Şimdi Ara

SİLİNMEYEN ADWARE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,İyi Günler
    İşletim sistemim Windows 2000 Profesyonal,bilgisayarımı ad aware SE, sybotsd 1.4,microsoft antispayvare,spy sweper ile tarattığımda xupiter diye bir adware proğramı buluyorlar.Ancak bu proğramı silemiyorlar.Aynı işlemi güvenli kiptede yaptığım halde yine silemiyorlar.Her nasılsa proğram files klasörüne xupiter diye bir proğram kurulmuş,bu proğramı kaldırmak istediğimde başka poğramlar tarafından kullanıyor diyerek kendisini kaldırtmıyor,denetim masasında proğram ekle/kaldırda gözükmüyor,yani hiçbir şekilde bu proğramı kaldıramıyorum.Ne yapmam gerekir.İlgilenebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• arkadasım bi de su yöntemi bi dene bakalım sonuç alacakmıyız. Başlay çalıştır: msconfig yaz.
    burda arka planda çalışan programları iptal et ve bil.g yeniden başlat. silmek istediğin klasürü şimdi program filestan silebilirsin inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycan42

Merhaba,İyi Günler
    İşletim sistemim Windows 2000 Profesyonal,bilgisayarımı ad aware SE, sybotsd 1.4,microsoft antispayvare,spy sweper ile tarattığımda xupiter diye bir adware proğramı buluyorlar.Ancak bu proğramı silemiyorlar.Aynı işlemi güvenli kiptede yaptığım halde yine silemiyorlar.Her nasılsa proğram files klasörüne xupiter diye bir proğram kurulmuş,bu proğramı kaldırmak istediğimde başka poğramlar tarafından kullanıyor diyerek kendisini kaldırtmıyor,denetim masasında proğram ekle/kaldırda gözükmüyor,yani hiçbir şekilde bu proğramı kaldıramıyorum.Ne yapmam gerekir.İlgilenebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

hadi be ancak bu kadar olur aynı sorun bendede var adware silin miyor
  • çalıştıra msconfig yazdığım halde giriş yapamıyorum
  • Spytoon, spyware doctor, birde ewido özellikle ikincisi temizler adware malware vs farketmez.
  • ben yaptım arkadaşın dediğini yine olmadı. unlocker kullandım yine olmadı kene gibi yapışkan bi program
  • aynen öyle,7-8 aydırda bana kurdeşen döktürüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    messenger silinemeyen resimler
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde spyware doctor'u deneyelim bakalım.
  • internet üzerinden online tarama yapmayı denediniz mi?
  • denemediğim bir şeymi kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycan42

denemediğim bir şeymi kaldı

walla kardeş regeditten falan silmeyi de denemişsindir o zaman....geriye yapacak bir şey kalıyor format.
  • Kaspersky veya revo uninstaller DENEYEBİLİRSİN
  • Böyle hort görülmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.