Şimdi Ara

Silin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weirdo

Sonuna kadar okursan konumuz tat değil, ürünün sahte olmasından bahsediyoruz.
    @depresif_adam

konu baslı basına sacma oldugu ve asagıdaki toplulugunda tat konusunda konustugunu görünce bende yorumumu yaptım.
    sonuna kadar okumama gerek yok.
    yıllarca optimum sahte vs diye diye bitmediniz
    2-3 kutu yakamoz gıdadan optimum whey aldım.

2 tane sacma sapan foto koymuşsun sahte vs.
    inceleme bir ciddiyet yok.
    alırsın gercekten orjinal bir optimum whey!
    dersin " arkadaşlar işte orjinal whey işte türkiye'deki sahte whey"ama seninki cok ama cok sacma olmuş

altın sarısı ölcek nerde gördün anlamadım
    ben 5-6 firmanın wheyini kullandım hepsi şeffaf ve numaralı ve ce ibareliydi.

http://www.youtube.com/watch?v=WlFfp47pQOQ

bak bu adam güney amerikalı sanırım ölcegi şeffaf cıkıyor

http://www.youtube.com/watch?v=NnkaUyyjdCI

bu ayrı bir video ve ondaki ölcekte şeffaf

ayrıca gıda ürünlerinen renklendirici kullanmak sakıncalı oldugunu biliyorum
    cünkü direk hammaddeye temas ediyor ve riskli bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Sonuna kadar okursan konumuz tat değil, ürünün sahte olmasından bahsediyoruz.
    @depresif_adam
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 10 Temmuz 2014; 22:11:38 >
  • Benimde şuan elimde optimum whey ve optimum casein var kullanmaktayım uzun süre xpro whey complex kullandım memnundumda ama tadı baydığı için marka değişikliği yaptım benim kutuların altındada pont yazıyor ve biraz araştırdım amerikan ve avrupa için üretilen tozların ambalaj fotolarını buldum amerika için olan Lc packaging Avrupa için olan (sanırım ingilitere menşei) Pont packeging firması tarafından paketleniyor ama paketlerin altındaki yarık benzeri görüntü benmde pek hoşuma gitmedi samimi değil etki olarak bir toza en az 3 ay vermeniz gerek ve inanın bana beslenmiyorsanız gidin tozun arkasını okuyun ÖĞÜN YERİNE GEÇMEZ ibaresini göreceksiniz demem o ki beslenmemizi iyi orutup paramız kalırsa supplement işine girişmemiz gerek aylarca tozlardan medet umarak salonlarda vakit harcadım sonuç yapabileceğimin %40-%50 si ilerleme kaydı oldu.

Özet olarak çok ciddi tabiri caizse solid bir diyetiniz olmalı günde yeterli proteini ve yeterli karbonhidratı almanız gerek böylece günlük yemek düzeninizi supplementlarla destekleyebilirsiniz ve görüceksiniz ilerleme kaydetmeye başlıyacaksınız herkese bol şans....

• Ultimate Whey Prostar, Hardline %100 Whey, Hardline Whey 3 Matrix hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Şu anda Optimum kullanıyorum ama bitirmek üzereyim. Sizce hangi wheyi tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeizerSoze -- 31 Ağustos 2014; 1:16:47 >
  • Arkadaşlar, ben de bu olayı araştırıyordum bir zamanlar. Şöyle bir linke denk geldim. Tabii bu demek değildir ki referans alabilirsiniz, ama bana gayet ikna edici ve uyandırıcı geldi. Normalde protein7'yi asla desteklemem, neden derseniz, çeşitli anlaşmalarla bizleri ülkemizden ürün almaya mecbur bıraktıkları için. Yani günahımı vermem, fakat hak geçmesin sonuçta, herkes ekmek parası kazanıyor ve kutsal bir şey.

Linkte Optimum N. üyesi cevap vermiş açılan başlığa, cidden yazdıklarını okuduğumda, Avrupa Birliğine ya da Avrupa ülkelerine özel bazı yasaklı tatlandırıcılar ve bazı texture yani kıvam kazandırmak adına konulan bazı şeylerin mecbur olarak çıkarıldığından bahsetmiş ama amino asit profilinin ya da içerdiği bileşenlerin USD üretiminden farksız olduğunu söylüyor mesajında. Cidden bodybuilding.com sitesine girip, ülkeyi İngiltere yaptığımda, doğru söylediği kanaatine varıyorum.

Misal bakarsanız:

Creamer (Sunflower Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Di-Potassium Phosphate, Tri-Calcium Phosphate, Tocopherols) Bu eklentiler USD üretiminde var, ama İngiliz üretiminde yok, çünkü yasaklı maddeler Avrupa'da bunlar. O yüzden ölçek başına düşen gramajlar fark ediyor.

Bu da link:

https://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20101014071330AAjKuVS

Yine de tamamen doğrudur demek güç ama sahte ürün satmak kolay değil arkadaşlar o yüzden açıklayayım dedim, forumdaşlarımıza az da olsa vizyon katmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Optimum' un tadından şikayet eden ilk defa sizi duydum.

Forumlarda da çok değişik tipler mevcut, nesquikle karıştırıp içsinler madem.

