Şimdi Ara

Silinmeyen Dosyaları Kesin,Programsız ve Etkili Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
28.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi dosyaları silme program değil.
    Birçoğunuzun gıcık olduğu bu dosyaları silelim. (Bu dosyalar kesinlikle adı değişebilen ve taşınabilen dosyalardır.) Bu yöntemi silemediğim bir dosyayı silme yöntemi, programı ararken tamamen kendim buldum.
    Önce silemediğiniz dosyayı masaüstüne atın. C:\WINDOWS\system32 'ye girin. Ordan beğendiğiniz bir dll dosyasının kopyasını alın. Örneğin system32 ye yeni klasör açıp içine atın. Sonra silemediğini dosyanın adını yedeğini aldığınız .dll dosyasının adı yapın (örneğin: silemediğniz dosyanın adı x beğendiğiniz .dll dosyasının adı 1 . x dosyasına sağ tıklayın Ad Değiştir 'e tıklayın dosyanın adını yazacağınız kısma 1 (beğendiğniz dll dosyasının adı) yazın ENTER ' a basın. Sonra bu dosyayı C:\WINDOWS\system32 'ye atın değişsinmi sorusuna evet deyin. Daha sonra C:\WINDOWS\system32 'deki bu dosyayı silin kolayca silindiğni göreceksiniz.

Unutmadan Yedeğini (Kopyasını) yerine koyun...

Kolay Gelsin.

• Ben unlocker kullanıyorum küçük bi program bunun için de teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nico-41

Ben unlocker kullanıyorum küçük bi program bunun için de teşekkürler.

aynen

verilen yolla silmeye kalarska uzun süre uğraşacağuz. unlocker ile tek komut
  • Unlocker iyidirde nasıl ediyor bilmiyorum sonradan bir sürü hata veriyor bilgisayar ummadığım şeylerin uzantılarını etkiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kişi

Unlocker iyidirde nasıl ediyor bilmiyorum sonradan bir sürü hata veriyor bilgisayar ummadığım şeylerin uzantılarını etkiliyor.

Ne zamandan itibaren kullanıyorım bir sorununa rastlamadım, aksine sorunları çözmede yardımcı oluyor.
  • unlockerin linkini versenizde bizde sevinsek :) her yerden indirdim hiç biri çalışmıyo bazı yerlerdede kapatmışlar prog.inmiyo sizde warsa upload ederseniz sevinirm...
  • Aynen link verirseniz güzel olur.Ayrıca silinemeyen dosyaların yanında benim için daha büyük problem kaldıralamayan programlar.Birkaç tane programla sorun yaşadım sonra tavsiyeler üzerine güvenli modda silmeyi denedim öylede olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah6600

unlockerin linkini versenizde bizde sevinsek :) her yerden indirdim hiç biri çalışmıyo bazı yerlerdede kapatmışlar prog.inmiyo sizde warsa upload ederseniz sevinirm...

malum kullanmasını bileceksin... yaz geldi sinklerde çoğaldı bu arada neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

quote:

Orjinalden alıntı: Nico-41

Ben unlocker kullanıyorum küçük bi program bunun için de teşekkürler.

aynen

verilen yolla silmeye kalarska uzun süre uğraşacağuz. unlocker ile tek komut

Valla uğraşamam öyle program siliyor işte

• Teşekkürler... İşe yarar bi gün...
  • Çok teşekkürler Bu Çok faydalı oldu
  • Unlocker kesinlikle,,,sadece silme değil taşınamayan dosyaları taşıma gibi birkaç özelliğide sahip
  • Güzel bir yöntem unlockere alternatif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.