diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadığından emin olun."
eee ben bunlardan eminim zaten peki neden silinmiyor bu dosya???
quote:
Orjinalden alıntı: tobleron
"...... silinemiyor:erişim engellendi
diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadığından emin olun."
eee ben bunlardan eminim zaten peki neden silinmiyor bu dosya???
Bilgisayar açılırken F8 bas güvenli kipte bilgisayarı aç,silinmeyen dosyanı rahatça silersin
arkadaşım sana unlocker programını öneririm engellenen dosyayı siliyor yani kilidi açabiliyor birde bunu dene.saygılar
sen hangi dosyayı silmeye çalışıyorsun eğer flashın içinden silmeye kalkıyorsan virüsden dolayı bu silinemem hatası veriyor eğer windows da ise unlocker programı ile silebilirsin kolay gelsin
emin değil diyorsa emin ol ve sil diyince silinemiyor derse hala yeniden başlat pcyi olur
nasıl yani emin olma derken
hani hatada diskin dolu ya da yazılıma karşı korunduğundan emin olun diyor ya bende diyorum emin ol diskin dolu olup olmadığından ondan sonra sil eğer olmasa bi da sil de hata verince kapat pcyi yeniden başlat olur bende öyle oluyordu da
bu kadar cevap geldiği için hepinize çok müteşekkirim açıkcası...sorunum çözüldü saolun...
Keşke sorununun nasıl çözüldüğünü yazsaydında bizde faydalansaydık herkes kendıne müslüman valla ya ohh
unlocker programı işe yarıyor gercekten silinenemyen bir dosya vardı güvenli moddada denedim dosya öğütme programlarındada denedim bi türlü silinemedi hard disk hatası olduğunu düşünüyordum ki unlocker tek seferde kaldırdı korumayı gerçekten çok kullanışlı
ben takıyorum linux cdsini cd den boot istenilen dosyayı seçip tak siliyorum windows u silsem de birsey diyemez ama bunu yapmam tabi
unlocker adlı program var şu anda windows klasörünü siliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme