Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ayril gitsin, ya da ezdirme kiskanmakta haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

o kızla hala konusuyorsan yazık sana

hocam ben hala durumun öyle olmadığına inanmak istiyorum.

Ama ben varım, daha 5 dk önce konuştuk. iletişimdeyiz yani. ama çocuğu silmiyor. sürekli lafını açıyorum sil A'yı diye. lütfen kanser oldum diyorum. ayy aman açma şu konuyu ya daraltıyorsun beni diyor.

4-5 aylık birlikteliğimiz var, o kadar güzel zaman geçirdik. 2 haftada topu topu 3 kere internetten görüştüğü kişi kadar değerli değil miyim?

yoksa kız olgun değil ve yaptığı basit bir 2 kişiyi de elinde tutma durumu mu? çıldıracağım.. :/

Kiz olgun değil belki ama kusura bakma ama sen de salaksın.Hala gelmis soruyorsun.

salağım abi. ilişki işlerinde salağım. ne yapıcağımı bilemiyorum. buraya danışıyorum düşün artık.

kendisinden hoşlanıyorum. güzel zamanlarımız geçti. ayrılmak istemiyorum. çocuğu silsin facebook instagram twitter ve daha başka nereye kaydettiyse. geri dönerim. o derece salağım. bağlandım sanırım kendisine.

ama bu olay cidden iş bitirici olacak gibi geliyor. salak yerine konduğumu en içten hissetmeye başladım. burada verilen cevaplar da destekliyor bu görüşümü

İliskiler de mantik devre disi kalır sana has bı durum degil yani.Kusura bakma oyle dediğim icin de ama cidden hayır gelmez o kızdan.

• Çocukla iletişimi kes demenize rağmen konuşmaya devam ediyorsa siz geç bile kalmışsınız diyebilirim. İster kıskançlık olsun, ister başka bir şey sevgiliyseniz size bunu ikiletmemesi lazımdı.

Hayat kısa, hayatınızda kendinizi başkalarıyla kıyaslayacak çıkarım yapmaya iten insanlardan her daim uzak durun. Hakkınızda hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherntey -- 4 Ocak 2015; 1:33:59 >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, yarın bu konuyu ciddi olarak konuşacağım kendisi ile. gelen cevaba göre buraya da yazarım merak edenler olursa, tekrar danışmam gerekebilir cevaba göre

kendimi baya ezdiriyorum bu durumda biliyorum. ama denemeden, farklı yargılamış olarak gitme korkusu da var. iyice emin olup öyle elveda demek istiyorum.
  • sonuna kadar haklisin. O silmiyasa sen onu sil yoksa bu is kotuye gider hersey ortada sonu belli...

• Kardeşim şimdi silmemekte ısrarcıysa o çocuğun da senden haberi olmayabilir. Yani yenge onunla da çıkıyor olabilir.

• Ne kadar da kolay bırak o kızı salaklık sende ki hala gelip soruyosun bırakman gerektiği yerde tarzı şeyler yazabiliyorsunuz. Belli ki adam seviyor kızın da sevdiğini düşünüyor ve kaybetmek istemiyor. Kardeşim sana gelince kızın bu konuda bu kadar ısrarcı davranması bana da şüpheli geldi ama bence kıza karşı yanlış bi davranışta bulunmadan bence sen önce bi o elemanla iletişime geçmeye çalış bak bakalım eleman kızın sevgilisi olduğunu vs. biliyor mu bilmiyor mu. Bilmiyorsa zaten benim de yolun sonu demekten başka bir çarem kalmıyo
  • Kardo silmemesi demek ac gozluluk demek erkekler oyle oluruz ya genelde sevgilimiz varken baskalariyla da konusmak isteris irtibati kesmemek yiyismek isteriz bu da oyle galiba. Ugrasma diycem demesi kolay seviyosan ayrilmak zor. Bilemiycem kolay gelsin ya

• Ya o ya ben de, eğer onu seçerse sil hayatından.Ciddiyim

• "Hem benden büyük yaa" derken? Olmasaymış çıkacakmış heralde, düşünmüş, belki düşünüyor hala. Bunu söylediği kişi de sensin. Ne olursa olsun bu kadar ezdirme kendini, kız belli ki senle sadece boşluğunu dolduruyor, bi üst versiyonunu gördüğünde ona koşacak.
  • Sen ayrilirsan suclu olursun.
    DISE DIS GOZE GOZ OLMALI SEND BIRINI BUL KONUS NE TEPKI VERECEK BAKALIM.
    EGER BENIM ICIN SADECE SEN VARSAN SENIN ICIN DE BEN OLMALIYIM DA HAYIR DERSE INTRNETTEN BUL BIRILERINI KISKANDIR BAKALIM.

• Reykjavik kullanıcısına yanıt
    O kadar sil demene rağmen silmiyorsa yapacağın tek şey yolu vermek olucak
    Üzülmekten yada ağlamaktan korkmuycaksın doğru olanı yap yarın sabah bu iş bitti sen o çocukla takipleşmeye devam kendine iyi bal mesajı at, ben olsam bunu yapardım ve yaptım da yakın bir zamanda benzer bir durumda.Ağırlığını koymazsan salak olursun gözlerinde.

• Senin sozune deger vermeyen biri ile devam etmen anlamsiz.

• Max 1-2 hafta diyorum
    . Sen az bile yapmışsın. Yaşadığın olay ayrılma sebebi.

• Haklisin suphen olmasin

• Umarim trolldur konu. Cunku ustte arkadasinda belirttigi gibi o kizla hala konusuyorsan yazik sana

• ve sen hala bu kızla berabersin ? kardeş vur tekmeyi gitsin ne geniş adamlarsınız ya
  • Yani şu olay üstüne hala sil sil diyosun kıza muhtaç gibi , acınası bi durum. Böyle bi durumda direk ... çekiceksin , yoksa yokluktan kıza muhtaç hissediyorsun başka bi açıklaması yok. Zaten bu saatten sonra silse bile , kız arkadaşının karaktersiz oldugunu anlamış oluyoruz. Bu olayın üstüne hala bu kızla ciddi düşünüyorsan sen de karaktersizsindir demektir. (Gönül eğlendiriyorum ciddi düşünmüyorum dersen o ayrı).
  • Kardeşim o daha çocuk sevgiyi bilmiyor. Sen onu bırak.

• Yol ver gitsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.