikir. Ambalajin neden boyle dandik, neden tatsiz oldugunu aciklasinlar bakalim.

Tat peşindeysen nesquikle karıştırıp içmeni söylemiştim sana.
  • Benimkinin tadi gayet guzel + birakincada les gibi kokuyor. ( protein7den almistim.) Bende sorun yok o zaman sanirsam.

• Turkiye den optimum almayın .. yazıyı yazan arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum bu yazılanları distrubutor firmanin facebook sayfasında dile getirdiğimde beni engellediler sayfadan ! madem distrubutorsun resmi bir iş yapıyorsun böyle şeylere gerek var mi ? Gümrük sevkiyat bilgilerini istediğimde bir kaç yıl öncesine ait bir belge yolladılar ve gelen ürün miktarı üzeri kapatılmıştı !! İnsanın aklına belkide distribütör olmak için bir miktar ürün alınıp gerisinin bulgaristan dan getirilmiş olması geliyor haliyle tabi bunlar sadece varsayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 20 Mayıs 2015; 12:41:38 >
  • p7'de bazen Extreme Milk bazen Double Rich, Muzlu-Çilekli vs.. oluyor. Stokta hangisi varsa onu sipariş ediyorum denildiği gibi Extreme Milk'in kutusu-ambalajı vs diğerlerine göre daha kaliteli görünüyor ve scoopu altın renginde.
  • Bu mesajlari atan sahisin başka sirketin elemanı olduğunu düşünmeye başladım ciddi ciddi.

• Ben sahsen almıyorum optimum.Sırf bulgar ve dubai vb yerlerden getirtildiğini çok fazla duymaya başladıktan sonra kullanmayı bıraktım.Ultimateye döndüm.Hardline de kullandım da hardline de kullanmıyorum protein olarak.Şu anda ultimate kullanıyorum ama millet ona da cok ragbet etmeye baslayınca bizim aç satıcılar onun da fiyatını 210lara dayandırdılar.Galiba bu gidisle protein tozunu bırakıp yumurta beyazına başlayacagım.
  • Bugün daha öncede kullandigim optimum gold wheyi tekrar aldim.evet ilk kullandigimdan farkli bir kutu.yorumlari okuyunca birinin amerikan digerinin ingiliz üretimi oldugunu anladim.yorumlara göre ilk aldigim optimumgold amrekan üretimi icinden altin sarisi ölçek cikmisti ve kutu daha büyük.bugün aldigim ise kutu daha küçük ve içinden cikan ölçek seffaf renkte.buda ingiliz üretimi oluyor.peki hangisi daha kaliteli.amerikan üretimi olan kutu daha orjinal görünüyor.ingiliz üretiminde sanirim icerigiyle oynaniyor yasakli madde varmış fln diye seyler yazmislar.peki yasakli madde neden yasak insan sağlığına zararli olsugu icinmi.oyleyse ingiliz üretimi almak dahamı saglikli yoksa amerikan üretimi almak dahami kaliteli yada bu ürünü hic kullanmamak dahami iyi

• Evet arkadaşlar bana da sahte gibi geldi. Hepsiburada dan aldım %100 yazan yer siyah yapışkan bant ile kapatılmıştı :) Neden olabilir ? Mantık yürütüyorum çünkü orjinal ve %100 değil onay alamamış olabilir.
  • netten aldım şüphem var diyorsan bir avm ya da yakınında olan supplement satan bir yere git kıyasla ya da bilene sor direk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.