Şimdi Ara

Silinebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmgzmfb

beler kusura bakmayın ılk defa forum turnuwasına katılcam bır kac sorum olcak yardımcı olursanız sewınırım

1. kafamıza gore tarıhlerde rakıplerımızle oynamıcaz heralde dorumudur yoksa ıstedıgımız zaman anlasıp oynucazmı
    2. macı kazandıktan sonra kıme baswuru yapcaz galıbıyet w.s tarzında kım ılgılencek
    3. bu turnuwada bı password olacakmı yanı ps3 te dırek turnuwa acılma gıbı bır sans yok sanırım

1- Maçların oynanma tarih aralıkları İLK MESAJDA BELİRTİLMİŞTİR. O tarihler arasında istenilen gün istenilen saatte maçı yapabilirsiniz. Eğer yapamıycaksanız bununla ilgili yine ilk mesajda MAÇ ERTELEME İSTEK ŞABLONU var.

2- Maç kazanıldıktan sonra yine ilk mesaj da MAÇ SONUCU şablonu mevcut o, turnuvayla ilgilenen benim düzenlemeleri ve takibi ben yapıcam bir konu olduğunda ulaşabilirsiniz.

3- yok hayır oyuna girmek için ev sahibi ekip rakip oyuncuya davet göndericektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

Oynayamacak olan varsa yerine katılabilirim.Adım sefa.Psn: mersef

18 kişilik listeden 3 arkadaş henüz geri dönüş yapmadı, Yarın saat 21e kadar bir ses çıkmazsa Yedek listedeki arkadaşlara sırayla ÖZEL MESAJ atılacak ve 1 saat içerisinde geri dönüş yapması beklenicek, aksi halde bir sonraki yedek oyuncuya mesaj atılacaktır.
  • !!! ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM LÜTFEN İLK SAYFADA İLK MESAJDA BULUNAN HERŞEYİ SONUNA KADAR OKUMANIZDIR. LÜTFEN ARKADAŞLAR ORADA YAZANLARA DİKKAT EDELİM VE BU EMEK KARŞILIĞINDA ZEVKLİ VE SAYGILI BİR TURNUVA GEÇİRELİM ŞİMDİDEN HERKEZE BAŞARILAR DİLERİM...
  • ok anladımda pekı mesela ben galıp geldım nası ıspatlıcam gelıp buraya ben galıp geldımmı dıcem bunun sıstemı ne olacak
    bide kalecıyı oynatmamak nedemek anlayamadım yanı kalecıyı acamıcazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmgzmfb

ok anladımda pekı mesela ben galıp geldım nası ıspatlıcam gelıp buraya ben galıp geldımmı dıcem bunun sıstemı ne olacak
    bide kalecıyı oynatmamak nedemek anlayamadım yanı kalecıyı acamıcazmı ?

Maç sonucu ile ilgili ilk mesajda belirttiğim şekilde kazanan taraf buraya yazıcak, ki zaten yalan yalnış birşey olma ihtimali yok sonuçta bu turnuva daha bir başlangıç

Kaleci oynatma konusunda ise sadece (ÜÇGEN) TUŞU ile oynatma serbesttir, bu durum işte sorunlu olan tek yer "SELECT" TUŞU ile kaleci kullanımı kesinlikle yasaktır. oyundaki bir HATADAN DOLAYI bu şekilde bir şey daha uygun olucaktır.

ŞU ŞÖYLE BU BÖYLE DİYORUM AMA DAHA GÜZEL BİR TURNUVA GEÇİRMEMİZ İÇİN YAPIYORUM, SİZİN DE FİKİRLERİNİZ OLURSA LÜTFEN BELİRTTİN , HER ŞEY İYİ BİR TURNUVA İÇİN

• Maç Tarihleri İle İlgili Açıklama

Maç Tarihleri Resminde belirtilen tarihlerde ve karşısında yazan 1. ve 3. MAÇLAR şeklinde belirtilen 1. ve 3. maç Fikstür resminde yanında 1. ve 3. yazan maçın o tarihler arasında oynanacağını belirtmektedir.

Silinebilir

Silinebilir

• emreforum57/MRay57/Emre

Yedek olarak alirsaniz sevinirim.
  • Ve evet turnuvanın açılış maçı geldi..
    Arsenal 1 - 2 Valencia Metin*

Ve maç son sonrası soldado yaptığı basın toplantısında sezona iyi başladıklarını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi
    özellikle ilk maçta çok zorlandıklarını dk 90 maçı kaznadıklarınıda sözlerine ekledi
     Silinebilir

Edit:Hiç bir kötü amaç güdülmemiştir..SAdece konu canlansın muhabbet olsun maçlar sıkıcı geçmesin diye böyle birşey yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 3 Ekim 2011; 9:20:29 >

• Hocam Fifayı daha alamadığımdan ötürü beni yedeklere alabilirmisiniz? Bu kadar geç cvp yazmamdan dolayı özür dilerim.
  • mesajı aldım turnuvaya hertürlü hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Hocam Fifayı daha alamadığımdan ötürü beni yedeklere alabilirmisiniz? Bu kadar geç cvp yazmamdan dolayı özür dilerim.

Önemli değil İsmet eğer oyun salı - çarşamba elinde olucaksa sorun değil sonuçta perşbenye kadar 1. ve 3. numaralı maçlar oynanıcak, hem benimde oyun gelmedi daha shopto dan istanbula ulaştığı gözüküyordu ctesi günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ve evet turnuvanın açılış maçı geldi..
    Arsenal 1 - 2 Valencia Metin*

Ve maç son sonrası soldado yaptığı basın toplantısında sezona iyi başladıklarını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi
    özellikle ilk maçta çok zorlandıklarını dk 90 maçı kaznadıklarınıda sözlerine ekledi
     Silinebilir

Edit:Hiç bir kötü amaç güdülmemiştir..SAdece konu canlansın muhabbet olsun maçlar sıkıcı geçmesin diye böyle birşey yaptım...

arsenal (onur): olarak metin kardeşimi tebrik ederim. güzel bir oyun ortaya koydu ve hakkıyla kazandı. gruptaki şansımı çok zora soktum ama matematiksel olarak hala şansım sürmekte.

• bizim gruptakierde ses yok.
  • bayern munıh ve porto takımları ajax ıle olan maclarınız ıcın bu aksam besıktas macından sonra beklenıyorsunuz psn xman056

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 3 Ekim 2011; 10:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan89

quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Bende hazırım. Yanlız Psn yanlış yazmışım ben. OrcunCetin77 olacak doğrusu. Teşekkürler.

bu sefer doğru kişi ne zaman yapalım hocam maçı ilk maç sizle malum

Selam.
    Bu akşam uygun bana. Saat 8 gibi evde oluyorum. 8.30 gibi oynayabiliriz uygunsa.
  • Arkadaşlar oyun ulaştı elime bu akşam bi alışayım yarın akşam maçları yapabiliriz
  • benım grubumda olan arkadaslar hazırsa macı yapalım lutfen
  • bu turnuvadan cekılıyorum hangı turnuvaya katılcagımı sasırdım cunku ozur dılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 3 Ekim 2011; 14:22:23 >
  • 11 de mesaj atılmış geri dönüş yaptım yer varsa katılabilirim
  • Forumdaki turnuvaların çokluğundan ve bu turnuvaya katılan arkadaşların ilgisizliğinden dolayı turnuvayı iptal ediyorum arkadaşlar. adminden ricam konuyu kilitlemesidir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.