Şimdi Ara

silinsin (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

silinsin

Cehennemlik kim ?

ya şunları hazırlarken bari biraz dikkat edin ya o kılıçzade hakkı diye koyduğun adam tevfik fikret belki kılıçzade böyle birşey demiş olabilir resimdeki tüm sözler gerçek olabilir ama oraya koskoca tevfik fikreti koyarsan kim niye ciddiye alsın seni

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

akepe de Tayyip'ten başkası aday bile olmaya cesaret edemiyor,millet 4-5 adayla kongre yapan chp'ye laf ediyor ????

aday olmasının mantığı nedir? rte nin her seçimi kazanmasımı? akp seçilmesin artık ben adayım diyecek herhalde zaten istediğiniz oda içsel dünyanızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2018; 13:28:57 >
  • Başarısız olursam giderim diye geldi kaybettiği her seçimden sonra başarısız değiliz oysayımızı arttırdık diyerek insnların aklıylan dalga geçtiler... Ha kk nın seçileceği belliydi tüm patiyi meshebe ve etnik kimliğe göre şeklillendirdiler daha da bırakmazlar Chp de meshepsel bir parti olur gider bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler 32 yaşında bir kısmınızın ağabeyiyim. Son 2 Genel Seçimde Chp'ye Son 2 yerel seçimde de Mhp'ye(Manisa) oy verdim. Bundan sonra İyi partiye iki kulvarda da oy vereceğim.

Benim gibi Akp'yi sevmeyen hatta nefret eden ama muhalefette bir ışık görememiş ve inancını kaybetmiş dev gibi bir kitlede İyi partiye oy verecek.

Atatürkçü-Türkçü-Saadetçi kardeşlerime İyi partiyi öneririm. Ben/biz partilerden beklentisi olmayan hiçbir partiye kaydı olmayan isteği daha yaşanır bir Türkiye olan insanlarız. Bırakın Chp kendi pisliğinde batsın, Atatürk'ü çok seviyorum ama Atatürk'ün yolundan gittiğim için Kılıçdaroğlu varken ve pisliği temizlenene kadar Chp'ye oy vermeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

aktroller mesaiye kalmış

her eleştiriye aktroll diye diye bitirdiniz partiyi.
  • Bir partinin başında seçmeninin istemediği bir başkan olabilir mi? Oluyor arkadaş bu ülkede. Kamuoyu yoklaması yapsın kardeşim CHP. Madem demokratım diye bas bas bağırıyorsun.Yokla bakalım seçmeninin nabzını.Sonra da ver istifanı.Sonucu belli zaten.Kendin de çok iyi biliyorsun!
  • çok iyi olmuş şimdiye kadar durması hataydı

• Herkes koltuk sevdalısı, güç sevdalısı!

Bahçeli, Erdoğan, Kılıçdaroğlu, spor kulübü başkanları, sendika başkanları...

Başarısız siyasiler tarihi eser olup kalmak yerine gitseler, iktidar yarışına ancak dahil olabilirler. Başarısızlık varsa, kötü giden bir şey varsa yenilenmek değişmek gerekir. Bahçeli 20 yılı aşkın aynı koltukta, mezara götüremeyecek partiyi, bırak da sağlığında yeni bir lidere kavuşsun, yoksa yok olup dağılmasın bir sonraki seçimde.

Aynı şey Kılıçdaroğlu içinde geçerli, nispeten daha kısa süredir koltuğunda ama sürekli AKP ye son vereceğiz diyorsun ama kan kaybeden sensin, partililer huzursuz. Partiye biraz da başka görevlerde hizmet et.

Bugün yöneticisinin diye yarın aynı çatı altında yönetici olmadan hizmet etmen mümkün değil mi? Şevkimi kırdınız be! Yazıklar olsun.

