Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torenzi -- 9 Aralık 2021; 6:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanın değeri yok ki ülkemde

• Turgev kendi üyesini uyarıyor bir de nokta konum veriyor. Şaka gibi. Bu bilgilendirme niye başka vakıflarca yapılmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari İstihbarat birimlerimiz türgev i takip etsin, sms sistemine katılsın. Şaş kaza belki bir iki tanesini eylemden önce bulabilirler. Müge Anlı geyiği git gide gözümde daha cazip hale geliyor arkadaş.

• torenzi kullanıcısına yanıt
    Haber doğru ise ciddi rezalettir! Turgev bu bilgiyi nereden aldı? Neden diğer vatandaşlar uyarılmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Haber doğru ise ciddi rezalettir! Turgev bu bilgiyi nereden aldı? Neden diğer vatandaşlar uyarılmadı?

Kanka bana neden soruyorsun turgevi ben mi kurdum? Bu soruyu akkardeslerimize soracaksin.

Yanlış anladınız kusura bakmayın. Kafam almıyor, aklımdaki soruları sordum. Tabiki buna iktidar ve Bilal'in turgev'i cevap verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Yanlış anladınız kusura bakmayın. Kafam almıyor, aklımdaki soruları sordum. Tabiki buna iktidar ve Bilal'in turgev'i cevap verecektir.

Bu da demek oluyor ki asla cevap alinamayacktir.Adam ingiltereden sahte pasaportla kaciyor dunyayi dolandirdilar doymadilar.

Sorma hocam ya, senin mesajını okurken; arkadaki ofis arkadaşım babasının patlamadan nasıl yaralı kurtulduğunu anlatıyordu. Çekmeyen bilmez, gözündeki korku tarif edilmez.
  • Beyler ben Bursa'da yaşıyorum, Yalova, İstanbul- Bursa yolu arasında Kurtul köyü vardır. O yol dışında İstanbul ve Yalova'dan gelenler Bursa'ya gidemez.

O güzergahtan yani Kurtul köyünün oradan dün saat gündüz 1 2 civarında geçenler görmüştür, ben kızarkadaşımla Bursa'ya arabayla giderken jandarma tarafından yol kontrolü yapılıyordu.

Normalde orada radar kurulur ve polisler radara veya kendi denetim anlayışına göre araç çevirirler, dün ise jandarma vardı ve bence belli oranda saldırı hakkında az çok bilgi sahibiydiler.
  • Türgev kimindi? Bilal oğlanın.

Kendilerinden olmayanlar ölsün istiyorlar, yazacak çok şey var aşırı sinirliyim ama bir şey değişmiyor yazınca.

• Dün akşam ATV'de adamın biri aynen şöyle dedi: "ABD başka ülkedeki vatandaşlarını uyarabilir. Biz ne yapalım? Komple Ankara'yı boşaltın mı diyelim millete?". Çok değil 2-3 hafta önce "Rusya 2 pilota Türkiye'yi kaybetti" diyen biri de vardı. Geçtiğimiz yıllarda 301 kişi ölünce de benzer lafları duyduk. İnsana verilen kıymet budur işte. Biz de bunu seviyoruz olsa gerek hiç şaşmadık tercihlerimizde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Haber var önlem yok
    Haber var önlem yok
    Yine haber var yine önlem yok. Ee o zaman herkes ölümlere razı gelsin çünkü tepki de yok.
  • burada ağlayanlar

yarın sıkı kontrol gelse araçlara ilk bunlar ağlarlar

kardeşim neden trafiği kilitliyorsun neden her aracı kontrol ediyorsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

burada ağlayanlar

yarın sıkı kontrol gelse araçlara ilk bunlar ağlarlar

kardeşim neden trafiği kilitliyorsun neden her aracı kontrol ediyorsun diye

Tanımadığı birinden insan tiksinebilir mi?

Şuan bu forumdaki binlerce kişinin senden tiksindiğinden eminim.
  • Kafayı kırıcam arkadaş,nasıl bir ülke,nasıl bir hırs,nasıl bir çıkar anlayışı...

Ulan elin gevuru hükümetten aldığı bilgi ile el kadar sayıdaki vatandaşını uyarıyor,sen kendi ülkenin başkentinde yaşanabilecek bir saldırıyı vatandaşa duyurmuyorsun bile.Bu nasıl iştir,nasıl vicdansızlıktır,bu nedir arkadaş??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.