Şimdi Ara

silinebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftalık ayrılıkta bunu bulduysa işin zor bu kızla
  • Şu konu dışında kız mevzusuna yazılanları okuyorumda bu ***** ******** kızları harbi sağlam bi dayak hakediyo abi sadist oldum iki günde ya.Lan ne karaktersiz kızlar var ne çektirdiler delikanlı abilerime kardeşlerime be.Bunlardan böyle sıradan ayrılmayacaksın gitmeden jubile yapacaksın hayat boyu unutamayacakları türden olmayan utanma duygularıyla oynayacaksın hakettikleri bu.Ne demek lan sen varken başka bir erkekle konuşmak? Canı sıkılıyormuş senle konuşsun o zaman.Elemana da uyuz oldum umarım sevgilisi olduğunu bilmiyordur biliyorsa harbi sağlam dayaklık.Efkarlandım 3 sayfa yazı okudum saçlarım ağardı be.Çok geç kalmışsın ayrılmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk kızın sevgilisi olduğunu biliyor mu yani seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

günün ortasını bile beklemedim.

Sabah yazdım içimdekileri. kendimi iyice ezdiğimi bile bile yazdım, 1000 kelime tuttu belki.

Yeter artık dedi, soğudum bu olaydan sonra senden dedi.

Ben de gidiyorum dedim, hoşçakal dedim. o da hoşçakal dedi ve bitti.

----

Ulan şaka gibi yemin ediyorum ya. Cidden şu an keşke aseksüel olsam bu işlerle hiç uğraşmasam dedim. Bütün kızlar mı böyle abi? Bu nasıl insanlık. En ufak değerim yokmuş zaten kendisinde onu gördüm az önce.

Kendimi de çocuk gibi ezdim karşısında. neyse, artık bir önemi yok.

Konuya mesaj atan herkese teşekkürler...

Bütün kızlar öyle değil, sevgiyi bilen biriyle karşılaşman ve mutlu bir şekilde geçinmen dileğiyle..

• Dostum bu tür hareketleri yapan kızların genelde bi b planı vardır zaten en dogrusunu yapmıssın.

• Reykjavik kullanıcısına yanıt
    La kardeş 4 5 aylık bir ilişki çabuk unutursun sen benim yerimde olsan intihar edersin

• Hemen başka birisini bul ama sadece boşluğa düşmemek için ama ona da fazla bağlanma
  • "kendimi baya ezdiriyorum bu durumda biliyorum. ama denemeden, farklı yargılamış olarak gitme korkusu da var. iyice emin olup öyle elveda demek istiyorum."

Bu cumleyle kizi zaten kaybettigin belliydi hocam yanlis anlamayin ve kendinizi ileriki iliskilerde bu kadar ezdirmeyun. Belkide kiz cocuga senle baristigini bile soylememis olabilir. Hayirlisi olmustur umarim

• Bak güzel kardeşim ister bir abi ister bi dost tavsiyesi olarak algıla ama şunu belirtmeliyim benm yaş 27 askerdeyken aynı olay başıma gelmişti sevdigim sonuna kadar güvendiğim kız vardı bende senin gibi yapıodum diyordum sil felan yok arkadaşım yok şu yok bu sana sunu derim seni çok sevse harbiden siler ya bu devrin kızlarına güvenmiyeceksin he benim durumum noldu askerde bıraktı beni bi duydum ki yengesinin abisi ile nişan evlenme felan bana abisi benden buyuk diodu yani anlıyacağın kızmı yok sana düzgün birini bul derim...
  • Hocam herkesin ilişkisinde olması gereken ilk şey: Saygı. Gerçekten şimdiki kızlarda da yok yani bu. O yüzden seçici olmak lazım biraz bu konuda, size saygısı olmayana daha en başından prim vermeyin, kendinizi ezdirmeyin. Bi kız için ele ayağa düşmeyin..

• Kardeşim asosyalliğin seni zorluyor. Emin ol çevren ve bunu atlatabilecek potansiyelin olsa bunları hissetmezdin. Akıl ve duygu çatışmasında duygunun ön plana çıkmasıdır seni zorlayan. Merak etme buradaki bütün arkadaşlar sana aklın yolu birdir deyip hep aynı tavsiyeyi vermiş.

