Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar D&R'da zaman çarkı serisi ciltli kitapları %50 indirimle satılıyor. Hem başlamayı düşünen arkadaşları haberdar edeyim dedim hem de D&R sitesi sipariş konusunda güvenilir midir diye sorayım dedim. Kitaplar bayağı kalın olduğu için hasarsız geleceğinden şüpheliyim. Kitapların temiz olmasını da çok önemsiyorum. Sizce alayım mı? Aslında şu an okuyamam(okumam gereken birikmiş kitaplar var) ama ciddi indirime girmişken ilk 2-3 kitabı alsam diyorum. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduyardo -- 4 Aralık 2017; 14:24:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirimler liste fiyatı üzerinden yapılmış ama yine de dikkate alınacak türden bir indirim mevcut. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

İndirimler liste fiyatı üzerinden yapılmış ama yine de dikkate alınacak türden bir indirim mevcut. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Rica ederim hocam. D&R paketleme konusunda nasıl hocam biliyor musunuz? Depoda beklemiş hasarlı kitap gönderirler mi? Daha önce aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

İndirimler liste fiyatı üzerinden yapılmış ama yine de dikkate alınacak türden bir indirim mevcut. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Rica ederim hocam. D&R paketleme konusunda nasıl hocam biliyor musunuz? Depoda beklemiş hasarlı kitap gönderirler mi? Daha önce aldınız mı?

Paketlemeyi en iyi yapan kitapçılardan biridir, balonlu poşet ile sıkıca sararak gönderiyorlar. Kaldı ki Zaman Çarkı'nın kitapları zaten matbaa tarafından jelatin ile sarılmış olarak satılıyor, bu sebeple hasarlı kitapla karşılaşmak zor.

Müşteri hizmetleri ise tam bir fecaat. Bir keresinde kitap iade etmiştim, e-postalarıma cevap dahi vermediler; ücreti de bir ay sonra iade ettiler. Keza kitapları temin etme süreleri de çok iyi değil; ama bu konuda özel olarak bir seriye indirim uyguladılarsa büyük ihtimalle ellerinde olan şeyi satıyorlar demektir, bu sebeple temin süresinin de sorun olacağını düşünmüyorum.

• Balonlu poşete koyuyorlar. Kargoda neredeyse hiç hasar görmüyor ancak, kasıtlı olarak depodan hasarlı olanları yolluyorlar. Kısacası onları satamayacaklarından birilerine kazıklamaya çalışıyorlar elden çıkarmak için.

Eğer hasarlı geldiğinde değişim isterseniz sıkıntı çıkarmadan yaparlar ama.
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    Kasıtlı olarak depodan hasarlı ürün yollamadıklarına eminim. Bir ay önce sipariş verdiğim zaman elinde olan kitapların hasarlı olduğunu istersem yollayabileceklerini veya yabancı dilde olduğundan 1-2 ay sonra hasarsız olanı yollayabileceklerini söylediler. Bende para iadesi istedim, diğer kitaplarımı yolladılar iptal olan kitabında iadesini yaptılar. Tek sıkıntım her seferinde geç kargolamalarıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Hocam işte önce hasarlı olanları yollarlar, hasarlı olanlar bitince normal olanları. Denk gelmemişsinizdir sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • almayı çok istiyorum ama güvenemiyorum sağlam geleceğine dair. indirim de bir iki güne biter zaten
  • Setin tamamı var mı dnr da bakan oldu mu acaba?

İlknokta da indirime girmişti %40 sanırım. Tüm set (15 kitap) 524₺.

• 35 - 40 derken 50 oldu. Haftaya idefix de bi 55 gorur muyuz

• Teşekkürler hocam ilk 4 kitabı aldım , ayrıca mastercard a özel 100 tl ye de 20 tl indirim var . Çok uygun fiyata geldi.

• D&r gördün mü arkama bakmadan kaçç... Dinlene dinlene kaçççç

Şikayetvar.com dan dnr şikayetlerini oku anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Teşekkürler hocam ilk 4 kitabı aldım , ayrıca mastercard a özel 100 tl ye de 20 tl indirim var . Çok uygun fiyata geldi.

Rica ederim hocam. Ben de ilk 3 kitabı aldım umarım sıkıntısız gelir

• İyi akşamlar.Ben de ilknokta'dan alacaktım tüm seriyi 15 kitap 524 tl.Sizin dediğiniz indirime baktım evet güzel fiyatlar ama 12 kitap saydım ben 3 kitap yok.Bir de D&R a şüpheyle yaklaşan çok kişi var.
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Burda idefixide eleştiriyorlar hocam 4 yıldır alışveriş yaparım yılda 3-4 defa , daha hiç sorunla karşılaşmadım . Öyle pinpirikli biri değilimdir , kitabın sayfası eksik olmasın yeter bana . Şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.