• Burada ve sosyal medyada "Aktroller CHP hakkında algı operasyonu yapıyor" diyenler CHP genel merkezi tarafından istihdam edilen sosyal medya elemanı gençler. Partide siyaset yapan biri olduğum için bunu çok iyi bir biçimde biliyorum. Yani Trollün ta kendisi bizzat kendileri. Ben 8 yıllık partili olarak 3-4 ay içerisinde bir şekilde Muharrem İnce'yi genel başkan yapamazsak partiden istifa edeceğim, oyumu da İYİ Parti'ye vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 6 Şubat 2018; 17:5:50 >
  • Muharrem İnce fazla antipatik davrandı ve öncesinde CHP hakkında yanlış söylemler ile başkalarına malzeme vermişti. Haliyle bu adamın CHP'ye seçilmesi zaten ironik olurdu.

KK karşısına böyle birini koyarlarsa her türlü KK alır. Seçimden önce Muharrem İnce kazanır diyenlere gülüyordum hala gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Gençler 32 yaşında bir kısmınızın ağabeyiyim. Son 2 Genel Seçimde Chp'ye Son 2 yerel seçimde de Mhp'ye(Manisa) oy verdim. Bundan sonra İyi partiye iki kulvarda da oy vereceğim.

Benim gibi Akp'yi sevmeyen hatta nefret eden ama muhalefette bir ışık görememiş ve inancını kaybetmiş dev gibi bir kitlede İyi partiye oy verecek.

Atatürkçü-Türkçü-Saadetçi kardeşlerime İyi partiyi öneririm. Ben/biz partilerden beklentisi olmayan hiçbir partiye kaydı olmayan isteği daha yaşanır bir Türkiye olan insanlarız. Bırakın Chp kendi pisliğinde batsın, Atatürk'ü çok seviyorum ama Atatürk'ün yolundan gittiğim için Kılıçdaroğlu varken ve pisliği temizlenene kadar Chp'ye oy vermeyeceğim.

akp'yi sevmeyip akp 2.0 versiyon olan iyi partiyi övmek. Atatürkçü olduğunu iddia edip sağcı, gerici, atatürk düşmanı, abdci iyi partiyi övmek. Aktrol değilseniz neden iyi parti çok merak ediyorum hadi hapar, vatan partisi gibi atatürkçü partilere yönelseydiniz neyse iyi partinin atatürkçülükle nasıl ilgisi var acaba. Zamanında akp yükselmesin diye hdpye oy verenler vardı bu iyi partiye oy verenler onlar olmalı.

• dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Vallahi içerisinde Ali Türkşen ve Ümit Özdağ hocamız varsa ben o partiye AKP 2.0 diyemem ancak CHP şu anda HDP 1.01 oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dribblingmaster

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Gençler 32 yaşında bir kısmınızın ağabeyiyim. Son 2 Genel Seçimde Chp'ye Son 2 yerel seçimde de Mhp'ye(Manisa) oy verdim. Bundan sonra İyi partiye iki kulvarda da oy vereceğim.

akp'yi sevmeyip akp 2.0 versiyon olan iyi partiyi övmek. Atatürkçü olduğunu iddia edip sağcı, gerici, atatürk düşmanı, abdci iyi partiyi övmek. Aktrol değilseniz neden iyi parti çok merak ediyorum hadi hapar, vatan partisi gibi atatürkçü partilere yönelseydiniz neyse iyi partinin atatürkçülükle nasıl ilgisi var acaba. Zamanında akp yükselmesin diye hdpye oy verenler vardı bu iyi partiye oy verenler onlar olmalı.

Ben burada trollük için gelmedim. Profilimi ve profilinizi incelerseniz böyle bir söz hakkınız olmadığını görürsünüz.

Yani amerikancı ya da akp 2 demekle neyi kastettin anlamadım. Partinin kurucu üyelerine bakabilirsin Atatürkçülükle ters düşecek birini bulabilir misin? Misal Ümit Özdağ hayatını oku, babası kimmiş vs

Neyse gözünü Akp ile açmış nefret etmiş ya da sevmiş 2000 nesliyle ikili diyaloğa pek girmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Vallahi içerisinde Ali Türkşen ve Ümit Özdağ hocamız varsa ben o partiye AKP 2.0 diyemem ancak CHP şu anda HDP 1.01 oldu...

