Şimdi Ara

silinsin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk'ün partisi olan chp yi,mezhep partisine çevirmiştir kendisi, konuştukları tutarsız olup iktidarı bile düzgün eleştirecek kapasitesi yoktur.chp yi yine karanlık günler beklemektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Yahu siz hala neyi tartışıyosunuz bu ülkenin %65'i sağcı ve takım tutar gibi parti tutuyorlar.CHP'nin başına kim gelirse gelsin oy vermez bu güruh.O yüzden Muharrem İnce'de gelseydi fazla bir şey değişeceğini düşünmüyorum.Burdan Kılıçdaroğlu'nu savunuyormuşum algı çıkmasın.CHP'nin kan değişimine bence de ihtiyaç var ancak dediğim gibi değişse bile fazla bir beklenti içine girmeye gerek yok.

ülkenin %85+ sı sağ atatürkçü ulusalcı kanad baş sağ zaten ulusalcılık başlı başına sağ bir ideoloji .....neren solcu diye sorsam hönk diye kalırsın zaten..
    atatürk solcu olmadığı için baş partideki iç çatışma ondan kaynaklanıyor zaten sağcı Atatürk maskesi takıp solculuk yapıyorlar karışık tuşu gibi birşey

sen bence biraz sağ sol kavramını araştır çünkü ideolojilerden bihabersin.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kardeş gözünü seveyim nerenle okuyorsun sig lik diyor adam .Hahaha Ecevit solcuları Ataturku antiemperyalist mücadeleci olduğu için sever. Yenilikçi reformist birisi olduğu ve kurucu kişi olduğu için merkez sol diyorum sana sen direk Atatürk solcu diyor diyorsun bana laf cimbizlayip haber yapan havuz medyası gibi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    araştırdımda konuşuyorum zaten chp deki ideolojik iç çatışmada ortada , ulusalcılık,ırki milliyeçilik solculukmu diyon şimdi dünyaya uyduruk ideolji üretmemizde üstümüze yok....

ek 1

http://www.hurriyet.com.tr/ulusalcilik-esittir-asiri-sagcilik-9906103

oku oku bilgilen..hemide hürriyetten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Şubat 2018; 16:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serial206

quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

quote:

quote:

Alevilerin ,solcuların,pkklıların ve fetöcülerin elinde yüzde 30 luk (oda en fazla )bir seçmen yüzdesi var.

Bu pastaya talip olan chp,hdp,iyi parti arasında nasıl bir bölüşüm olacak merak ediyorum.

Biraz mantıklı olalım bu 3 partinin , üçünün birden barajı geçmesi için akp ve mhpden bu partilere oy gitmesi lazım.Ancak görünen o ki bunlar kendi aralarında seçmen paylaşacaklar.

Chplilerin iyi partiye yönelmesi mhpden iyi partiye geçişi yavaşlatacaktır.Mhp ve akpden oy tırtıklamak için kurulmuş parti en büyük zararı chp ye verecek görünüyor

Chp yle omuz omuza barajı geçen hdp bu sefer üçüncü bir ortak olarak pastaya göz diken iyi parti varken , chpden destek oyu alamaz.(her evden bir kişi chpye bir kişi hdpye oy versin kampanyası tarih olucak.büyük ihtimalle hdp barajı geçince pilav dağıtacak chplilerde olmayacak.)

Benim tahminim bu partilerden en az ikisi baraj altı kalır.Chpnin baraja takılacağını sanmam.Hdp bir önceki seçimdeki chp ve medya rüzgarını bulamaz.baraj altı kalır.Chp ve iyi parti beraber barajı geçselerde birbirlerinden böldükleri oy oranlarıyla Akp ve Mhpnin heybesini doldurmuş olurlar.

Sonuçta iyi parti Akp ye hayat öpücüğü olmuştur bence.

Hdp %10 ve CHP %20 alırsa toplamda %30 yani 3 kişiden biri terörist sevinci demek olur

Bu CHP bu terörist sevici dil ile %20 - 25 alırsa vay bu ülkenin haline ki vay

Kanunlara uygun kurulan bir partiye oy verenleri terörist sevici diye nitelemek istemem.Hem silaha bulaşma hemde oy verme demek biraz mantıksız bence.Burda sorumluluk siyasi partilerde ve bu partilerin terörle ilişkilenmesini engellemek zorunda olan kurumlarda.

Iyi de hdp nin terörist partisi olduğunu sağır sultan bile biliyor , herkez de hdp vekillerine terörist diyor açık açık

CHP de pyd ye terörist diyemiyor ama istanbul İL başkanı Türkler Ermeni katliamı yaptı diyo ?

