Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalsızSoda -- 16 Mayıs 2021; 0:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taichi panda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssssssssssd

taichi panda

Hocam güzelmi o, pay2win gibi duruyor ama oynamadım

• Heroes of order and chaos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 20 Ocak 2016; 0:09:50 >
  • PortakalsızSoda kullanıcısına yanıt
    Mobil olupda f2p olani gormedim hocam ben daha hepsinde oyuna etki edecek esya satiliyor bi hatta bazilari zorluyor alman icin. Varsa duzgun oyun bende oynamak isterim

• Mobilde online olup da f2p oyun bulmak imkansız. 500'den fazla online oyun denemişimdir daha göremedim. Para konusu olmasın diyorsanız offline oyunlara yöneliceksiniz ya da online oyunlarda parayı basıp gelişenlerin kesip kendini tatmin ettiği piyonlardan olacaksınız.

• Vainglory tamamen f2p dir.
    Oyunda gerçek para ASLA oynanışa etki etmemektedir.Yani 100 ₺ verip oynayanda aynı sadece indirip oynayanda aynı.
    Bu arada oyun Mobil platformların #1 MOBA Oyunudur.Aranızda LoL,Dota vb MOBA oyunları oynamış olan varsa bu oyuna da kolayca alışırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

Vainglory tamamen f2p dir.
    Oyunda gerçek para ASLA oynanışa etki etmemektedir.Yani 100 ₺ verip oynayanda aynı sadece indirip oynayanda aynı.
    Bu arada oyun Mobil platformların #1 MOBA Oyunudur.Aranızda LoL,Dota vb MOBA oyunları oynamış olan varsa bu oyuna da kolayca alışırsınız.

Oynadım onu sağlam oyun ama, diğer oyuncular çok kötü oluyor sinirleniyor insan

• Dr. JhonSmith kullanıcısına yanıt
    Tabi f2p yok, ama hani yatırsan bile fazla etki etmeyen oyunlar var mesela bu legend online tarzı para verdikçe güçleniyorsun bazı yerlerde vermeden olmuyor, bazı oyunlarda verince hızlanıyorsun ama vermedende ulaşabiliyorsun, umarım anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: PortakalsızSoda

quote:

Oynayıp seviyenizi (leveliniz değil) yükselttikten sonra zamanla sizinle eş kalitede oyuncularla eşleştiriliyorsunuz.Bu sayede oyun daha keyifli hale geliyor.Ben de başta çok sıkılıyordum Takımım berbat oluyordu sonra kendime arkadaş bulup birlikte atmaya başladım.Seviyemi yükselttim ve artık daha çok keyif alıyorum.

Kısaca: No Pain, No Gain

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PortakalsızSoda

quote:

Oynayıp seviyenizi (leveliniz değil) yükselttikten sonra zamanla sizinle eş kalitede oyuncularla eşleştiriliyorsunuz.Bu sayede oyun daha keyifli hale geliyor.Ben de başta çok sıkılıyordum Takımım berbat oluyordu sonra kendime arkadaş bulup birlikte atmaya başladım.Seviyemi yükselttim ve artık daha çok keyif alıyorum.

Kısaca: No Pain, No Gain

Öyle az buz oynamadım ama bana denk gelmedi ben yüklediğimde yeni çıkmıştı, 100 bin indirme anca vardı, pek maç atan filanda olmadı birde karakterler pahalı olunca hepten sinir bozdu her hafta aynı karakterleri bedava yapıyordu adamlar, neyse bakarım birdaha değişmiştir biraz

• Oynamayin su oyunu. Kaya gibi vainglory var deneyin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Oynamayin su oyunu. Kaya gibi vainglory var deneyin derim

Tabiki vainglory daha iyi.
    Ben android versiyon um yetmediği için buu oynuyordum.

• istek listesine ekledim akşam wifi ile indirip başlayayım şu vainglory i merak ettim
  • Age of wushuya da bakabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Age of wushuya da bakabilirsiniz .

Bir bakalım,çok indirmesi yok gibi
    Sen indirilmesine bakma indir oyna az yorumuna da yaz

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel fena değilmiş,ama klasik bu oyun tarzları genel olarak bana hitap etmiyor

• Fun run 2 online paranin etkisi yok ve en güzel kismi bi oyun 1 dk sürüyor sıkıldığın an cik git

Ona birşey diyemem belli bir zaman sonra sıkar bu oyunlar ama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.