Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torenzi -- 9 Aralık 2021; 6:52:15 >

• Yeri geldi kürtçü oldunuz, yeri geldi fetöcü oldunuz, yeri geldi milliyetçiliği ayaklar altına aldınız, yeri geldi şehitler kelle oldu(gerçi zihniyet hala aynı 20-25 diye geveliyor ama neyse), yeri geldi apo şerefsizi akıl adamı oldu, yeri geldi kandırıldınız(yersen). Bir dediğiniz diğerini tutmuyor hala ne anlatıyorsun sen?
  • Cok sacma gercekten.
  • CHP önümüzdeki seçimlerde %20 alırsa dua etsin.
  • Niye şaşırdınız ki? Sonuç belliydi zaten sabahtan beri 2-3 konuya yazmıştım yine yazıyorum. Chp'de ileri gelen (sözü geçen) tüm milletvekilleri falan Kemal Kılıçdaroğlunu tutuyordu tüm başkan vekilleri ,yardımcıları vs. Yani sonuç Muharrem İnce için iyi bile ben 300ü bile geçeceğini düşünmüyordum.
  • Bir umut ince seçilirse oy veririm demiştim artık kemal kılıçdaroğluna oy vermektense akp ye oy veririm.
  • Valla ben sevindim çünkü ikilemde kalacaktım. Şimdi hiç düşünmeden İyi Partii i i i i i i i i iiiiiii dirty bit

Muharrem İnce'ye sesleniyorum Come to İyi Parti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Şubat 2018; 0:30:46 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 3 Şubat 2018; 23:50:33 >
  • Kendine guvenen varsa iyi parti gibi yapsin,biraksinlar partiyi yeni ve guclu bir oluşuma gitsinler. Başka çare yok gibi.
  • silinsin
    *sigh*
  • Suç chp de değil oy verenlerde o zaman. Madem bu kadar kötü bu parti neden oy veriyosunuz?
  • chpli olarak gelecek secimde chpye oy vermiycegim
  • Yine %25 alacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Suç chp de değil oy verenlerde o zaman. Madem bu kadar kötü bu parti neden oy veriyosunuz?

bukadar zamları yapan hükümete oy veren bir kişinin düşüncesi güldürdü
  • Delegeyi seçende genel başkan, sadece birbirleni seçtiler...CHP kepenk kapattı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 3 Şubat 2018; 23:43:46 >

• Yıllar önce bitti daha yeni fark ediyorlar
  • Yazık oldu CHP'ye oysa ümitlenmiştim tekrar taze, arınmış bir CHP göreceğiz diye. Bu oy atanlar(bu seçimden bahsediyorum) nasıl bir kafa yaşıyor gerçekten anlamıyorum. Başa geldiği günden beri siyasi bir başarısı yok adamı yine başa getirdiler. Umarım kemik oyda az da olsa bir oynama olur. İyi partiye gider o oylarda. Güle oynaya barajı geçer. Gerçek bir muhalefet görürüz.
  • Zaten delegeler akrabalaridir .

Bahçeli Kılıçdaroğluna benziyor. Koltuk inmiyor. Bir Muharrem sesine bakın birde Kılıçdaroğlu sesine.

Meral Akşener hitap şekli beğenmedim. Yinede oyum iyi partiye CHP bitti
  • Sol PKK partisi olmaya devam eder
  • CHP'li Öymen: Kılıçdaroğlu Amerikan'ın projesidir!

https://www.youtube.com/watch?v=f1iJGC0ru5w
  • Kenan Evren Paşa çık gel kapat şu partiyi tekrar!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.