Bu ne yaman çelişki

Devletten maaş alıyorlar.Devlet terörle savaşıyor.Herkes emin ama kapatamıyorsun çeşitli nedenlerle.Çözüm sürecinde bir şans vardı ama suistimal ettiler.Olan yine kürtlere oldu.

Çözüm süreci de bi hata kapı nin büyük hatası ancak fark şu

Herkez ypg terörist derken sen terörist olarak görmüyoruz dersen , Türkler Ermeni katliamı yaptı diyen çapulcuyu İL başkanı yaparsan

Kusura bakmayın terörist sevinci derim bende

Hdp olayı da söyle, AKP+MHP şuandan bir olduğu için dokunulmazlıkları yok gibi birşey korkudan zaten ses çıkartamıyorlar

• Aleviler, Muharrem İnce’yi başkan mı yapacak sanıyordunuz ?

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Istanbul il başkanı da alevi idi ama değişti canan kaft. Da ordulu sunni bir bayan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

Istanbul il başkanı Türk zaten ordulu Canan kaftancioglu.Kk zaten askerlerin arkasındayız dedi diğerleri biri öyle der diğeri başka der.Ak parti de galip ensarioğlu pkk li lara bizim çocuklar diyordu misal ve aynı şekilde başka bir vekil barzani 'nin Kürdistan kurmasına karşı olmadığını .Bu söylemleri Sn.Recep Tayyip Erdoğan söylüyor diyebilir miyiz hayır senin de dedigin aynı şekil .Tahmin edeyim haberi de ensonhaber adlı sitede gordun

Siyasilerin çeşitli manevra veya başka nedenlerle söyledikleri her sözü onların genel siyasi görüşüymüş gibi aktarmak doğru değil.Bir bütün olarak eylem ve söylemlerine bakmak lazım.

Chp ypg ye destek verdi desen adam , akp mvkili zamanında pkk için bak ne demiş diyor.

İyide sevgili kardeşim aynı veya başka vekil Atatürk için övgü dolu birşey dese Atatürkçü olduğuna inanmıyorsun. Ama pkk ile ilgili olunca hemen akp pkklı oluyor ,böylece chp de temizleniyor.Yanlış bir aklama yöntemi.

Bu insanların dünya görüşü ortadayken bir söz veya demeçle herşey değişiyormu?

Her 10 kasımda Akp atatürkçü bir parti olmayı hakediyor ozaman.

• Yarın seçim olsa CHP barajı geçemez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alevilerin ,solcuların,pkklıların ve fetöcülerin elinde yüzde 30 luk (oda en fazla )bir seçmen yüzdesi var.

Bu pastaya talip olan chp,hdp,iyi parti arasında nasıl bir bölüşüm olacak merak ediyorum.

Biraz mantıklı olalım bu 3 partinin , üçünün birden barajı geçmesi için akp ve mhpden bu partilere oy gitmesi lazım.Ancak görünen o ki bunlar kendi aralarında seçmen paylaşacaklar.

Chplilerin iyi partiye yönelmesi mhpden iyi partiye geçişi yavaşlatacaktır.Mhp ve akpden oy tırtıklamak için kurulmuş parti en büyük zararı chp ye verecek görünüyor

Chp yle omuz omuza barajı geçen hdp bu sefer üçüncü bir ortak olarak pastaya göz diken iyi parti varken , chpden destek oyu alamaz.(her evden bir kişi chpye bir kişi hdpye oy versin kampanyası tarih olucak.büyük ihtimalle hdp barajı geçince pilav dağıtacak chplilerde olmayacak.)

Benim tahminim bu partilerden en az ikisi baraj altı kalır.Chpnin baraja takılacağını sanmam.Hdp bir önceki seçimdeki chp ve medya rüzgarını bulamaz.baraj altı kalır.Chp ve iyi parti beraber barajı geçselerde birbirlerinden böldükleri oy oranlarıyla Akp ve Mhpnin heybesini doldurmuş olurlar.

Hdp %10 ve CHP %20 alırsa toplamda %30 yani 3 kişiden biri terörist sevinci demek olur

Kanunlara uygun kurulan bir partiye oy verenleri terörist sevici diye nitelemek istemem.Hem silaha bulaşma hemde oy verme demek biraz mantıksız bence.Burda sorumluluk siyasi partilerde ve bu partilerin terörle ilişkilenmesini engellemek zorunda olan kurumlarda.

Iyi de hdp nin terörist partisi olduğunu sağır sultan bile biliyor , herkez de hdp vekillerine terörist diyor açık açık

CHP de pyd ye terörist diyemiyor ama istanbul İL başkanı Türkler Ermeni katliamı yaptı diyo ?

Bu ne yaman çelişki

Devletten maaş alıyorlar.Devlet terörle savaşıyor.Herkes emin ama kapatamıyorsun çeşitli nedenlerle.Çözüm sürecinde bir şans vardı ama suistimal ettiler.Olan yine kürtlere oldu.

