Şimdi Ara

SILINEBILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan636 -- 16 Ağustos 2016; 18:05:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosa alip vitese takma yapmadiginiz icin sisteme herhangi bir zarari olacagini sanmiyorum ama Honda kullananlarda ki bu ses alma zevki nedir cozemedim gitti.

• vututututututtuu vuuutttutuuuututututu
  • Nde gaz verip Dye çekmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
  • Eski şanzımanın güzelliği işte, yenilerde yapsan tork konvertörlü bile olsa vites küçültecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N de devir kesip d ye al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 300-400 beygirlik arabayı sürsen anlarım da sıradan bi arabada bağırta bağırta gidince ne zevk alıyorsunuz? Bunu cidden merak ediyorum ya. Benim evimin önünden bağırtarak geçen hondacılar ne zevk alıyor? Ben de ne kadar sessiz olur diye uğraşıyorum.. İnsanları anlamak ilginç

Aklıma bi söz geliyor trafikte yanımda bağıran bi araç görünce "ıslığı dağları aştı, vurduğu bi tane keklik"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SILINEBILIR
    3 yıl önce açıldı
    kapanmıstır...
    13 yıl önce açıldı
    satılmıstır
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hele 100cc lik mondial motorcular var bide...Haberleri yok önce babalarından başlıyoruz sövmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Hocam 300-400 beygirlik arabayı sürsen anlarım da sıradan bi arabada bağırta bağırta gidince ne zevk alıyorsunuz? Bunu cidden merak ediyorum ya. Benim evimin önünden bağırtarak geçen hondacılar ne zevk alıyor? Ben de ne kadar sessiz olur diye uğraşıyorum.. İnsanları anlamak ilginç

Aklıma bi söz geliyor trafikte yanımda bağıran bi araç görünce "ıslığı dağları aştı, vurduğu bi tane keklik"

Dikkat ettiysen sadece son susturucu diyorum, senin bahsettigin komple motordan duz boru ceken insanlar. Benim kurdugum sistemle dip gaz yapsam sen evinden anca duyarsin. Ayrica benim bahsettigim sey vites gecerkenki 1 saniyelik boslukta ufak ufak gaz vermek. Apacilerle karistirmazsak sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

N de devir kesip d ye al

Elime aliyim sonra da😂

• kaan636 kullanıcısına yanıt
    ses için neler yapıyorsunuz:) açık hava filtreleri var gazdan ayağınızı çekince tok bi ses çıkarıyo onu da takın tam olsun
    ilerde şanzımanı elinize alırsınız.
    honda gibi sağlam otomatik vites nasıl bozulur diye konu açarsanız daha güzel olur :)
  • ara gazı nasıl verirsin bilmiyorum da senin gibi arabayı bağırta bağırta gezen, egzozu delen vs. gürültü kirliliği yapanların kulaklarını çok güzel çınlatıyoruz haberin olsun, bebek evde uyuyor bi civic geçiyor bağırta bağırta başlıyor çocuk ağlamaya biraz akıl mantık, şu evriminizi tamamlayın artık..
  • Size son susturucu diye anlatmaya calisanda kabahat, cahilliginize veriyorum... Arabanin icinde kendim anca duyuyorum sesi hala evde uyuyan cocuk diyosunuz. Hangi civic cilere sövüyosaniz sövün ben gürültü kirliligi yaratmadim icin yazdiklariniz umrumda degil. Bu konu hakkinda bilgi almak icin de size sorarak çok büyük hata yaptigimin farkindayim, kime ne soruyosun ki ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.