Şimdi Ara

silinebilir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 18 yaşındaki bir kızdan ciddi bir şey bekleme. onun daha hayatı görmesi gerekiyor. sen yoluna bak.
  • Muhabbetin sonuna denk geldim galiba. Şimdi mesajları okumaya başlayacığım ama gençler şu 3 kuralı ASLA unutmayın.
    1- Kanka ayağı ... ayağı. Bir kaç -sağlam prensipleri olan- kişi dışında bu kural asla sekmez. Genlerimizde var birbirimizi bafilemek. Şahasen ben uzun bir süredir bu kurala istisnayım. Çünkü bir kere uyguladım ve hiç tavsiye etmiyorum. 2 hafta önce kankim teklif etti bana, direk reddettim. Denemeyin, olmuyo.
    2- Bitti dendiyse bitmiştir. Düşünmeniz gerekiyorsa "bitti" demeden önce düşüneceksiniz. Bu ona olan sevginizi ve iyi anıları ortaya çıkarır. "Bitti" dedikten sonra düşünürseniz nefretiniz ortaya çıkar.
    3- 4S kuralı. Bu kuralı size kimse öğretemez, bir gün tecrübe edeceksiniz nasıl olsa.

Edit: Mesajları okudum da, hocam bana pek c2.me olayı gibi gelmedi ya. Bence çocukla başka bir yerde başka bi zamanda tanıştı. Neyse geçmiş ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock1997 -- 4 Ocak 2015; 22:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yazik etmisim o zaman sevgilime eski yani onu sil bunu sil ona bakma bilmem ne pismanimda pismanim ama burdada haklisin oyle sey mi olur ne demek iki gunluk cocuk icin sana tek laf bile soylememesi lazim ayrilmakla iyi yapmissin

• Ugrasmayin bunlar boş işler.

• Buyur birader o çocuk benim
  • Yol ver gitsin.Senin yokluğunu hemen gidermiş daha yüzünü bile görmediği biri için sana trip atıyor.
  • c2den bulunan kızdan hayır mı gelir
  • İyi ki ayrılmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

La kardeş 4 5 aylık bir ilişki çabuk unutursun sen benim yerimde olsan intihar edersin

Abi senin mevzu ne oldu :G
  • Problem yok
  • yedek takımdasın dostum kız arkadaşın böyle biriyse ver yolu gitsin.kız milletine acımayacaksın ipi onların eline verirsen yedek takımda kalmaya mahkumsun
  • @Reykjavik

tavsiyem sonra ki ilişkilerinde tercihini kişiliği oturmuş olgun kızlardan seçmen böyle çoluk çocukla uğraşmaya deymez.
  • bırak ayrıl kurtul kafana takdığına değmez
  • seni sevmemiş hocam bu kız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.