Herkez ypg terörist derken sen terörist olarak görmüyoruz dersen , Türkler Ermeni katliamı yaptı diyen çapulcuyu İL başkanı yaparsan

Hdp olayı da söyle, AKP+MHP şuandan bir olduğu için dokunulmazlıkları yok gibi birşey korkudan zaten ses çıkartamıyorlar

Katılıyorum.Dünya görüşü , söylemleri belli bir kadın.Hdp ile hiçbir eylem söylem farkı yok.Yaptığı yürüdüğü yol belli.Bu yol geçmişte kalmış

değil.Belliki devam ediyor.

Durum böyleyken sen parti olarak arkasında duruyorsan bu işte bir yamukluk var.

Bu chpnin sorunu .chp seçmeni memnunsa beni ilgilendirmez.Ama yüzde 20 yi geçemeyince şaşırmayacaklar o zaman.

• Tuvalete atarsan o oy tayyibe gitmiş sayılır.

• Oy vermeyin. Oyu düşünce mecbur gidecek. %15 e düşsün oy. Bak gidiyor mu gitmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Tuvalete atarsan o oy tayyibe gitmiş sayılır.

Terörist ve terörist sevincilere gideceğine Tayyibe gitsin daha iyi

• serial206 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bir insanı ideolojisi kendisini belli ediyor ben ak parti ye destek veriyor demedim böyle demeçler oluyor içinde ki çatlak ses ler bir partiye yıkılma olayindan bahsediyorum aslında birbirimiz de aynı fikirdeyiz aynı şeyleri anlatıyoruz ama farklı sekilde.Her halükarda su konuda hemfikiriz bu partiler de bu çatlak sesler ile irtibatlar kesilmeli ama bi kac kişinin yaptığı kökten oy verene partiye yıkılmasına karşıyım ben.Chp içinde de bazı hdp den oy almaya çalışan lar yok değil çoğu secmen rahatsızdır bundan ben Chp li olmama ma rağmen ben de rahatsızım elbette ülke 'nin geleceği için tabi bu siyaset politika gibi şeyler de halk tartışır onlar keyfine bakar .Birgün laf ederler birbirine mecliste ama bi maaşları ile ilgili kendilerini ilgilendiren şeyler de hepsi birlik olur.Artık ne diyelim Allah ülkemizi vatandaşlarını korusun bu ülkeden belayı eksik tutsun

• Öncelikle Sol Diye Bir Mantık Yok Sağ Diyede O Devir Kapandı Artık Chp ye Oy Verenler Neden Veriyor Sanıyorsunuz Hiçbiri İsteyerek Oy Atmıyor
    Sebepler
    1.Başkomutan Atatürk'ün Partisi
    2.İyinin Kötüsü
    Peki Neden Chp Değil?
    Çünkü Doğru Konuşuyor Ancak Politikayı Yanlış Uyguluyor
    Türkiyede Atatürkten Sonraki Dönemde Siyaset Bozulmaya Başladı Zaten Kimse İnkar Edemez Bunu Bunu Kanıtlayan Örnek İnönüdür.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne yaman çelişki

Katılıyorum.Dünya görüşü , söylemleri belli bir kadın.Hdp ile hiçbir eylem söylem farkı yok.Yaptığı yürüdüğü yol belli.Bu yol geçmişte kalmış

değil.Belliki devam ediyor.

Durum böyleyken sen parti olarak arkasında duruyorsan bu işte bir yamukluk var.

Bu chpnin sorunu .chp seçmeni memnunsa beni ilgilendirmez.Ama yüzde 20 yi geçemeyince şaşırmayacaklar o zaman.

Valla %20 oy alırsa o oyları verenler Biz milliyetçiyiz Atatürkçüyüz Türküz demesinler hiç

• Ekşide iyi parti yüzde 53 almış.

Chp 16.,

Akp 11

Ulan ne güldüm.

100 yıllık chpyi iki dakikada satmış ekşiciler.

Bir an önce seçimler olsada eğlensek biraz.Seviyorum bu ülkeyi.Enazından bazen yüzümüz gülüyor bunların sayesinde.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklısınız bende katılıyorum bende alevi Türk birisi olarak baykal döneminde ecevit döneminde chp li idim kemal gelince bıraktım .Ama bir onceki mesajınız da direk aleviler diyerek hepsini kapsayarak söylemeniz üzücü idi

• r4deon kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyden bahsettiğimizin farkındayım.Sana karşı değil , mesajında bahsi grçtiği için soyledim.

• Adam 8 donemdir seçim kaybediliyor.

Chplilerin tabiri ile ya bubadama oy verenler 'koyun'.

Yada bu adam 'diktatör'.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.