Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgryngn -- 2 Şubat 2014; 1:28:16 >

• Ee sorular paralel diye mi feme yazılacaktın? Hahahahah. Adamım konuyu bilen soruları da yapar bırakın paralel soru ayaklarını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FEM=PİŞMANLIK

Eğer dershanede 1. sınıfa girerim temelim iyi diyorsan feme git en iyi eğitimi görürsün ama 1. sınıfta değilsen yani belli bi başarın yoksa şuana kadar önem göstermezler.

Ha kaynakları süperdir kaynaklarını kullan ama 1. sınıfa giremiceksen feme verieceğin para çöptür.
  • aynen aslında dereceye girenlerin hepsi aslında tembel öğrenciler hepsi sınavda okunmuş kalem kullandı kalem otomatik işaretliyordu,ayrıca iman güçlerini kullanmayı öğrenip cevaplara ulaştılar..
  • ben fem 1. Sınıftayım ama ne oluyor her hafta ayrı bir sinir krizi yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • he dereyeceye girenler okunmuş kalemle yapıyorlar tabi. temelim iyi. fen liseli olarak geleceğimi düşünmek zorundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.sahin.23

ben fem 1. Sınıftayım ama ne oluyor her hafta ayrı bir sinir krizi yaşıyorum

Niye?

Ben femde son sınıftayım. Normal ders görüyoruz yani okuldan farkı yok. Ama kaynaklar çok iyi gerçekten.

Matematikçiyi ve Biyolojiciyi iyice delirttiler. Sınıfa sonra gelen arkadaş bir arkadaş ilk hafta oraya gitmiş. Oraya gitmeyin espri yok, çok sıkıcı falan diyordu. Ayrıca 1. sınıftakilerin ön planda olduğunu sanmıyorum çünkü en az 130 net yapıyordu galiba. Öğrenci kendisi yapıyor zaten hocaların uğraşmasına gerek yok.

Bu sene mezundum. Seneye de mezuna kalırsam Fem kaynaklarıyla evde çalışırım zaman denemelerine de girerim.

Dershane çok gereksiz bir şey. Okulda aynı şekilde.

• Üstat ile aynı düşünüyorum. Bu sene dershaneye 1400 lira para yatırdım(KPSS). LYS-5 Dil-1 sınavına girmek istiyorum. Bir gafletle yazıldım kpss ye ne hikmetse. Sonradan araştırdım aynı konuların internette videoları var, görüntülü konu anlatım. Ne görüyorsam aynısını anlatıyorlar. Femin de soru bankasına baktım biraz zor diğerlerine nazaran ama iyi. Oradan çalışıpta yapabilirdim. Kısacası bu sene dershaneye para yedireceğiz fakat bu sene olmazsa(!) seneye evde güzel bir program ile çalışacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.