Yüksek ihtimalle 7 Ekim 2011 günü başlayabiliriz diye düşünüyorum, turnuva formatını bir tam oturtayımda, arkadaşlar elemasyonlu bir şey diyor ama benim aklımda uzun soluklu bir Lig yapmak var
quote:
Orijinalden alıntı: brknsmnc
quote:
Orijinalden alıntı: ahmgzmfb
dostum yaz benide
ahmgzmfb/ ahmgzmfb / ahmet
nezaman baslar turnuwa
Yüksek ihtimalle 7 Ekim 2011 günü başlayabiliriz diye düşünüyorum, turnuva formatını bir tam oturtayımda, arkadaşlar elemasyonlu bir şey diyor ama benim aklımda uzun soluklu bir Lig yapmak var
dostum uzun soluklu iyi guzelde bitmez o turnuwa sarkitan cok olur
dostum psn id nin sonunda fb yok mus pardon. ahmgzm sadece
ahmgzmfb/ ahmgzm/ ahmet
daha 16 kişi ttoplanmadı birde sen 32 kişiden bahsediyon
Elensar77 / OrcunCetin7 / Orçun
hocam benide yaz ama turnuva ne zaman olucak ertuqakyol / ertuakyol / ertugrul
hocam yaz beni de;
LeThaLeRRor/LeThaLeRRor/Mehmet
Umarım bu listedeki arkadaslar oyuna sahip arkadaslardır.
cihan.ozkan / ccihann1905 / Cihan
yaz tahtaya
phantom_coal /fenerbahce/ hasan.
hadi hocam, son 5 kisi, bak 2 kisi daha geldi onlarida yazda baslayalim bir an once
Bugün öğleden sonra Turnuvanın detaylarını yazıcam arkadaşlar ve önümüzdeki hafta başlıycak,
@evren senin bu Veljko noldu üye oldumu foruma ?
Hocam hangi takımlar var yaz onlarıda bu arada 15 iyi takım + galatasaray koy bir tane türk var bari o olsun turnuvada
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Hocam hangi takımlar var yaz onlarıda bu arada 15 iyi takım + galatasaray koy bir tane türk var bari o olsun turnuvada
Aynen dediğin gibi olucak ya mesai bitsinde öğleden sonra detaylı yazıcam burdan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Aynen dediğin gibi olucak ya mesai bitsinde öğleden sonra detaylı yazıcam burdan
Tamam hocam bekliyoruz hazır 16 gün iznim var deli gibi fifa oynuyacağm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hayranim
Yaz beni de hocam
Arkadaşlar Lütfen İsimlerinizide belirtirseniz daha sağlıklı olucak,
Forum adı / PSN ID / Gerçek İsim
kardeşim benide yazarmısın bir zahmet ilk defa böyle bir turnuvaya katılacağım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
ercandan81 / haqi10 (Q harfi ile bazen G harfi ile yazıyorlar ekleyemiyorlar) / ercan
teşekkür ederim
benıde yazabılrısınız PSN hakan00026
bu fifa 12 de nasıl orta yapılıyor ben çözemedim ? fifa 11 deki gibi değil :S
quote:
Orijinalden alıntı: ercandan81
bu fifa 12 de nasıl orta yapılıyor ben çözemedim ? fifa 11 deki gibi değil :S
Tuşları hiç dğeiştirmediysen Kare ile yapılıyor her zamanki gibi yani tuş çektiğin tuşun karşısındaki tuş ,Eğer çok havadan yumuşak orta açıcaksan 1 kez , havadan ama sert açıcaksan 2 kez , yerden açıcaksan 3 kez basıcaksın
Hocam bu akşam takımları belirleseydik iyiydi ya bi haber olduk turnuvadan