Şimdi Ara

silinsin (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Açık konuşayım şahsımı ülkücü, sağcı, dindar bir insan bir PKK destekçisi, sözde Ermeni Soykırımı yalanının savunucu, bir Sorosçu kadar asla ve kata rahatsız etmez. Hatta temsiliyetin sağlanması için bu özellikte toplamda 50-60 Kurultay delegesi de olması lazım diye düşünüyorum. Ülkücü, sağcı, dindar insanlar bu memlekete düşman değil, ancak şu anda partiyi yönetenlerin düşüncesi memlekete düşmanlık barındırıyor. KK NATO müdahalesi için çığırtkanlık yapıyor, İl başkanı Kaftancıoğlu'nun övmediği terörist aktivite kalmamış, MYK+PM olan Selin Sayek Böke PYD-YPG Terör örgütü demek için yeterli istihbaratımız yok diyor, PM üyesi Sera Kadıgil "Şehitler ölmez vatan bölünmez lafından çok nefret ediyorum" diyor, Sezgin Tanrıkulu "SİHA'larla TECE Katliam yapıyor" diyor, Mehmet Bekaroğlu "Kefere Kemal" diyor, Zeynep Altıok odasından Atatürk resmini indiriyor, Ali Haydar Hakverdi diye bir adam var DHKPC aşığı(Milletvekili), Şafak Pavey(Kemal Beyin kontenjan MV'si) HDP Genel başkanına "Birlikte iyi salladık" diyor, partide her kademeden insan "Seyit Rıza" güzellemeleri yapıyor, şu Atatürk tarafından idam ettirilen Seyit Rıza hani. Seyit Rıza hakkında negatif bir şey söylersen de üzerine saldırıyorlar, Milletvekili bir ara Genel Başkan Yardımcılığı yapan Murat diye bir vatandaş "Ben ve ailem HDP'ye oy verdik" diyor, Hilmi Yarayıcı diye bir Milletvekili var o zaten açıkça DHKPC propogandası yapıyor... Erdoğan Toprak desen "Cemaat'in CHP İmamı" olduğu yüksek sesle dile getirilen bir belediye faresi... Ben 17 yaşımın sonunda partiye girdim şu anda 25 yaşındayım. Dolayısıyla bu açıklamaların ve olayların her biri benim hafızamda yer edinmiş durumda. O kişileri gördüğüm an aklıma bu açıklamalar geliyor ve şu anda MYK ve PM'ye baktığımda gerçekten samimi Atatürkçü ve aynı zamanda cesur 1 tane adam göremiyorum. Nerede cesur ve Atatürkçü insan var onlar Muharrem İnce'nin yanındalar... Ancak dediğim gibi mücadelemiz sonucunda İnce'yi genel başkan yapamazsak ben şahsen partiden istifa edeceğim(birçok arkadaşım da istifa etmek istediğini söylüyor ancak Olağanüstü Kurultaya kadar beklememiz gerektiğini düşünüyorum) ve İYİ parti için çevremden oy toplayacağım. Bunu açık bir biçimde deklare ediyorum. Ve bu görüşte onbinlerce CHP üyesi var. Bir de üye olmayanları düşünürseniz durumun vehametini anlarsınız...

Bende her görüşten insanın olmasını isterim düşmanım değiller fakat chpye kızıpta gidip iyi partiye asla oy moy vermem. Şöyle düşünün nasılki akp'nin kemik seçmeni yada mhpli damardan ülkücü birisi hangi şartlarda olursa olsun gelip chpye oy vermiyosa bende asla sağ bi parti olan iyi partiye asla oy vermem ekmelettine oy verdiğim içinde pişmanım. meral sosyal demokrat bi parti kursaydı partiyi eski sağcılar yerine sosyal demokrat ağırlıklı toplasaydı oy verebilirdim. Yaşım sizden büyükmüş ayrıca sizin hdp tandanslılar ve aşırı sol hakkında düşündüklerini bende aynen aşırı sağ için düşünüyorum. chpyi eleştiriken kendinizce tutarlı bi mantık sergilemişsiniz buna lafım yok ama iyi partiyi güzellerken aynısını göremiyorum. Birde mevcut chpyi fazla sağ bulup iyi parti övenlere rastlıyorum bunların da aktrol olduğunu düşünüyorum hiç akpli çevresini iyi partiye yöneltenler yok nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 6 Şubat 2018; 20:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Valla ben sevindim çünkü ikilemde kalacaktım. Şimdi hiç düşünmeden İyi Partii i i i i i i i i iiiiiii dirty bit

Muharrem İnce'ye sesleniyorum Come to İyi Parti

@ilas

Doğru mu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akapa bitmediyse cehape hic bitmez ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: highgen

quote:

Valla ben sevindim çünkü ikilemde kalacaktım. Şimdi hiç düşünmeden İyi Partii i i i i i i i i iiiiiii dirty bit

@ilas

Doğru mu bu

Türk tarihini bilmeyen bir Civic'çi ile zamanımı harcayamam kusura bakma

Partinin amblemi, 8 köşeli Selçuklu Yıldızının yanından bile geçmiyor daha çok Vatikan papazlariyla birlikte oturup çalışılmış bir amblem

• quote:

quote:

@ilas

Doğru mu bu

Enteresan.

FETÖ içinde Vatikanın gizli kardinali deniyordu. Bence Vatikanın planları devam ediyor.

• quote:

quote:

@ilas

Doğru mu bu

Kayı boyundan geliyor partinin logosu

• iyi partinin adıda yaratıcı değil logosuda ..zaten akp nin logosunuda beğenmiyorumda neyse...onemli olan içi icraatleri..
    nederseniz diyin goserselik vatikan gorseline çok benzer rengi bile aynı...diğerleri sadece andırma...bu ikizi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2018; 21:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

quote:

@ilas

Doğru mu bu

8 köşeli Selçuklu Yıldızını koydum amblemi de orda Vatikaninki de orada en çok neye benziyor karşılaştır Kayiyla uzaktan yakından alakası dahi yok Selçuklu mimarisi köşeler sert ve keskindir Mimarisinde görebilirsin Parti'nin amblemi yumuşak hatlara sahip güneşe benziyor bu da papazların sembolüyle eş değer ortalama bı göze sahip olan insan fark eder

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ilas

Doğru mu bu

8 köşeli Selçuklu Yıldızını koydum amblemi de orda Vatikaninki de orada en çok neye benziyor karşılaştır Kayiyla uzaktan yakından alakası dahi yok Selçuklu mimarisi köşeler sert ve keskindir Mimarisinde görebilirsin Parti'nin amblemi yumuşak hatlara sahip güneşe benziyor bu da papazların sembolüyle eş değer ortalama bı göze sahip olan insan fark eder

100 tane de delil koysak yine iddiana inanmaya devam edeceksin. Devam edin o zaman. Ben delili koydum ortaya.

• Muharrem seçilseydi muhalefet yaparken akp kurmaylarını KKd'en daha iyi şekilde paylayabilirdi bu bi gerçek KK ne zaman etkin muhalefet yapmaya kalksa adamın etnik kökeni ve inancından girip belden aşağı vuruyolar KKde o noktada kitlenip kalıyo Türkiyede hayata 2-0 geriden başlamış yapacak bişey yok hatta bazen iktidarın bilerek KKyi parlattığını düşünüyorum hiç tartışma programına çıkmayan adamlar KK'yle programa çıkıp ayar üstüne ayar aldılar ama muharremin yada başka bi ulusalcı adayın KKden fazla oy alacağını da düşünmüyorum chpnin başına en çok büyükerşeni yakıştırıyorum genel seçimlerde akp ağırlıklı oy veren eskişehirden belediye başkanı olabiliyo chp oylarını arttırabilir KK gibi 2-0 geride değil, ulusalcılar gibi millete chp'yi öcü gibi göstermez iyi bi lider olurdu ama yaşı ileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 6 Şubat 2018; 23:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

akp nin korkulu rüyası muharrem ince bi gelseydi...ah ulan ah

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

iyi partinin adıda yaratıcı değil logosuda ..zaten akp nin logosunuda beğenmiyorumda neyse...onemli olan içi icraatleri..
    nederseniz diyin goserselik vatikan gorseline çok benzer rengi bile aynı...diğerleri sadece andırma...bu ikizi gibi...

