Şimdi Ara

silinen fotoları kurtarma programı full lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dijital fotoğraf makinamın hafıza kartındaki fotolar silindi. Fotoğrafları kurtarmak zorundayım. Bir haftadır forumu tarıyorum. tavsiye edilen 4 program indirdim.
    tamam bunlarla kartı tarıyorum, eski fotoları gösteriyor ama kaydetmeme izin vermiyor. zira demo sürümler.
    sizde full var mı yazar mısınız veya yolu neyse özelime atabilir misiniz?

recover my files
    easy recovery prof
    pc inspector file recovery
    digital picture recovery

bunları denedim, silinen fotolarımı gösteriyor, ama işlem yapamıyorum

• burdan crackiyle birlikte programı indirebilirsin. ikisini birden indirigyor..

mesajınız illegal içerik nedeni ile editlenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 27 Ekim 2005, 16:12:08 >
  • sen final datayı dene yeter bol şans finaldata2000 işini görür
  • defalarca rica ettik lütfen forum kurallarını ve bölüm kurallarını okuyun diye
    illegal unsuru isteyen ve yardımcı olan arkadaşlarımız hakkında gerekli işlem yapılacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_4476750/tm.htm

1 - Mümkün olduğunca arama yapılmadan topic açılmaması,
    2 - Açılan topiclerde başlıkların konu ile ilgili ve anlaşılır olması,
    3 - İllegal yaklaşımlar istekler olmaması ve yönlendirilmemesi,
    4 - Kişi ve kurumlara hakaret içerikli veya rencide edici mesajlar yazılmaması,
    5 - Güvenlik programlarının tam sürüm çalışmasını sağlayan serial ve keylerin topiclerde yayınlanmaması ve hatta Özel Mesaj yoluyla iletilmemesi,
    6 - Adult, warez ve mp3 sitelerinin linklerinin verilmemesi,
    7 - Torrent ile ilgili yasal olmayan hiç bir unsurun yayınlanmaması ve talep edilmemesi,
    8 - Network'te radmin şifrelerinin kırılması, internette hack ile ilgili ve güvenlikte ise sürekli olarak ''sizce hangi güvenlik programı?'' sorularının sorulmaması,
    9 - Network İnternet Güvenlik bölümünün sadece kendi amacı için kullanılması, gereksiz topicler olmamasına her bölümde olduğu gibi, bu bölümdede dikkat edilmesi,
    10- Mevcut bir kurala uyulmaması halinde cezai uygulamalara maruz kalacağınızın hatırlanması,
    11- Ceza alan üyelerin yeni bir kullanıcı adı almaması, alması durumunda eski ve yeni kullanıcı adlarının tamamen iptal olacağını bilmesi ÖNEMLE RİCA OLUNUR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.