Yol ver gitsin. Zamanla geçecek. Hele bir de çiviyi söken başka bir çivi çıktı mı değme keyfine. Yıpratma kendini. Senin tatlı canın her şeyden daha değerli.
  • Kız seni asıl listeden yedek listesine almış.. Klasik türk kızı.
  • Boynuzunu parlatayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyvahfilvar

Hocam herkesin ilişkisinde olması gereken ilk şey: Saygı. Gerçekten şimdiki kızlarda da yok yani bu. O yüzden seçici olmak lazım biraz bu konuda, size saygısı olmayana daha en başından prim vermeyin, kendinizi ezdirmeyin. Bi kız için ele ayağa düşmeyin..

Katılıyorum kardeş güzel demişsin
  • bir kardeşimiz daha ergen bir kızdan kurtuldu. senin adına sevindim hocam.
  • Şimdi herkes bunları söyleyince kızıyorsunuz belki ama 18 yaşındaki kız çocuktur yahu, duyguları ve kişiliği oturmamıştır

• Dostum bu kızla zor. Öyle kızlar var ki yeri geliyor ailesini bile karşısına alıyor, bu ise yeni tanıştığı birini bile hayatından çıkarmıyor. Senden hemen sonra bulması ise gerçekten ayıp. Nedeni belli yani muhabbeti hoşuna gitmiştir,zengindir ya da yakışıklıdır karizmatiktir. dediğin gibi sana apaçık bi tehdit. Elemine etmezsen ilerde kız seni sistemden çıkarır ya da parmağında oynatmaya devam eder. Önlemini al

• Ben olsam kızı öldürür çocuğu gömerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Hocam konuştuğu çocukla üçünüz aynı şehirde misiniz?

evet. beni asıl ürküten de aynı şehirde olmamız.

------

geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler tekrardan. arayıp mesaj atarsa da ben dönmem artık. ezile ezile pestil oldum zaten. ezilecek bi tarafım kalmadı. daha da ezdirmem kendimi.

...

O değil de az önce tekrar mesaj attı sms olarak. normalde sms hiç kullanmazdık. heryerden sildiğim sms attı büyük ihtimal.

Smsde 10 kere seni üzdüğüm için üzgünüm ama biz zaten olmazdık, çok düzgün birisisin ama hoşçakal.. tarzo edebiyat yapmış. Kısaca gittin , arkandan suyunu da dökeyim ki geri gelme ihtimalin kalmasın temalı son mesajını atmış. daha da bi üzüldüm. 4-5 ay kime gönlümü vermiişim dedim.

Öyle tiksindim ki kızdan şu an ayrıldık diye cidden o çocukla konuşmuyor olsa bile (belki de konuşuyordu) şimdi konuşmaya başlayacağını, ona karşı adım atacağını falan düşünüyorum. o derece karakteri bozuk birisiymiş çünkü. Çok kavga ettik beraberken, alttan alırdım hep. sevmiştim çünkü kendisini herşeye rağmen. Ama bu kadar düşük karakterli olduğunu da bugün gördüm.

Olgun insanlarla gidin beraber olun arkadaşlar. olgun olmadığını anlarsanız kaçıp kurtarın kendinizi karşınızdaki insandan. bu yaşananlardan bunu çıkarttım ben.

@AurorAbeam

yok hocam, kimseyle iletişimim olmadı. zaten kızlarla arası iyi olan birisi değilim. sosyal olarak kızlı ortamlarım yok. Olsa da konuşup yalnızlığımı gidermeye çalışmazdım onun yaptığı gibi. Onun ben yokken connected2.me ye girip birisini bulmasının sebebi yalnız olmasıymışmış.. Ya tamam güzel, de nasıl 1 haftada c2 den birisini bulup bütün sosyal medyada ekleyip iletişime başlıyorsun? kızlar kendini ağırdan satar diye bilirdim ben..

bir süre saplanıp kalırım belki. ama asla uzun sürmez. Büyük soğudum kızdan. aynı zamanda kendi kişiliğimden, aptallığımdan da utandım.

Kardeşim sen delikanlılığını hiç bozma o çocuk tekmeyi vurduğu an tekrar sana geri dönecek,aynı şeyi ben yaşadım aptallık yapıp kızı kabul ettim.Sakın sen aynısını yapma.

Bu arada bu olaylardan anladığım tek bir şey varsa o da insanlara değer vermeyin,duygusuz olun daima siz kazanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O kız konuştuğu çocuktan tekmeyi yiyip sana geri dönerse ve sen onu kabul edersen
    suratına tukureyim senin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.