Şimdi Ara

Silinmiş dosyaları kurtarma programı+ crack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Kendi başıma geldi bayağı bir sıkıntı çektim bu sorun yüzünden bir çok program denedim ama ya demo olduğu için tam işe yaramadı ya da dosyaları buldu ama dosyalar açılmadı. Bu sorunları yaşayan varsa arayanlar için bunu paylaşmak istedim. Rar dosyanın içinde crack de vardır programı kurduktan sonra cracki da ekledinizmi tamamdır. Bu da linkhttp://turbobit.net/u410l78rq6f3.html Umarım yardımcı olur :)

• iyi dusunmussun ama illegal paylasim yasak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

iyi dusunmussun ama illegal paylasim yasak..

Doğru ama bence bu illegal sayılmaz sonuçta nette yayılmış bir şey ve her kez indirib kullanıyor. Bedavası varken kim para verib satın alirki...
  • Kuzey92 K kullanıcısına yanıt
    bide konu başlığındakini crack değilde kırek diye yazman daha iyi olucaktır tabi illegal yasak forumu sakata atmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey92

quote:

Orijinalden alıntı: code7

iyi dusunmussun ama illegal paylasim yasak..

Doğru ama bence bu illegal sayılmaz sonuçta nette yayılmış bir şey ve her kez indirib kullanıyor. Bedavası varken kim para verib satın alirki...

benim icin no problem..senin ve forum kurallari icin dedim..yoneticiler bu konuyu silecektir...forumda illegal paylasim oldugu icin forumada ceza gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

bide konu başlığındakini crack değilde kırek diye yazman daha iyi olucaktır tabi illegal yasak forumu sakata atmaya gerek yok

İngilizcesi nasılsa öyle yazmışım :) Eğer crack yazısı tehlikeli ise sile bilirim ben bilmiyordum :)
  • Kuzey92 K kullanıcısına yanıt
    tüyü nü anlatiom sana işte kırek yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

tüyü nü anlatiom sana işte kırek yaz

Bana böyle iyi sen kirek ile devam ede bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.