Neden ikizi gibi oldugunu hic dusundun mu peki? Seninkilerin defalarca cevaplanmis algi calismasi oldugu hic aklina gelmedi mi yoksa kasitli olarak laf etmek icin mi calisiyorsun?

Sirf laf etmek icin her seyi kullaniyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

bu sayfayı fetöcü sahte hesaplar basmış, iyi partiye oy toplamaya çalışıyorlar,yahu iyi parti=fetö partisi neden bahsediyorsunuz.

ayrica chp nin başına eşşek koysalar ( eşşek bile kk den iyidir ya neyse kk bu ülkenin bu vatanın menfaatine çalısacak biride değildir kendisi süzme bir projedir) gene %20 nin altına düşmez . chp seçmenine yazık diycem ama kardeşim kk gibi süzme salağada bu kadar oy verilmezki herifin bi çıkıp kardeşim ben projeyim chpyi batırmaya chp yi terör partisi haline getirip ülkenin zararı için buraya getirildim demediği kaldı.

neyse anlayana sivri sinek saz anlamayana davul.zurna az.

Allah korkunuz varsa iftira atmayin. İyi partinin fetoyle baglantisi nedir? Delil gosterin lütfen

• Kılıçdaroğluna Adnan Oktar dan olur fetvası çıktı Kk severler bu haberden sonra gönül rahatlığıyla destek verebilirler artık eee ne de olsa Adnan Oktar dan fetva almak öyle her baba yiğidin harcı değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

bu sayfayı fetöcü sahte hesaplar basmış, iyi partiye oy toplamaya çalışıyorlar,yahu iyi parti=fetö partisi neden bahsediyorsunuz.

ayrica chp nin başına eşşek koysalar ( eşşek bile kk den iyidir ya neyse kk bu ülkenin bu vatanın menfaatine çalısacak biride değildir kendisi süzme bir projedir) gene %20 nin altına düşmez . chp seçmenine yazık diycem ama kardeşim kk gibi süzme salağada bu kadar oy verilmezki herifin bi çıkıp kardeşim ben projeyim chpyi batırmaya chp yi terör partisi haline getirip ülkenin zararı için buraya getirildim demediği kaldı.

neyse anlayana sivri sinek saz anlamayana davul.zurna az.

Allah korkunuz varsa iftira atmayin. İyi partinin fetoyle baglantisi nedir? Delil gosterin lütfen

Dava arkadaşlari! Fetocu imamlarin avukatlığını yaparken

Fetonun medya ayağı Emre Uslu, Meral e methiyeler dizerkene

Kendisini iç işleri bakanı yapan Fetonun eski sağ kolu Nurettin verene yazdığı mektup Nurettin Veren Gülen'in talimatıyla yaptığını canlı yayında söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 7 Şubat 2018; 18:6:31 >

• highgen kullanıcısına yanıt
    Aksenerin 1996 yilindaki teşekkür mesaji fetoculuk delili demek. İsterseniz buraya 3-4 akpartili bakanlarin daha 3-4 yil onceki feto ovgulerini koyayim buraya...

• quote:

Aksenerin 1996 yilindaki teşekkür mesaji fetoculuk delili demek. İsterseniz buraya 3-4 akpartili bakanlarin daha 3-4 yil onceki feto ovgulerini koyayim buraya...

Aradaki tek fark

Fetonun ne mal olduğunu anlayıp darbeden sonra ona Karşı duranlarla fetonun safında yer alanları ayırt etmeyi iyi bilmek lazım burdaki fark su darbeyi bile bile hatta bizzat içinde olduğu aşikar 15 temmuzdan sonra herşey değişecek ve ben başbakan olacağım sözlerine bakınız ve darbe sonrası nerdeyse bütün fetoculere sahip çıkan konuşmalarına ve Emre Uslu gibi 1 numaralı Feto tetikçisinin desteğini alması hatta aralarındaki yazışmalar Bütün bunları Fetonun ne mal olduğu ortaya çıktıktan sonra darbeden sonra yapıyor olmasını neyle açıklayabiliriz

• Korku büyük, aktrollere ne kapsanız kar denmiş belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: altai35

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Suç chp de değil oy verenlerde o zaman. Madem bu kadar kötü bu parti neden oy veriyosunuz?

bukadar zamları yapan hükümete oy veren bir kişinin düşüncesi güldürdü

Yanlış düşünüyorsun başa kim gelirse gelsin vergileri dayayacak çünkü sistem böyle işliyor hep birlikte ses olamazsak vergilere selam çekeriz..

