Şimdi Ara

silinen verileri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.yaptığım büyük bir aptallıktan sonra sizlere birşey danışıcam. indirdiğim windows 7'yi rufus programı ile flash belleğe atıcaktım.rufus ile işe başlarken bilgisayara toshiba 1 tb harici hard diskim de bağlıydı.ben rufusdan flash belleği seçeceğime yanlışlıkla,bakmadan hard diski seçmişim ve rufus windows 7'yi hariciye kurdu.dolayısıyla haricideki yılların birikimi arşivim,foto video vs herşey gitti.haricinin formatı da değişmiş oldu.wise data recovery dosya kurtarma programını açıyorum dosyaları kurtarmak için ama geçmişe dönük birşey bulmuyor.ne yapmam gerekir.normal bi silme işlemi olsa belki kurtarırdım ama resmen biçimlendi harici.lütfen bi çare?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto1907 -- 9 Ekim 2014; 10:14:13 >

• My data recovery programı ile format sonrası sürücü kurtarmayı seçtiğinizde üzerine veri yazılanlar hariç silinen berileri kurtaracaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayaaaa geç oldu ama teşekkürler.wondershare data recovery programı ile 14 saatlik beklemeden sonra 600 gb'lık veriyi kurtardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto1907

bayaaaa geç oldu ama teşekkürler.wondershare data recovery programı ile 14 saatlik beklemeden sonra 600 gb'lık veriyi kurtardım

olsun bilgi bilgidir mutlaka birilerinin işine yarar fakat konu başlığını değiştir, Silinmiş dosyaları geri getirme ! yap mesela.
  • düzettim,sağolasın.acemeliğime gelmişti o ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.