Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samed7171 -- 8 Ekim 2021; 10:29:34 >

• Hocam hardline pro gainer hakkında genel düşüncelerin nedir? Kullanılmasını tavsiye eder misin? Artıları ve eksileriyle görüşünü bildirirsen mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEUCompEng

Hocam hardline pro gainer hakkında genel düşüncelerin nedir? Kullanılmasını tavsiye eder misin? Artıları ve eksileriyle görüşünü bildirirsen mutlu olurum

Hocam ben spordan önce 5 ölçek, spordan sonra 5 ölçek suyla kullandım. Ve beslenmemide 3 öğün yaptım. Bazen ara öğünlerde koydum. Sonuç muhteşem oldu. Çok hızlı kilo almaya başladım. Göbek bölgemde yanlarda biraz yağlanma oldu ama çok takmadım çünkü çok zayıftım. Şimdi 7 kilo daha alıp define olmak istiyorum. O zaman yağları yakarız inşallah. Tadı ve içimi de güzel. Benim dediğim ölçekte kullanırsan 15 gün gidiyor bir kutu.

• Up
  • Fotograflari az ışıklı golgeli yerlerde degilde normal yerlede cekersen daha iyi olur bence gelisimini daha iyi gormus oluruz.Suan gayet guzel gozukuyor guc icin creatin kullanabilirsin kolay gelsin.
  • yeni halini, ilk fotodaki yer ve ışıkta, hatta spor vncesi çeker misin?
    iki ay için çok iyi gibi geldi bana.
    aman buraları terketme, ileride lazım olur bu konu bana. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

yeni halini, ilk fotodaki yer ve ışıkta, hatta spor vncesi çeker misin?
    pozları spordan sonra çekince herkes hulk gibi oluyor zaten sunu soğuduğunda düzgün bir ışık altında çek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

pozları spordan sonra çekince herkes hulk gibi oluyor zaten sunu soğuduğunda düzgün bir ışık altında çek

Alıntıları Göster
    lordozun var
  • Soyunma odası mı, gece kulübü mü belli değil :)
  • quote:

Tamam bugün eve gidince ışıkta ve soğukken çekeceğim. Ankara keçiörendeyim. Genelde spor salonları pavyon tarzı oluyor. Ne de olsa Ankara @famousekolll @kuyuduzu @Fakirİnsan @Aratorn Oglu Aragorn
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed7171

quote:

Tamam bugün eve gidince ışıkta ve soğukken çekeceğim. Ankara keçiörendeyim. Genelde spor salonları pavyon tarzı oluyor. Ne de olsa Ankara @famousekolll @kuyuduzu @Fakirİnsan @Aratorn Oglu Aragorn
    boş günlerinde https://www.youtube.com/watch?v=hAsBbwYSChk linkte verilen hareketleri yapmaya çalış..

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

boş günlerinde https://www.youtube.com/watch?v=hAsBbwYSChk linkte verilen hareketleri yapmaya çalış..

Alıntıları Göster
    Çok net lordozun var dostum, başına büyük dertler almadan yukarıdaki arkadaşı dinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

Çok net lordozun var dostum, başına büyük dertler almadan yukarıdaki arkadaşı dinle.

Peki hocam bu lordoz en kısa sürede nasıl geçer? Doktora gitmeliyim sizce? Korse kullanmak işe yarar mı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

Peki hocam bu lordoz en kısa sürede nasıl geçer? Doktora gitmeliyim sizce? Korse kullanmak işe yarar mı??

Korse felan kullanma bak yukarıda arkadaş link atmış ona göz at
    Önce sorunun ne onu anla, neden lordoza sahipsin bunu bil.
    Sonra gerekli egzersizleri spordan sonra 15 dk ayırarak yaparsan kısa sürede geçer.
  • Mike Ross kullanıcısına yanıt
    Sebebini biliyorum. Çok uzun süreler bilgisayar başında oturmam. Araba kullanırken duruş bozukluğu vs.. Bugünden itibaren başlıyorum videodakileri yapmaya. İnşallah en kısa sürede geçer
  • quote:

Sebebini biliyorum. Çok uzun süreler bilgisayar başında oturmam. Araba kullanırken duruş bozukluğu vs.. Bugünden itibaren başlıyorum videodakileri yapmaya. İnşallah en kısa sürede geçer

Evet doğru
    Gün içinde saatlerce insan doğasına aykırı bir yaşam tarzı geçirdikten sonra, spor salonuna gelip vücudunu zorlayacak tarzda hareketlere girişmen de sakıncalı olacaktır.
    Bu sebeple kendine güzel bir ısınma rutini oluşturmanı öneririm.
    Sadece ağırlığı kaldırlığı bıraktan ziyade, daha fonksiyonel çalışırsan vücuduna iyilik yapmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

lordozun var

+
    hyperextension, crunch yapma posturu daha da bozar. plank iyi
  • Bu bahsettiklerim eskidendi hocam. Ayrıca spora başladığımdan bu yana duruşum eskisi gibi bozuk değil. Isınmama daha fazla önem vereceğim artık. @Mike Ross Del toro hocam dikkate alacağım söylediklerinizi.
  • quote:

Bu bahsettiklerim eskidendi hocam. Ayrıca spora başladığımdan bu yana duruşum eskisi gibi bozuk değil. Isınmama daha fazla önem vereceğim artık. @Mike Ross Del toro hocam dikkate alacağım söylediklerinizi.
    Bence biraz başka bölgelere yüklen bacak mesela kütle kazan illaki diğer bölgelerinde nasiplenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamiakca

Bence biraz başka bölgelere yüklen bacak mesela kütle kazan illaki diğer bölgelerinde nasiplenir

Alıntıları Göster
    yeni ssleri bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.