E o zaman mavcut iktidarın ne farkı var ki? Bunlar da diğerleri gibi diyorsun?

Yani bir nevi öyle olabilir ama ikide bir de seçimle iktidarlar koalisyonlar gelirse sonuç eski Türkiye olur 1990 2001 Türkiye 'sine bak her gelen bir sonraki seçime gelecek miyim (DSP) acaba bana zorla istifa ettirirler mi (Erbakan) pijamalıların ayağına gidecek miyim ya da darbe olacak mı demeyle geçti yıllar ve bu ekonomiye zarar verdi o yılları yaşadık, o yüzden istikrar ne kadar iyi olmasa da her zaman avantajdır..

Eski Türkiye hemen hemen her alanda çok daha iyi ve çok daha gelişmiş durumda idi.

Mesela sağlık. Eskiden saatlerce kuyruk bekler ve bir günde işinizi hallederdiniz.

Şimdi kuyruk beklemiyorsunuz, çünkü full dolu. 3 hafta sonra gelin diyorlar. Acil sorunlarda sıkıntı yaşıyoruz. Annemin elinde sorun var. Sinirlerinde. Kullanamıyor. Röntgen vs cektirdi. Doktor kontrol için 3 hafta sonraya randevu verdi. 3 hafta elini kullanmadan evde oturacak. Sonra röntgene v.s. bakacak , bir karar verecek. Ama bu 3 haftada sorun olursa ne olacak?

Eskiden aynı hastaneye sabah 5-6 'da giderdin. 10-11 sıra gelirdi. İşlerini hallederdin. Öğleden sonra da kontrolün yapılırdı ve tedavi sürecine başlanırdı. Şimdi 1 ay bekliyoruz nerdeyse. (Aynı konu, aynı hastane)

• quote:

Orijinalden alıntı: canermm

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

O ekran görüntüleri genelde çarpıtılmış ve yalan oluyor.
    birine hemen gözüm takıldı ve gerisine bakmadım bile.

KK:" PKK/PYD terör örgütü değil"

TAM olarak böyle yazmış ekran görüntüsünde, böyle mi dedi? nerde video görüntüsü? PKK dedi öyle mi?

Ya iftira en büyük günahtır deyip neden böyle şeyler yapıyorsunuz? Oraya PKK kelimesini eklemek şerefsizlik ve günah değil midir?
    Yoksa bunları Allah yolunda yapıyoruz diyip kendi kendinize buna inandırıp, her hakkı mübah mı görüyorsunuz kendinizde?
    https://www.youtube.com/watch?v=w7jWb6wjoLM

Daha bir şey yazmıyorum. Bu arada özellikle yandaş kanal olan fox'un haberini bulup attım.

tabi ki daha da bişiy yazamazsın..Bu mu ilgili Youtube videosu?

Hani nerde PKK demiş?? hocam neden iftira atıyorsunuz? neden PKK kelimesini araya ekleyiverip insanları yanıltıyorsunuz? adam PYDnin PKK gibi bir terör örgütü olduğunu düşünmüyorum demiş o tarihteki fikrini söylemiş. "Ee ama bizce ikisi de aynı" diye yorum yapıp, anlamının komple değişeceğini bile bile, PYD yanına PKK kelimesini eklemek şerefsizlik ve günah değil midir?

siz ne yazdınız?
    Kemal Kılıçdaroğlu:" PKK/PYD terör örgütü değil"
    TAM olarak böyle yazmış ekran görüntüsünde. Videoda da hazırlanırken aralara PKK kelimesi serpiştirilmiş bolca. Valla bunu bazı sürülere yedirirsiniz ama bize yemez.

iftira en büyük günahtır deyip neden böyle şeyler yapıyorsunuz? Anlamın tamamen değişeceğini adınız gibi biliyosunuz.
    Yoksa bunları Allah yolunda yapıyoruz diyip kendi kendinizi buna inandırıp, kendinizi kandırıp,, her hakkı mübah mı görüyorsunuz kendinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Şubat 2018; 13:26:0 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.