Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şantano -- 2 Temmuz 2017; 1:30:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir feminist arkadaşım izmirliyim ben ya tavrı yapmak için soyun babadan geçtiğini söylemişti acayip dalga geçmiştim kendileriyle çelişiyorlar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinsin
    Japon reis :D
  • Feminizmin ederi ne kadar sanki

• Hic zannetmiyorum malesef yeni nesil feminizm denilen illete ilgi duyuyor

Tüm dünyada popüler malesef şu an bu akım

• İnsan olmayı savunmak feminizm değildir. Bir "adamın" karısına dışkı yedirmesini savunan sensin, ciddi anlamda psikolojik sorunların var bir psikoloğa görünmen lazım acilen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Kocası karısı karısı adama dışkı yedirseydi yine savunurdum çünkü mutlaka bir nedeni vardır insan insana durup dururken böyle birşey yapmaz. Hak edene hak ettiği şekilde davranacaksın. Benimde bir hatam olsa ve bana bu hatamdan dolayı kötü muamelede bulunsalar sesimi çıkarmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam bir ergen ya aklı sıra aykırı konuşçak partiside şaşırtmadı imam hatipte yüz vermiyorlar heralde kızlara düşman
  • umarım kadınların egemen olduğu bir sisteme geçeriz de o kadar yaptığımız işkencelerin hepsinin öcünü alırlar bizden, daha sonra feminist sisteme geçsek de olur ama kadınlara borcumuzu ödemeden böyle bir şeye geçilmesini ben de onaylamıyorum, ilk olarak tüm yetkiler kadınlara verilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şantano

Kocası karısı karısı adama dışkı yedirseydi yine savunurdum çünkü mutlaka bir nedeni vardır insan insana durup dururken böyle birşey yapmaz. Hak edene hak ettiği şekilde davranacaksın. Benimde bir hatam olsa ve bana bu hatamdan dolayı kötü muamelede bulunsalar sesimi çıkarmam.

Ne demek nedeni vardır hangi çağda yaşıyorsun. Gidersin o insanla ilişiğini kesersin olur biter boşanırsın en fazla.

• Düşman olacak adam akıllı bir grup bulamadın mı yahu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.