Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mutlaka yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 4 Aralık 2021; 16:58:53 >
  • Konu üstte dursun. Dolandırıcılar yüzünden iyi niyetli insanlar paranoyak oldu. İnşallah paranızı ger alırsınız, bütün dolandırdıkları da alır inşallah.
  • İnşallah bakalım , sadece ben değil bir çok arkadaş sıkıntıda.
  • Ayın 23 'üne kadar ödeme yapılacağı söylendi. Bekliyorum ve sonucu burada yazacağım.

• Evlendiği eşi başı kapalı bir hanım. Eşinin haram yediğini biliyor mu? Biliyorsa nasıl izin veriyor?

• Hocam engelledi demişsiniz merak ettim 23 üne kadar ödeneceği bilgisini kim verdi? Bir de bence şikayetinizi geri çekmeyin, bu kişi başka mağduriyetler yaratmaya devam edecek belli ki !
  • Bugün dahil olduğu gruba yazdı. 21-22 'si gibi ödeme aldığını ve ozaman vereceğini söyledi. bekliyoruz.

• Up

Toplanıp köyüne gidilmeli. Temiz bir sopa lazım.
  • hie kullanıcısına yanıt

Şikayetini geri çekme, 21-22si ödeme diyorsun , kim öle kim kala. Büyük ihtimal baskasini çarpıp verecek paranı yada vermeyecek.

Yok beklerim diyorsan bana da bur aylığına 1500 borç versene 21-22 si gibi öderim. :)

• Bu kişiyle Letgo'daki GoPro 9 Black ilanı için görüşmüştüm, whatsapp numarasını aradığımda devamlı kapalıydı ancak çevrimiçi olup mesajlaşabiliyorduk.

İlan başta Adana'da göründü, elden alırım dedim. Letgo'da konumu 1 gün içinde Bursa, Eskişehir, Ankara ve Tokat olarak değişince içime kurt düştü. WP'den görüştüğümüzde Tokat'ta olduğunu belirtip, Instagram ve Youtube kanalı fotoğrafını atıp, kanal bize ait demişti - güven sağlamak için.

Youtube'de kendisinin ücretli reklam alıp ancak reklamı yapmayıp dolandırdığına dair video da görünce daha da işkillenip, alışveriş yapmadım.

Umarım hukuki yolla zararınızı tazmin eder, karşı tarafın da ceza almasını sağlarsınız.

• Yazışmaları ve dekontu al direk savcıya şikayette bulun.

Ben geçen sene dolandırılmıştım. Şimdi ağır ceza mahkemesinde davası devam ediyor.

1 hafta önce paramı geri ödedi şimdi de şikayetimi çekeyim diye yalvarıyor.

• böyle insanlar yüzünden fatura keserek ürün satarken bile müşterilerim tedirgin oluyor. Memleketi ne hale getirdiler yazıklar olsun valla. Allah hidayet versin ne diyeyim.

• Hocam savcılığa başvurdun mu? Siber suç olarak internet yasağı gibi bir şey istemeye çalış bu sözde youtuber inş batar allah belalarını versin dolandırıcıların dolandırıcıların çoğu meslek olarak yapıyor birsürü kişiyi dolandırıyor diğerlerini de bulmaya çalış bence ben yaptım sende yaparsın de çoğu yasal başvurmuyor bilmediklerinden kazanamayacaklarını düşündüklerinden ama çok basit dava açıp avukata verceksin sonra uzun süre bekliceksin aslında kazandığında ise karşı taraf her eşyi ödemek zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 5 Aralık 2021; 15:57:27 >
  • Umarım herşey düzgünce hallolur, çocuğu doğacağı için bir şans vermek istedim.
  • O tarihte paranızın geri verileceğini sanmıyorum. Verirse de bu konu açıldığı için verir...

• Resmen bu gibileri yüzünden komisyon olmadan iş yapamaz oldu insanlar, yazık...
  • dromerokan kullanıcısına yanıt

Dolandırıcılar arttıkça kurallar da artıyor bu da masrafların artmasına yol açıyor ve sonuç olarak kimse bir şey yapamıyor ya da piyasa aşırı sıkışıyor. Türkiye prosedürler konusunda bence efsane bir ülke...

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcıların fazla olmasının sebebi de ülkedeki bu ekonomik açmaz ve insanlardaki parasızlık ne yazık ki. Bitmeyen bir döngü
  • dromerokan kullanıcısına yanıt

Bataklık gibi resmen. Çırpındıkça batıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.