akp ilk iktidar olduğunuda çamuroğlu, ertuğrul günay gibi sosyal demokratları millet vekili yapmıştı hatta günayı bakan yaptılar aynı sekilde chp ekmelettini çatı aday gösterdi berberoğlu, eren erdem gibi dindar adayları, doğudan oy alabilmek içinde kürt kökenlileri vekil yaptı karşıt görüşten oy tırtıklayabilmek için yapılmış hamleler bunlar ama tutmadı netice beğenirsin beğenmezsin mecliste bi tane atatürk ilkelerine bağlı parti var iyi partininde akpden bir farkını göremiyorum tek fark başkanı erkek değil belki bu sempati yaratmış olabilir aktrol olmadığınız varsayarak bu yorumu yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 6 Şubat 2018; 17:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geekon

quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Çoktan bitikti zaten yeni mi anladınız? Aslında CHP’nin başına aklı yerinde biri geçse oy verilir. Şimdi Meral Akşener yeni IYI parti kuruyormuş ama o kadına da hiç güvenim Yok. Dıştan iyi gibi gözüküyor ama zamanında AKP’ye bile girmiş çıkmış biri. Tek güvendiğim biri var o da Osman Pamukoğlu onun partisi de var ama hiç tutmaz o da.

yaşın küçükse dediklerini yaşına veriyorum değilse cahilliğine.akp’nin ilk dönemleriyle şimdiki halini karşılaştırma bile.biraz öğren sonra konuş.ne halt olduğunu anlayınca ayrıldı ordan demi? yoksa hala akp’de olurdu.dediginle ilgili olan konuşmalarını aç izle.çomar çomar yorum yapıp bahane aramayın.gidin akp’nize chp’nize verin ama susun bari.biri fetocu der digeri terorist der chp’li gelir akp’li der.bi bitmediniz

Yorum yapmama gerek Yok bile bu zihniyete merak etmeyin yaşım sizden büyük ayrıca yaşım da sizi ilgilendirmez.

Ben CHP'de 8 senedir siyaset yapıyorum. Sen bugünkü CHP'ye Atatürk ilkeleri ışığında diyorsan, siyaset hakkında yorum yapmanı tavsiye etmiyorum. "terörle iltisaklıdır" diyenin suratına tokadı AKP'lilerin(ya da o dönemki en karşıt partilerin) bile atacağı bir parti olan CHP bugün toplumun %80-85'i tarafından terörle iltisaklı olarak görülüyor. Partide FETÖ var, PKK var, DHKPC var... Ve delege-il yönetim kurulları-il başkanları-myklar-PM üyeleri vs. yoğun olarak bu örgütlere sempati duyan insanlardan oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Ben CHP'de 8 senedir siyaset yapıyorum. Sen bugünkü CHP'ye Atatürk ilkeleri ışığında diyorsan, siyaset hakkında yorum yapmanı tavsiye etmiyorum. "terörle iltisaklıdır" diyenin suratına tokadı AKP'lilerin(ya da o dönemki en karşıt partilerin) bile atacağı bir parti olan CHP bugün toplumun %80-85'i tarafından terörle iltisaklı olarak görülüyor. Partide FETÖ var, PKK var, DHKPC var... Ve delege-il yönetim kurulları-il başkanları-myklar-PM üyeleri vs. yoğun olarak bu örgütlere sempati duyan insanlardan oluşuyor.

Delege yapısını delege seçim sistemini hatta KK'yi övdüğümü hiç hatırlamıyorum hatta önceki mesajlarımı incelerseniz atatürkçü olanların gidip gençlik kollarında çalışmasını atütürkçü adayları desteklemesini tembihlemişim partide ülkücü, sağcı, dindar delege ağırlıklı olsa yine bunları(atatürkçülükten uzaklaşıldığını) söylermiydiniz çok merak ediyorum tabi aktrol olmadığınız varsayarak bunları söylüyorum.

• Muharrem ne ya koca partide kk ve mi dışında adam mı yok yahu.
    lider vasıflı insan yoksa kapatsınllar dükkanı.mi ne yaw kk dan daha kötü bir lider olur
    en kötüsü de bu ikisi dışında seçimde kimsenin olmaması.
    ah bir karaoğlan daha gelir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: altai35

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Suç chp de değil oy verenlerde o zaman. Madem bu kadar kötü bu parti neden oy veriyosunuz?

bukadar zamları yapan hükümete oy veren bir kişinin düşüncesi güldürdü

Yanlış düşünüyorsun başa kim gelirse gelsin vergileri dayayacak çünkü sistem böyle işliyor hep birlikte ses olamazsak vergilere selam çekeriz..

