Şimdi Ara

Silinemeyen Şeyler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt arkadaşlar bazi programlar var bilgisayara farkinda olmadan yukledigimiz.Farkli bi prgram yuklerken arada kayniyolar bunlari silebilmek için bildiginiz bi yöntem yada bi program varmi ?? Yardimci olurmusunuz şimdiden teşekkurler..

• güvenli modda aç öle sil :D delete enter
  • www.inndir.com gıt addremove ındır kurtul derım
  • Blodshark Teşekkurler..
  • dostum bende buna benzer bi konu açmıştım..banada çok yardımcı oldular..bu linkten temizlemem programını indirebilirsin..

http://forum.donanimhaber.com/m_7391303/mpage_1/key_//tm.htm#7391303
  • hiç biri olmuyorsa tune up utilities yada Registry Mechanic kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaşar58 -- 14 Haziran 2006; 22:52:57 >
  • Eraser
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaşar58

hiç biri olmuyorsa tune up utilities yada Registry Mechanic kullan

Tune up ı bilmem ama Registry mec. bu işe yaramaz
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama birçok alakasız yanıt yazılmış.
    Soruyu soran kişi program yüklemesi sırasında yüklenen yazılımlardan nasıl kurtulacağını sormuş.

Bunun için yapılması gereken ilk şey bir program yüklerken dikkatli olmaktır. Sponsor yazılımların yükleneceğine dair bilgi ya da onay kutusu mutlaka gelecektir. Eğer dikkatli davranırsanız o onay kutusunu işaretlemeyerek bundan kurtulabilirsiniz.

Eğer yüklemişseniz program ekle-kaldır bölümünde programı bulup silmeniz gerekecek.

Ayrıca şunu söylemeliyim ki bu tip yazılımların(ek olarak yüklenen) bir kısmı casus yazılım ya da reklam amaçlı yazılım olabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için de iyi bir AntiSpyware yazılımı kullanabilirsiniz.Spyware Doctor tavsiye ederim.
  • bende de benzer bi durum olmuştu silmeye kalktığımd "dosya şuanda başka bi program tarafından kullanıldığı için silinemez" gibi bi hata veriyordu. güvenli kipte açtım yine aynı hatayı verdi güvenli kipte komut istemiyle açtım dos komutlarıyla silmeyi denedim oldu.
    bazen fi tarihinden kalma dos komutları çok işe yarıyo
  • Bak dos'tan silmek hiç aklıma gelmemişti
    Bendeki fazlalıkları da öyle sileyim bari..
    deltree windows
  • quote:

Orjinalden alıntı: pullsarr

deltree windows

format c: yaz temiz iş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.