Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duran arabaya çarpınca daha fazla ayrıntıya gerek kalmadan zaten suçlu oluyorsunuz. O kısmı geçtim, karşı tarafın yanlış yere ya da yanlış şekilde park etmiş olması hafifletici unsur olur mu bilmiyorum fakat çarpılan arabanın değer kaybı diye bir olay malesef olabilir. eğer üstüne dava açarsa davayı kazanabilir. İş yerinde eski çalışanlardan birinin başına benzeri bir hadise gelmişti, değer kaybı diye uçuk bir ücret talep etmiş fakat kabul etmedikleri için dava açmıştı. Dava uzadı; bu arada kendisinin başka bir yere tayini çıktığı için sonuç ne oldu bilmiyorum ama böyle bir şey var. Başka bir örnekte de mahalleden bir tanıdığın arabasına çarpıyorlar, o da değer kaybı diye para istiyor. Karşı taraf da fazla uzatmadan bir miktar veriyordu diye hatırlıyorum, olay bundan yıllar önce gerçekleşti.

Eğer davalık olursanız sonucu burdan paylaşırsanız faydalı olur
  • Corolla'nın sahibi yerden göğe kadar haklı. O kapı kapalıyken biz buradan direkte yamulma olup olmadığınıda asla bilemeyiz. Milimetrik yamulma bile insanın içine sinmez.. Corolla sahibinin yerine kendinizi koyun.
  • Bir de park sensörü var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Bir de park sensörü var :D

Hiç sorma ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, olabilir dalgınlık halidir, beklemediğin birşey birden burnunun dibinde bitmiş vs. sonuca gelirsek 5 krş verme değer kaybı falan senden isteme hakkı yok, sigortadan alcak parayı şahıslar 2-3 yıldır ödemiyor değer kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 1 Ağustos 2016; 21:53:26 >
  • Trafik sigortası ödemez... benden söylemesi...
  • Değer kaybı parasına çok yanlı değilim ama adam 75 bin liraya almış direk yamulduysa bayağı zararı olacak yazık olmuş. Direk boyalı çıktımı alıcılar arkasına bakmadan kaçıyor. Bir karış boya oldumu burun kıvırıyorlar memlekette.

Sizde de suç bulmak doğru değil bile bile kimse gidip bir araca vurmaz adı üzerinde kaza işte.
  • Aklınızda bulunsun böyle durumlarda 155 i arayın araç sahibini arıyorlar o da gelip çekiyor. Duran arabaya vurduğun için suçun tamamı sende.
  • Geçmiş olsun kötü bir durum dalgınlığınıza gelmiş sanırım. Suç sizde kontrol etmeden çıkmışsınız ve siz çarpmışsınız.
  • way arkadaş adam % 300 haksız olduğu halde halen adama suç atmaya çalışıyor.Birde akıl danışıyor.Hayır kardeşim o adamın bir suçu yok.Suç senin paşa paşa yapıcaksın ve yaptıracaksın masrafları.

Koca arabayı görmediysen yarın birgün geri giderken duvara çarpsan duvarı oraya kim koydu diye mütahite dava açarsın... pess
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

way arkadaş adam % 300 haksız olduğu halde halen adama suç atmaya çalışıyor.Birde akıl danışıyor.Hayır kardeşim o adamın bir suçu yok.Suç senin paşa paşa yapıcaksın ve yaptıracaksın masrafları.

Koca arabayı görmediysen yarın birgün geri giderken duvara çarpsan duvarı oraya kim koydu diye mütahite dava açarsın... pess

mantığın yanlış arkadaşım. ben suçumu kabul ediyorum zaten. ben etmesem de kanun önünde suç zaten bende.
    o adam da suçsuz değil. gidipte park yeri olmamasına rağmen yatay bir vaziyette arkaya araba bırakırsan bu tarz şeyler olabiliyor maalesef.
    ben ço kacil birş şekilde hastahaneye falanda gitmek zorunda kalabilirdim. anlatabiliyor muyum.
    duvar falan abartma bir sürekli olan şey vardır birde olağan dışı durum vardır. ben arabamı saçma sapan bir yere çeksem kimin nereye araç bırakacağı belli olmadığı için kontrol yaparım. adam normal otoparkta park yeri olmayan yere ortalığa bırakıp gitmiş. bu bile devamlı yada 2-3 kere görülen bir şey olsa yine dikkat dersin ama dedim ya ilk defa böyle ortalığa bırakan gördüm bizim ototparkta. ben bile yer yok diye dışarı çıkarttım aracımı kaç sefer.
    burada beni kızdıran adamın direk nakit talep etmesi. alkollümüsün demesi. olay sabah saat 8de işe gitmek için çıkarken oldu. kendisinin kardeşinin düğününden 2:30da gelmiş ve arabayı bırakmış büyük bir ihtimal kendisi alkollüydü.
    bana canım yandı 75 tl ye aldım bilmem diye konuşuyor. herkesin malı kıymetlidir. ben bedavaya almadım o arabayı ve gidip bile bile çarpacak kadar da manyak değilim. buraya açtığım konu adamın bu tarz konuşmalarından sonra açılmıştır.
    adı üstünde kazadır olur. kırmızı ışıkta dururken arkadan gelip biri çarptı bana adam görmedim dedi. hiçbirşey demedim o anda ne desek boş ama usluba ve ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek gerekir.

• o degil de hem deger kaybı parası alıyorlar hem de aracı piyasa fiyatından satıyorlar. asil vurgun burda.. sahsen ben yeni araba alsam direk arabama boyle carpilmasini isterim.. sonra satacagimda da piyasa fiyati neyse durumu anlatır oyle satarim..
  • park sensörü var, dikiz aynası var, 2 adet yan ayna var ama yine de arkadaki araca vurmaya başarılmış. TEBRİKLER
  • yalnız sizin araç güzelmiş, cruze nazara gelmiş baya beğendim
  • Öncelikle geçmiş olsun. Araç park halinde olduğu için suç maalesef sizde gibi duruyor.

Kesinlikle herkesin parası değerli bu biraz konu dışı olacak ama her ne kadar ufak tefek kaza da olsa (cana gelmesin pek tabi) aracın değerini düşürecek kazalar gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor. Kişisel algılanmasın herkes hata yapar ama özellikle başkasının hatasından dolayı olması daha da sıkıcı.

Pek değerli bir aracım yok ancak başıma bu tarz ufak bir şey geldi ama inanın koyuyor.
  • geçmiş olsun maalesef ihale size kalmış. Araç yanlış parkedilmiş olsa dahi siz çarpmışsınız. Bu durumda aracı farkedip çıkmasaydınız trafiği arardınız onlar sahibine ulaşır, ulaşamazsa aracı çektirirdi. Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.
  • Geçen kaldırıma dikey olarak park etmiştim, park şekli öyle çünkü. Yani kaldırıma arabanın önü gelecek şekilde. İşimi halletim geri geri çıktım yanımdaki dallama da çıkmaya yeltendi. Ben tam manevra yapıp geri aldım, arkamda da akan trafik var mercedes durdu çıkma mı bekliyor bu yanımdaki çıkmaya yeltenen dallama artık kör müdür nedir arkasına hiç bakmadan geri vitese taktı baktım üzerime üzerime geliyor kornaya abanıp sola kırmasam yolcu çamurluktan geçirecekti.

Nolursa olsun trafikte gözünüz her yerde olacak.
  • ordaki aveoyamı çarptı araç anlamadım ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.