Ben de ABD üretimi olan Extreme Milk Chocolate kullanıyorum ve kutunun altında öyle bir yazı yok, Double Rich Chocolate yazanlar İngiltere üretimi diye biliyorum, supplement üzerine çalıştığını iddia eden birinin bunu bilmemesi enterasan.

Son olarak wheyde milkshake tadı hayal eden sadece biziz galiba, ON gerçekten piyasadaki en iyi tada sahip ürünlerden biri, Muscletech kulansanız ne yapacaktınız acaba? Onun da üstünde "inanılmaz lezzet" yazıyor...

nitrotech optimuma tat konusunda 10 basar 5e katlar
    keza etki yönünden de öyle. optimumun tadı çöp.

aylardır söylüyorum eski optimumlar yok artık, son seri 2012de bitti ondan sonra gelenler gerçek ürün değil diye.birinin değinmesi iyi olmuş.

+1

etrafımda gerçekten bu işi ciddiye alıp da yapan 2-3 kişiyi başka ürünlere transfer ettirdim ve gerçekten farkı hissettiler. Özellikle musletech phase 8 den sonra optimum sadece çöp. etikete değer girilerek olmuyo bu işler.

• Shakerda koku vardı benimkinde

Ben ama bu sektörde artık HİÇ KİMSEYE inanmıyorum,kim hangi sıfatla gelirse gelsin

TOZ VS ASLA AMA ASLA AĞZIMI SÜRMEM

Herkes güvensiz bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago135 -- 3 Eylül 2014; 14:26:53 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Kasım 2014; 14:40:54 >
  • Distribütör yüzünden optimum almıyorum 2 yıldır artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Kasım 2014; 13:56:23 >
  • Oldum olası Optimum markasını sevmemişimdir. Kullandığım oldu tabikide fakat aşırı pağlı satılıyor. Piyasada cok daha iyi urunler cok daha etkili olanları var.
    Bulgaristan da satılan ürünlerinde sahte olacağını zanmıyorum tabikide güvenilir yerlerden alındıkları zaman. Asıl bu sporda işini bilen adamlar orada.
    Benim kendi fikrim türkiyede satılan supplementlerin içeriği ile oynanıyor. İki aynı ürünü, iki farklı satıcıdan aldığınızda tatlarında bile çok fark oluyor.Bizzat kendim denedim.
  • p7 den son aldığım optümumdan altın sarısı ölçek var ve arkası daha farklı. Türkiye'de aldığınız tüm protein tozlarında sahte olma ihtimali var. En iyisi resmi distirbütörlerden almak. optimum=p7, muscletech=nutrishop. para çoksa gnc
  • Brnimde içime çok suphe dustu tr ye donunce butun kutulara bakicam ayni şeyler varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla rahatlamak istiyorsanız biri ssleri optimuma mail atsın
  • Ne yaptığınızı sanıyorsunuz siz ?

Burası Optimum fanboyluğu yapan veletlerle dolu, linç edilmeden burayı terkedin !

Şaka bir yana bütün mesajlarımda söylüyorum şu sıradan, kalitesiz ve pahalı ürünü almayın.

Yukarıda biri Optimum'a mail atın demiş, kimse yoğurdum ekşi demez önce bunu bilin.

Piyasada sahte ON ürünleri gezinse bile adamlar evet bu sahte ya da hayır sahte değil demez, diyemez.

Çünkü bu durumda orjinal ürün alırken bile "Acaba sahte mi ?" sorusu belirecek müşterinin kafasında...

Normalde Universal'in production line'larında 3001 diye bir amino asit ürünü yoktu, ama her yerde satılıyor.

Bulgar'lar daha ucuz ve kalitesiz hammadde ile üretip bu ürünü piyasaya sundu ve deli gibi satılmaya başladı.

Universal'de parayı kırışmaya razı olup bu kolpa ürünü kabul etti ama hala mass production listesinde yer almıyor.

• konuyu hortlatmış olacağım ama
    ben de %100 Whey Gold Standart aldım fakar ürünümün sahte olmasından korkuyorum
    1. ürünü ilk aldığımda bıçakla kesilebilecek bir jelatin vardı
    2. sitelere baktığımda tarih sarı fakat benim kutumda beyaz
    3. açtığımda kırmızı yazılar olan bir ambalaj daha vardı
    4. en çok şüphelendiğim nokta kutun altında pont 6000 yazıyor ve üst tarafta 5 ve HOPE yazıyor yazıyor acaba ürünüm sahte mi
    Türk proteininde de aynı ibare mevcut, aynı kutu ve hatta aynı ambalaj ve kutu bu kadar belirgin ayrık olmasa da üstünde ve altında bu şekilde birleştirilmiş gibi bir görüntü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigglypuf -- 25 Şubat 2015; 19:54:07 >
  • Bende protein7'den alıyorum , Hırvatistan'dan eğitim için Türkiye'ye gelen bir arkadaşım burdaki optimumla fark olduğunu söyledi kendi memleketinde aldığının bende şüpheleniyorum bu konularda.
  • sahte olduğunu düşünüyosan bi daha alma git şikayet et bu nedir ya? şu sahte konuları beni deli ediyor.
  • türkiyeye gelen optimumların içeriği değiştiriliyor yoksa bakanlıktan izin alamazlar
  • içerik olarak değiştirilebilir de neden kutusu değiştiriliyor ? ve kutusu aşırı derecede dandik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.