Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz27201 -- 4 Şubat 2015; 2:08:58 >

• sanırım 4 gb ram'li modeli hayırlı satışlar..yurtdışı fıyatına satıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

sanırım 4 gb ram'li modeli hayırlı satışlar..yurtdışı fıyatına satıyorsun..
    Sakıncası yoksa neden sattığınızı öğrenebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moztekin -- 12 Ocak 2015; 9:26:09 >
  • moztekin kullanıcısına yanıt
    alıcımısın sakıncası yoksa meraklısına tv box ihtiyacı olana tv box satıyorum ihtiyaç degil
  • evet 4gb ram'li modeli yurtiçi fiyatına satmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz27201

alıcımısın sakıncası yoksa meraklısına tv box ihtiyacı olana tv box satıyorum ihtiyaç degil

Kullandığım box ihtiyacımı karşılamıyor artık 5 sene oldu. Sormamın nedeni cihaz ile ilgili bir sorunlamı karşılaştınız yoksa elinizde fazlalık ondan mı merak ettiğimdenKullandığım box ihtiyacımı karşılamıyor artık 5 sene oldu. Sormamın nedeni cihaz ile ilgili bir sorunlamı karşılaştınız yoksa elinizde fazlalık ondan mı merak ettiğimden
  • Cihaz güzel dursa da tronsmart bir türlü vaat ettiği linux dağıtımını çıkartamadı.
    Yazılım tarafında beklentilere karşılık veremedi sanırım sebep odur.

Yanlış anlaşılması olmasın benimden çok merak ettiğim bir cihaz.
    Talip olmamak için kendimi zor tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardes4 -- 17 Ocak 2015; 19:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moztekin

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz27201

Kullandığım box ihtiyacımı karşılamıyor artık 5 sene oldu. Sormamın nedeni cihaz ile ilgili bir sorunlamı karşılaştınız yoksa elinizde fazlalık ondan mı merak ettiğimdenKullandığım box ihtiyacımı karşılamıyor artık 5 sene oldu. Sormamın nedeni cihaz ile ilgili bir sorunlamı karşılaştınız yoksa elinizde fazlalık ondan mı merak ettiğimden

Sorun veya sıkıntı olsa bile neden söylesin ki?yoğurtçu yoğurdum ekşi der mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.