E o zaman mavcut iktidarın ne farkı var ki? Bunlar da diğerleri gibi diyorsun?

Yani bir nevi öyle olabilir ama ikide bir de seçimle iktidarlar koalisyonlar gelirse sonuç eski Türkiye olur 1990 2001 Türkiye 'sine bak her gelen bir sonraki seçime gelecek miyim (DSP) acaba bana zorla istifa ettirirler mi (Erbakan) pijamalıların ayağına gidecek miyim ya da darbe olacak mı demeyle geçti yıllar ve bu ekonomiye zarar verdi o yılları yaşadık, o yüzden istikrar ne kadar iyi olmasa da her zaman avantajdır..

Açık konuşayım şahsımı ülkücü, sağcı, dindar bir insan bir PKK destekçisi, sözde Ermeni Soykırımı yalanının savunucu, bir Sorosçu kadar asla ve kata rahatsız etmez. Hatta temsiliyetin sağlanması için bu özellikte toplamda 50-60 Kurultay delegesi de olması lazım diye düşünüyorum. Ülkücü, sağcı, dindar insanlar bu memlekete düşman değil, ancak şu anda partiyi yönetenlerin düşüncesi memlekete düşmanlık barındırıyor. KK NATO müdahalesi için çığırtkanlık yapıyor, İl başkanı Kaftancıoğlu'nun övmediği terörist aktivite kalmamış, MYK+PM olan Selin Sayek Böke PYD-YPG Terör örgütü demek için yeterli istihbaratımız yok diyor, PM üyesi Sera Kadıgil "Şehitler ölmez vatan bölünmez lafından çok nefret ediyorum" diyor, Sezgin Tanrıkulu "SİHA'larla TECE Katliam yapıyor" diyor, Mehmet Bekaroğlu "Kefere Kemal" diyor, Zeynep Altıok odasından Atatürk resmini indiriyor, Ali Haydar Hakverdi diye bir adam var DHKPC aşığı(Milletvekili), Şafak Pavey(Kemal Beyin kontenjan MV'si) HDP Genel başkanına "Birlikte iyi salladık" diyor, partide her kademeden insan "Seyit Rıza" güzellemeleri yapıyor, şu Atatürk tarafından idam ettirilen Seyit Rıza hani. Seyit Rıza hakkında negatif bir şey söylersen de üzerine saldırıyorlar, Milletvekili bir ara Genel Başkan Yardımcılığı yapan Murat diye bir vatandaş "Ben ve ailem HDP'ye oy verdik" diyor, Hilmi Yarayıcı diye bir Milletvekili var o zaten açıkça DHKPC propogandası yapıyor... Erdoğan Toprak desen "Cemaat'in CHP İmamı" olduğu yüksek sesle dile getirilen bir belediye faresi... Ben 17 yaşımın sonunda partiye girdim şu anda 25 yaşındayım. Dolayısıyla bu açıklamaların ve olayların her biri benim hafızamda yer edinmiş durumda. O kişileri gördüğüm an aklıma bu açıklamalar geliyor ve şu anda MYK ve PM'ye baktığımda gerçekten samimi Atatürkçü ve aynı zamanda cesur 1 tane adam göremiyorum. Nerede cesur ve Atatürkçü insan var onlar Muharrem İnce'nin yanındalar... Ancak dediğim gibi mücadelemiz sonucunda İnce'yi genel başkan yapamazsak ben şahsen partiden istifa edeceğim(birçok arkadaşım da istifa etmek istediğini söylüyor ancak Olağanüstü Kurultaya kadar beklememiz gerektiğini düşünüyorum) ve İYİ parti için çevremden oy toplayacağım. Bunu açık bir biçimde deklare ediyorum. Ve bu görüşte onbinlerce CHP üyesi var. Bir de üye olmayanları düşünürseniz durumun vehametini anlarsınız...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.