Şimdi Ara

Silinebilir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Forumdaki turnuvaların çokluğundan ve bu turnuvaya katılan arkadaşların ilgisizliğinden dolayı turnuvayı iptal ediyorum arkadaşlar. adminden ricam konuyu kilitlemesidir.

hocam ne diyosun ya fıstık gibi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

quote:

Orijinalden alıntı: atakan89

quote:

Bende hazırım. Yanlız Psn yanlış yazmışım ben. OrcunCetin77 olacak doğrusu. Teşekkürler.

bu sefer doğru kişi ne zaman yapalım hocam maçı ilk maç sizle malum

Selam.
    Bu akşam uygun bana. Saat 8 gibi evde oluyorum. 8.30 gibi oynayabiliriz uygunsa.

eğer iptal olmassa oynuyalım hocam 8.30 gibi
  • Grubumdaki arkadaslari ekledim (Barcelona ve Marseille sahipleri) su anda musaitim oynamak icin.
  • quote:

Forumdaki turnuvaların çokluğundan ve bu turnuvaya katılan arkadaşların ilgisizliğinden dolayı turnuvayı iptal ediyorum arkadaşlar. adminden ricam konuyu kilitlemesidir.

haydaaa, bunu daha yeni okudum. 3 kisi donmemis hocam, onlarida cikart yerine yedekleri al. niye iptal ediyorsun hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

haydaaa, bunu daha yeni okudum. 3 kisi donmemis hocam, onlarida cikart yerine yedekleri al. niye iptal ediyorsun hemen.

3 kişiden 2si geri döndü bi tanesi katılamıycağını söyledi sonradan bi arkadaşta çıktı turnuvadan akşam yedek arkadaşlara bi mesaj atıcam bakalım şimdiden Sefa arkadaş katılacakta böyle giderse zor tamamlanır gibi gözüküyor umarım düzeltirizde devam ederiz yani
  • kayt olurkn tiklm tiklim ama oyuna gelnce knuya gren yk anlamyrm bu mlleti.s nyse umarm mac aksatn olmz bi turnuvda olaysz tamamlansn
  • ya beyler grubumdakı hıc bır adamdan ses seda yok cıldırıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende hazırım. Yanlız Psn yanlış yazmışım ben. OrcunCetin77 olacak doğrusu. Teşekkürler.

bu sefer doğru kişi ne zaman yapalım hocam maçı ilk maç sizle malum

Selam.
    Bu akşam uygun bana. Saat 8 gibi evde oluyorum. 8.30 gibi oynayabiliriz uygunsa.

eğer iptal olmassa oynuyalım hocam 8.30 gibi

Bekliyorum kardeş seni.

• yaa forum turnuvadan geçilmiyor. bir tanesinin sonu gelmiyor. hakkaten şu maçlarını aksatanları fişlesek. her turnuvayı eziyete ceviriyorlar
  • !!! TURNUVA İPTAL EDİLMİŞTİR !!! arkadaşlar kusura bakmayın ya ortalık turnuva dolu ve bu turnuvalara yazılıp gelmeyen arkadaşlarda dolu başka bir şekilde görüşrüz umarım artık
  • kayıt yaptırdıgım turnuvaların hepsi iptal oldu açıkta kaldım resmen. yeni turnuva kurarsan ilk sıraya koy beni hocam. forumu sürekli takip edemeyebiliyorum özellikle mesai saatlerinde
  • forum kardesliklerden copluge dondu,kimse basliklari takip edemiyor,o yuzden millet unuttu.
  • Vay anasını ya abi bu turnuvaya girdik diye diyerlerine başvurmadık açıkta kaldık valla sen değilde şu kayıt oolup konuya gelmeyen varya bitiyorum ya..Ama ilk sıralara isim yazdırmasını iyi bilirler..

Edit:Aktif oalrak fifa oynayan varsa imzamdaki psn i eklesin bari öyle zaman geçiririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Vay anasını ya abi bu turnuvaya girdik diye diyerlerine başvurmadık açıkta kaldık valla sen değilde şu kayıt oolup konuya gelmeyen varya bitiyorum ya..Ama ilk sıralara isim yazdırmasını iyi bilirler..

Edit:Aktif oalrak fifa oynayan varsa imzamdaki psn i eklesin bari öyle zaman geçiririz

al benden de okadar:)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.