Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who_am_i_ -- 1 Temmuz 2018; 12:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ermangarnett

Lpg işli. 2016 vizeli. 4 lastik yeni. Araç başında pazarlık payı vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1.4-twinport-enjoy-corsa-179065633/detay/

Dostum buraya detay eklememissiniz ,ilanin linkini koymussunuz ilana tikliyoruz detaylari gormek icin ordada detayli bilgi telefonda verilecek yazmissiniz :) simdi korkuyorum aramaya detayli bilgi arac basinda verilecektir dersiniz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurallara göre detaylı bilgi vermek zorunluluğu var detayları buraya yazın lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Lpg işli. 2016 vizeli. 4 lastik yeni. Araç başında pazarlık payı vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1.4-twinport-enjoy-corsa-179065633/detay/

Dostum buraya detay eklememissiniz ,ilanin linkini koymussunuz ilana tikliyoruz detaylari gormek icin ordada detayli bilgi telefonda verilecek yazmissiniz :) simdi korkuyorum aramaya detayli bilgi arac basinda verilecektir dersiniz diye.

Aslında verecek çok fazla detay yok oraya çok detaylı bilgi yazınca insanlar kaçıyolar çok övüyor arabayı kesin bi bit yeniği var diye.
    Aracın ilk sahibi bayan. 2006da ve 2008de 2 tane ufak kaza yapmış. Sağ kapılarda doğrultma ve boya var. Değişme yok. Bi de sol ön çamurluk değişmiş opel servisinde. Hepsi kaskodan yetkili serviste zaten tramerde de çıkıyor. Bunlar arabanın kötü tarafı.
    İyi tarafları çok az yakıyor, 4 lastik sıfır yeni değiştirdim, vize için komple alt takıma bakım yaptırdım fazla bi şey çıkmadı 300 liraya tüm alt takımın ihtiyacı giderildi. İç olarak 10 üzerinden 10. Bu yalan değil arabama her binen söyler içine çok iyi bakarım sürerken iyi hissettiriyor aracın güzel görünmesi güzel kokması. Sigara içmem vs. Başka pek bi şey bulamadım merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz

Guzel aciklama olmus dostum birde fiyatini burayada eklerseniz pazarlik varmi takas secenegi varmi daha iyi olur hayirli satislar dilerim

• quote:

Lpg işli. 2016 vizeli. 4 lastik yeni.

İstediğim fiyat 23.000. Pazarlık payı vardır.

23bin çok çok çok fazla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

quote:

23bin çok çok çok fazla

23bine anlaştım biriyle, ölücülük yapmaktan başka işiniz yok. Sahibindene girip piyasayı araştırmaya da mı kafan basmadı? Aynı arabanın 24 25 26ya kadar ilanları var. Git 15bine bul onu al çok istiyosan.

konuşma tavrından belli zaten nasıl biri oldugun. 23 e alanın aklından süphe ederim bu aracı.malı satmak baska birşeydir itelemek baska birsey. ayıptır verdiğin cevaba bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 21 Eylül 2014; 13:20:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

23bin çok çok çok fazla

23bine anlaştım biriyle, ölücülük yapmaktan başka işiniz yok. Sahibindene girip piyasayı araştırmaya da mı kafan basmadı? Aynı arabanın 24 25 26ya kadar ilanları var. Git 15bine bul onu al çok istiyosan.

konuşma tavrından belli zaten nasıl biri oldugun. 23 e alanın aklından süphe ederim bu aracı.malı satmak baska birşeydir itelemek baska birsey. ayıptır verdiğin cevaba bak

Güzel kardeşim. Biriyle bu fiyata anlaşabiliyosam, bu araba bu parayı ediyo demektir. Bak forumda bile piyasa aldı başını gidiyo yazmış insanlar. 23bini fazla bulabilirsin. 21buçuk 22 22buçuk da diyebilirsin. Ama çok çok çok fazla dediğin zaman ölücülük olur.

bak kaba kardeşim ölücülük yapma işini arabayı ederinden çok ucuza alma düşüncesindeki insana dersin. ne senin aracın 23 ten asagı etmez diye bir durum var (ki bence 23çok çok fazla) nede arac alma derdindeyim ben. Şu var istediğin fiyata sat istersen 50 de senin malın... görülen oki senin kafan basmıyor..uzatmaya gerek yok sana iyi satışlar!!!.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercek ederi 23000 oldugunu bildigin arabaya 17000 teklif edene halk arasinda mezarci olucu denir.sirkesurat isimli arkadasimizda zaten cok fazla diye piyasinin durumuna yazmis.benim gecen yil 8500 almadigim araci bu yil 14000 olmus.edermi etmez teknoloji degisti model yili olmus 16 sene evveli yuzde 30 otv artti ama ne hikmetse millet sifirindan pahali arac satar oldu.bence 23 e anlastiysaniz hemen satin fiyatlar kisin dusmesini bekliyor ben dahil cogu insan.

• Araban harikadir ona kimsenin bisey dedigi yok.Bak sende soyluyorsun piyasa yukseldi faydalanayim diye simdi sat 23e ama bizaman sonra ayni eder arac icin 5-6 fazlasini senden isterlerse anlarsin ozaman aslinda neden boyle konusmalar oldugunu.

• 23 bine anlaştıysanız bu ilan niye druyor ?
  • bende özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. hayırlı satışlar dilerim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.