Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burtale -- 29 Mayıs 2017; 15:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burtale B kullanıcısına yanıt
    Hak veriyorum. Hesabımı sırf şirketin sayfasını yönetmem gerektiği için kullanıyorum yoksa asla takılmam oralarda.
  • Facebook artik midemi bulandiriyor. Eskiden eglenmek icin girerdik simfi herkes siyaset yapiyor. Gunluk 5-10dk anasayfaya bakiyorum cikiyorum artik. Senin de dediğin gibi yasasin dh.. burda ergen yok mu? -var ama en azindan yeri belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece alım satım işlerimde birkac sayfayı kullaniyorum gelen mesajları bile okumuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Burtale

Facebook'ta bulunan yaşları 12 ile 16 yaş arası "ergen veled bebekleri" Facebook'ta her gün fazlalasiyor. Eline telefon, tablet veya pc geçen hemen bi fc açıyor ve sözde "fame" oluyor. Önce ağızını burnunu yamulttugu bi fotoyu pp yapıyor ve altına anlamsız 2009 kapak sözlerden bi yazı yazıyor. Veya gidip kalitesiz bir fotoğrafçı tarafından tam bir ergen pozları ile foto çekiliyor 10000 ton efekt yapıyor ve gene aynı biçimde pp yapıp paylasiyor. Sonra biraz "pp beğenir misin" le biraz da kendi gibi veledlerin like ları ile 200-300 veya 500 beğeni alıyor sebepsiz bi ego yapıyor. Ayrıca din-ırk-düşünce tarzından barbarca durumlar atıyor. Kendi dininden-ırkından-düşüncesinden olmayan kişileri dışlıyor vb. Tabi primleri de unutmamak gerek. "Nefes alan beğensin" , "yoruma . Koy hakkındaki düşünceni yazayım" tarzında. Ek olarak Facebook'ta herkes birbiri ile kardeş-sevgili olabiliyor. Kısacası ben Facebook'u bıraktım. Sizde bırakın. Şu ergen veled bebeklerini de kendileri gibi olan zeka fakiri ornitorenkler ile kendi hallerine bırakın onlar veled veled ergen ergen yaşasın. Biz dh forumda takilalim. Demek istediğim buydu.

Konu için mesaj biraz geç olacak fakat yinede atayım dedim. Gerçekten facebook , twitter veya bunun gibi sosyal ağlar bana çok saçma geliyor. Saçma sapan konuşmalar hareketler benim miğdem bulanıyor bunları görünce. Arkadaşlarıma instagramda ne buluyorsunuz face de ne buluyorsunuz diye soruyorum bana verdikleri cevap "Kanka herkes eğlencesine takılıyor sende katıl kızda düşürürsün" şunuda belirteyim ben tek tabanca takılan bir insanım ünlü olup fenomen olup eline ne geçecek ?

Bayanlar için bu kısım bu hareketleri yapanlara diyorum sözüm tüm bayanlara değildir;

Facede sırf beğeni kasmak için daha lise çağında orasını burasını açıp foto çekinip face e koyuyorlar twittera koyuyorlar hatta bunu abartıp live yayınlardada yapıyorlar ?

Yahu insan biraz düşünür fenomen olunca benim elime ne geçecek ? Bana göre fenomen olmayı istemek sadece geçmişde görülmemiş ilgi eksikliğini gidermek için ego tatmini için yapılmaya çalışılan bir ruh hastalığıdır.

Ben bu durumdan gerçekten iğreniyorum kimin artık ne olduğu belli değil bu sosyal ağlar yüzünden ben kullanmadım ve kullanmamaya devam etmekteyim. Filmlerde hani varya her zaman köşede insanları izleyen siyah şapkalı kahvesini yudumlayıp işine gücüne bakan adam işte ben onu oynarım bana ne faceden bana ne twitterdan en güzel şey bence kendi benliğinin farkına varabilmek ben varım yaşayabiliyorum nefes alabiliyorum yaşıyorum ve en önemlisi dünyaya yararım dokunduysa bundan büyük bir onur olamaz.

Facede bu hareketleri yapanlar genelde kendi benliğinin yapısına ulaşamamış kişilerdir yani karakterleri gelişmemiş kişilerdir.

Ehh bizede bunlara şapkayı çıkarıp selam verip göndermek kalır

• Facebooku kullanmayalı yaklaşık 3 sene oluyor kullanmayıda düşünmüyorum Allah kullananlara sabır versin. Zor

• Gereksiz..

• Küçük yaşlı kullanıcıdan ziyade; sabit fikirli, perspektifi zayıf, empati yeteneği olmayan ve fanatik duyguları çok fazla olan insanlar kullandığı için, iş yapmıyor artık.
  • Artik cilki cikti sadece facenin degil diger sosyal aglarin da hepsinden uzak durup gercek yasama odaklanmak en iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.