Şimdi Ara

Silin başlıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacro -- 8 Şubat 2007; 21:46:24 >

• İndirip Oynamayı Denesen Mesela?
  • bide nerden indirceimi soleseydin cok guzel olurdu..
  • rehbere bakıp aptal gibi boş konu açmasaydın çok güzel olurdu
  • doru
  • sende ole salak salak laflar yazana kadar siteyi yazsaydın sorun kalmazdı .............. <---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacro -- 8 Şubat 2007; 21:23:40 >
  • la olm seni parayla veriolar forumun i.ne etmek zorundamısın herkese göster bu topiği bakalım kim salak kim akıllı sen giderken ben geliodum kapa çeneni oyniicaksan adam gibi oyna oynunu neğer rehbere bakamiicak kadar acizsen oynama oyunu sende kurtul bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siliniz
    9 yıl önce açıldı
    Hesabımı silin.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt ya sırf böle boş topic açılmasın die koskoca bi rehber hazırladım hala nerden indircem diolar ya kafayı yicem
  • tamam lan susun iiki bi yardım istedik allahım yaa.. iiki bi rehber actın afferim susun bişe yazmayın
  • sen önce düzgün türkçe yazmayı ve düzgün konuşmaıy öğren ondan sonra gel bu foruma katıl yoksa aramızda yer yol çek git.
  • uza ben konusmayıda bılıom yazmayıda sen git insan olmayı ogren ondan sonra gel yazmayın dıom hala yazıonz yuzsuzmusunz
  • Nacro bak sana
    1)Bu Salak dediklerin kişiler veya karşı çıktığın kişilerin forumda şuana kadar hiç zararı olmadı.
    2)önce forumu gez ölpmezsin eline yapışmaz.
    3)böyle Boş konu açma demelerini sebebi forum kirliliği oluyo.
    4)Bi başlık açtıysan eğer bu başlık boşu boşuna açıldı ise forum kirliliği yapılıyorsa sen buna silin başlıı yazarak daha çok kirletiyosun.
    Bu kadar kişi sana bişi dedi ise bir otur düşün eğer yardım istiyorsan forumu gez.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brednHG

Nacro bak sana
    1)Bu Salak dediklerin kişiler veya karşı çıktığın kişilerin forumda şuana kadar hiç zararı olmadı.
    2)önce forumu gez ölpmezsin eline yapışmaz.
    3)böyle Boş konu açma demelerini sebebi forum kirliliği oluyo.
    4)Bi başlık açtıysan eğer bu başlık boşu boşuna açıldı ise forum kirliliği yapılıyorsa sen buna silin başlıı yazarak daha çok kirletiyosun.
    Bu kadar kişi sana bişi dedi ise bir otur düşün eğer yardım istiyorsan forumu gez.
    Teşekkürler...

+1500 sırf forum kirliliği yapıllmasın die sss ve bir sürü rehber yapıldı hala kalkmış abidik gubidik sorular soruyo +
    yanlışını söylediğimiz de de bize çıkışıyo
  • ewt kardeş sana Pm attım bi bakarmısın??
  • ee silin diorum silsinler işte kirlilik kalmıcak ne yapsak suc oluo adamlar susmuo ben napıyım bende insanım sende insansın oda insan ben forumu gordum gozumden kacmıs olabilr bukadar buyutmeye gerek yok yanlıs solicekseniz aptal gibi sozcukler kurmanıza gerek yok oke ?
  • tmm tmm yoksa daha fazla argo kelimeler kullanılcak.
  • bencede bu konuya artık bişe yazılmasın ben duzgun konusuom adam durduk yere aptal dio
  • ok arkadaşım digimon oynamaya başladıysan hayırlı olsun bu konuyu da bu kadar uzatmayız artık
  • tmm daha ne denirki kapandı konu emir değil bu.Artık imzama Yazdıklarım Emir değil yazcam çünkü yazdıklarım yanlış anlanılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilosh

ok arkadaşım digimon oynamaya başladıysan hayırlı olsun bu konuyu da bu kadar uzatmayız artık

malesef baslıamadım uyelik japonca bazı arkadaslar uyelik alıomus onlara pm attım cvp beklıom alırlar inş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.