Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiyansan1925 -- 23 Mart 2018; 15:19:34 >

• bir ay kadar önce aynı konu açılmıştı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bir ay kadar önce aynı konu açılmıştı sanki.

Dakika başı açıyor konuyu. Pes etmemesi güzel de, kirlilik yaratıyor.
  • ne bir ayı 5 dakka önce açılmış aynı konu, muhtemelen bi problem oldu da konu açma mesajını farkında olmadan iki kez gönderdi heraldi arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ne bir ayı 5 dakka önce açılmış aynı konu, muhtemelen bi problem oldu da konu açma mesajını farkında olmadan iki kez gönderdi heraldi arkadaş.

Bu arkadaş bayağıdır konu açıyor hocam. Birkaç haftadır görüyorum bu konuları.
  • Bende hatırlıyorum böyle bir konu..Savcılığın bu işi tez sonuçlandırması lazım ama olumlu ama olumsuz..
  • arkadaşlar bilgilendirmek amaçlı açıyorum bu şrefsiz her gun hala ınsanları dolandırmaya devam edıyor. mağdurlar sürekli beni arıyorlar. herkes tanısın bilsin artık bu şrefsizi de tuzağa düşmesin diye yapıyorum.
  • geçmiş olsun hocam ne diyelim
  • Helal olsun ne diyelim umarım şahitde bulursunuz.
  • ne satın almıştın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

ne satın almıştın ?

up
  • Umarım hakketiğini bulur herkes çakal olmuş bu zamanda. Güncel beyler varsa bu konuda şahitlik edecek arkadasa yardımcı olsunlar.
  • Samsung Galaxy s3
  • Bu devirde insanlara yüz yüze güvenilmiyor siz gidip sanal ortamda nasıl güveniyorsunuz benim aklım almıyor.
  • facei kapatmış geçmiş olsun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiyansan1925 -- 23 Mart 2018; 15:20:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.