Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 25 Şubat 2021; 15:18:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• |erdem| | kullanıcısına yanıt
    Tavuk yicez bol bol..
  • Silinebilir
  • mmm.analtım yönünden zengin bir mesaj
  • Bence kötü oldu zaten ülkemizde fiyatlar malum insanlar taksitle felan zar zor alıyor bide üstüne bu olunca öğrenciler için tamamen sıkıntı
  • eee bugün baktım sitelerde hala taksitli satılyor :D Adamlar poz cihazını gıda olarak değil taksit yapılan başka birşey olarak tanımlatıp aynen devam ediyo :=)
  • taksit kalkmadı suplementerlerde sadece 9 taksitle sınırlandırıldı zaten neye 12 veya 9 taksit alınırki en fazla 5 taksit oda var şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

taksit kalkmadı suplementerlerde sadece 9 taksitle sınırlandırıldı zaten neye 12 veya 9 taksit alınırki en fazla 5 taksit oda var şuan

Nerde kalkmadı ?
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:27:28 >
  • n11.com da devam ediyor taksit.
  • hiç taksitle almadım değişen birşey olmadı bu konuda yalnız arkadaşlara tavsiye ihtiyaçlarını aya yada kampanyalara bölerlerse biraz daha rahat ederler.
  • zaten bi protein tozu 2 ay gidiyor gidipte 12 taksit yapmanın bi manası yok bitince yine almak zorunda kalacaksın.
  • kredi kartıyla tek çekim ödeyip taksit yaptıran varmı bankaya aranızda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.