Şimdi Ara

Silinebilir (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
26
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir öneri ancak henüz sonucunun ne olacağı belli olmayan bir çeviri için böyle bir şeye girişmek, çok büyük riskler doğurur. Ha düşünmeyen biri olsam, bitse de bitmese de parayı alıp giderim ama ben öyle biri değilim.

Adam akıllı bir çevirmen başvurusu olmadı. Bir önceki mesajımda cevap verdiğim arkadaşın dışında bir de Twitter üzerinden bir arkadaş katılma isteğinde bulundu ve kendisini çeviriye başlattım. Ancak 3 kişi ile bu işin çabuk bitmesini beklememeliyiz. Eğer ciddi bir çevirmen başvurusu olur ve bunların hepsi para talep ederse, bu dediğini düşünebiliriz.
  • En İyi Hikaye Anlatımı

A Plague Tale: Innocence (Asobo Studio / Focus Home Interactive)
    Control (Remedy Entertainment / 505 Games)
    Death Stranding (Kojima Productions / Sony Interactive Entertainment)
    Disco Elysium (ZA/UM)
    The Outer Worlds (Obsidian Entertainment / Private Division)

En İyi Rol Yapma Oyunu

Disco Elysium (ZA/UM)
    Final Fantasy XIV (Square Enix)
    Kingdom Hearts III (Square Enix)
    Monster Hunter World: Iceborne (Capcom)
    The Outer Worlds (Obsidian Entertainment / Private Division)

The Game Awards'da toplam 4 ödül aldı. Rakiplerini gördükten sonra En iyi rol yapma oyunu olması beni çok mutlu etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 19 Aralık 2019; 14:49:18 >

• keşke çevirilse. ingilizce bitirdim ama kendi dilimde oynamak çok daha keyifli olurdu.
  • Oyun bitiriliş süresi. howlongtobeat
  • saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    her şey dahil 40 saat çok iyi yav. ben dark soulsa alışmak için 40 saat harcadım
  • Sonuna kadar destekteyiz dostum, maddi destek arayışı içerisinde olursan dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi followers -- 23 Aralık 2019; 10:22:51 >
  • Animus'un çevirebileceği bizim de destek olabileceğimiz bir oyun daha.

2020 yılında planlarına katmaları önerisinde bulunacaktım ama siz başlamışsınız umarım bitirirsiniz destekçinizim kolay gelsin.
  • Ceviri durumu nedir hocam
    Btc adresini paylas gonderelim biseyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim de bitmez ya o kadar text çevir çevir.
  • Oyunun hikayesi ne kadar güzelse, çeviri ve kodlanması bir o kadar kötü olmuş. Bazı kelimeler Türkçe'de daha uzun olduğu için bazı yerlerde sığmama sorunu yaşıyorum şu an.

Birçok dosyasını bitirdim. Özellikle menü ve açıklamaları ile ilgili kısımlar bitti. Neredeyse sadece diyaloglar ve özelliklerin açıklamaları kaldı diyebilirim. Zaten esas zor olan diyaloglar ama şu ana kadar çevirdiğim yerlerin sığması ve doğru gözükmesi için uğraşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhosier

Oyunun hikayesi ne kadar güzelse, çeviri ve kodlanması bir o kadar kötü olmuş. Bazı kelimeler Türkçe'de daha uzun olduğu için bazı yerlerde sığmama sorunu yaşıyorum şu an.

Birçok dosyasını bitirdim. Özellikle menü ve açıklamaları ile ilgili kısımlar bitti. Neredeyse sadece diyaloglar ve özelliklerin açıklamaları kaldı diyebilirim. Zaten esas zor olan diyaloglar ama şu ana kadar çevirdiğim yerlerin sığması ve doğru gözükmesi için uğraşacağım.
    ellerine sağlık kardeşim takipteyiz.
  • Şu çeviri için üye olasım geldi siteye. O derece heyecanla bekliyorum.
  • cs youtube da 22 bölümdür oynuyor oyunu bende izliyorum oyun türkçeleşene kadar merak edenlere tavsiye ederim sonuçta rpg olduğu için herkesin oynayışı farklı olacaktır o yüzden çokda spoiler da olmaz gibime geliyor.
    .

• Çeviri devam ediyor arkadaşlar. Yer yer Can Sungur'dan da destek alıyorum, yani videolarından. Haberiniz olsun. :)
  • Selamlar, Oyunu satın aldım ancak ingilizcem yetersiz olduğu için oyuna başlayamadım. Sabırsızlıkla çevirinin bitmesini bekliyorum kolay gelsin
  • hsynsnmz94 H kullanıcısına yanıt
    Çevirinin bitmesini beklemeyin. Oynamaya başlayın derim. :) Çeviri bittikten sonra çok daha fazla zevk alarak oynayabilirsiniz. Eğer ben anlamadan oynamam diyorsanız bekleyin tabii ki. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrhosier -- 4 Ocak 2020; 22:30:47 >
  • Can Sungur'dan izlediğim kadarıyla oynayamam ben bunu. :D 4. bölümdeyim şuan bi çöp kutusu ile 10 dk geyik yapıyor. Çeviriye değecek bir oyun. DH'ye tek giriş sebebim de bu çevirinin ilerleyişi bakmak. Kolay gelsin. Takipteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 4 Ocak 2020; 23:29:19 >
  • Tahmini ne zaman biter ve benim yapabileceğim bir şey var mı hocam
  • Tahmini bir tarih vermem imkansız şu an. Şu an için çeviriye ne kadar çok çevirmen bulabilirsem benim için o kadar iyi. Ancak her İngilizce bileni almak doğru olmaz tabii ki. Çok uzun ve ağır bir dili var.
  • Kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.