arkadaşlar ben evde yokken evdekiler ne yaptıysa bütün belgeler silinmiş... yerlerini buldum ama kaydedemiyorum... elimde RECOVER MY FİLES ve FİLE SCAVENGER adlı prog ramlar ama bunlar dosyaları buluyor ama kurtarmıyor.. yani kaydedemiyorum... sizden ricam ücretsiz bir program varmı bu alanda... birde windows başlarken profil bulunamadı...Windows, yerel saklanan profili yükleyemiyor. Hasar görmüş profil veya yetersi güvenlik hakları buna sebep olabilir. Bu sorun devam ederse, ağ yöneticinizle bağlantıya geçin. AYRINTI - Kayıt Defteri tarafından başlatılan bir G/Ç işlemi kurtarılamaz biçimde başarısız oldu. Kayıt Defteri, kendi sistem görüntüsünü içeren dosyalardan birini okuyamadı, yazamadı veya temizleyemedi
Dostum benim bildiğim bu programlar silinen dosyaları bulup 2nci bir harddiske kurtarabiliyor.Easy recovery önerimdir..
nasıl yani bir harddisk dahamı lazım ??
sistem geri yükleme yapınca gelmio mu
eğer var olan diskin 2 ye ayrılmışsa hayır.Ama diskin tek partitionsa evet 2nci bir diske ihtiyacın olacak
quote:
Orjinalden alıntı: pinkcrow7
Dostum benim bildiğim bu programlar silinen dosyaları bulup 2nci bir harddiske kurtarabiliyor.Easy recovery önerimdir..
pinkcrow arkadasin soyLedigi gibi "easyrecovery" bu isi cok iyi yapiyor. fakat aLinacak dosyaLari baska bir diske aLiyor. iki partition oLmasi birsey ifade etmiyor. sqL dataLari kurtarmistim easy recovery i iLe. seninde beLgeLerden kastin sqL dataLariysa ugrasma derim. bozuk cekiyor :P birde pps Leri bozuk cekiyor. geri kaLaninda sorun yasamadim. fuLLunu buLmadan caListirma. ben fuLLunu internette 2 gunde buLmustum. koLay geLsin.
arkadaşlar belgelerden kastım resimlerim... yan,i bu dosyaları aynı hdd ye kaydetmek imkansız mı....
slm Recover My Files senin işini görür bende mp3 leri sildim yanlışlık ile bunu ile geri getirdim çok güzel bir program eğer ister isen upload yapabilirim
biker_boys32@hotmail
kardeş mail attım ... oradan görüşelim ... saygılar
arkadaşlar dosyaları buldum ama kaydedemiyorum... bu dosyaları ağımdaki diğer pc ye nasıl atarım.... şimdiden teşekkürler... saygılar...
arkadaşlar dosyalarımın hepsini RECOVER MY FİLES 3.98 ile kurtardım.. hard diskinizdeki ikinci bölümede atabiliyor... ben ağdaki diğer bilgisay'a bağlı Dijital kameraya attım (1GB) ...3 -4 defa uğraştım ama olsun... resimleri video ları office belgelerini hepsini kurtardım... arkadaşlar başına böyle bir şey gelen olursa mail adresimden ulaşsın... saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme