Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reykjavik -- 27 Temmuz 2016; 12:05:51 >

• Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak kızı ciddiyim.Hayır gelmez üzülürsün 2 günlük çocuğun lafının konuşulmaması bile gerek
  • oha konu dışında sevgilisi olan bi erkek
  • o kızdan hemen uzaklaş yoksa dağdaki geyik, boynuzlarını kıskanır haberin olsun

• Bence tam tersi, onu yemekte tutacak olur da senden ayrılırsa ona gidecek.

• o kızla hala konusuyorsan yazık sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

o kızla hala konusuyorsan yazık sana

hocam ben hala durumun öyle olmadığına inanmak istiyorum.

Ama ben varım, daha 5 dk önce konuştuk. iletişimdeyiz yani. ama çocuğu silmiyor. sürekli lafını açıyorum sil A'yı diye. lütfen kanser oldum diyorum. ayy aman açma şu konuyu ya daraltıyorsun beni diyor.

4-5 aylık birlikteliğimiz var, o kadar güzel zaman geçirdik. 2 haftada topu topu 3 kere internetten görüştüğü kişi kadar değerli değil miyim?

yoksa kız olgun değil ve yaptığı basit bir 2 kişiyi de elinde tutma durumu mu? çıldıracağım.. :/
  • Okumayın zebani

• Ran geyigine donmeden kizi postala

• Kadınlara şeytan diye boşuna dememişler. Sil o kızı hayatından bence hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

Ama ben varım, daha 5 dk önce konuştuk. iletişimdeyiz yani. ama çocuğu silmiyor. sürekli lafını açıyorum sil A'yı diye. lütfen kanser oldum diyorum. ayy aman açma şu konuyu ya daraltıyorsun beni diyor.

4-5 aylık birlikteliğimiz var, o kadar güzel zaman geçirdik. 2 haftada topu topu 3 kere internetten görüştüğü kişi kadar değerli değil miyim?

yoksa kız olgun değil ve yaptığı basit bir 2 kişiyi de elinde tutma durumu mu? çıldıracağım.. :/

ya bırak o kızı.hala silmiyorsa neyine kandırıyorsun kendini.onun kadar degerli olamamışsın işte.

• Aynı durumu defalarca tecrübe etmiş bir kardeşin olarak söylüyorum ( yaş 21 benimde ) BU TÜR ÇOCUKLAR GENELDE BOYNUZU YEDİĞİN ELEMANLAR OLUYOR ! Aman dikkat hocam, boyun uzar..
  • İyi ki uzun yazmak istemiyorsun

Edit: Haklısın. Üzme kendini. Kız ya seni ya da onu yedekte tutuyor. Sen olmazsan o,o olmazsa sen. Kız ayagına guven olmaz. Agırlıgını koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ManSlayer_ -- 4 Ocak 2015; 1:22:07 >
  • dostum kız seni apaçık yedekte tutuyo diğeriyle muhabbeti ilerletip sana tekmeyi basar büyük ihtimal sen şimdi kıza mesaj at ayrıl hiç bi açıklama yapma neden dersen nedenini çok iyi biliyosun de geç 4-5 aydır çıkıyomuşunuz daha fazla bağlanmadan ver yolu gitsin
  • "ben tabi bunu kabullenemedim. canım benim, ben geri döndüm, barıştık artık. sil şu çocuğu zaten 1 haftadır anca tanışıyormuşsun ben varım artık dedim. yok dedi hemen, sıkılıyormuş da konuşmaya başlamış ve silmek de istemiyormuş. ve silmekte hala ısrar etmiyor"

Kız çöp hacım kusura bakma.
  • quote:

quote:

Kiz olgun değil belki ama kusura bakma sen de salaksın.Hala gelmis soruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 4 Ocak 2015; 1:22:42 >

• o silmiyorsa sen sil onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

Kiz olgun değil belki ama kusura bakma ama sen de salaksın.Hala gelmis soruyorsun.

salağım abi. ilişki işlerinde salağım. ne yapıcağımı bilemiyorum. buraya danışıyorum düşün artık.

kendisinden hoşlanıyorum. güzel zamanlarımız geçti. ayrılmak istemiyorum. çocuğu silsin facebook instagram twitter ve daha başka nereye kaydettiyse. geri dönerim. o derece salağım. bağlandım sanırım kendisine.

ama bu olay cidden iş bitirici olacak gibi geliyor. salak yerine konduğumu en içten hissetmeye başladım. burada verilen cevaplar da destekliyor bu görüşümü

• Rest Çek. Silmiyorsan gidiyorum de. O esnada anlarsın durumu. Veya Kızın yaptığına aynı şekilde Karşılık verebilirsin bir kız düşürerek.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.