Şimdi Ara

silinsin (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başbuğ Atatürkün kurdugu parti Atatürk öldukten sonra bitti chpnin icine bakiyorsunuz ne arasan var pkklisi tikkocusu vs Akpnin icinde de var hepside belli verdiği demeclerden amaa chpliler bakiyorsunuz malesef dine hakaret var ezanla alip veremeyen var ne ararsan var arkdaş muharrem inceyi cok severim genel kultur olsun olaylara yaklasimi hitabi cok iyi eğitimci umutluydum ama bir kezdaha gorulduku chp yi özüne dondurecek olanlari diskalifiye ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.İnce başa geçseydi chp nin içindeki vatan haini pkk sempatizanı adamlardan temizlerdi ama olmadı. Umut oran da vatansever iyi bir siyasetçi onu da yediler chp de.
  • waaauuuww koyunlar isyanda
  • sezgin tanrırkulu gibiler bu partide ne arar ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 5 Şubat 2018; 22:44:58 >
  • ce ha pe ve seçmenini aşağılayanların alayı maaşlıdır

dezenformasyonunuz başarıya ulaşmıyor anlayın artık

iq su 80 üzeri olan sizin ne olduğunuzu çabuk anlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Chp zaten bitikti .chp millet vekilleri alayı pkk lı...

Chp hic bir zaman ülkeye hic faydası olmadi .alayı din düşmanları..

Din düşmanının en azından safı bellidir de mitinglerde Kuran sallayan din tüccarlarının ne olduğu belli değildir , Ypgli teröristlere sınır kapımızı açanlar , teröristlere şehirlere hendekler kazacak kadar müsade edenler teröristliği bize anlatmasın bizzat kendileri terörist, fetönün partisi milletvekillerinin çoğu fetöcü olanlar Chp derken önce bir destur çekecek.
  • Bu partiye Atatürkçüler gelecek Kemal efendi gerçek Atatürkçüler sen CHP li felan değilsin Kemal efendi senin CHP ile alakan kalmadı ne kadar şeriatçı var partide.

• CHP li sera kadıgil isimli şahsın yazdıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Görüşler ayrı olabilir ama böyle de olmamalı.

Yani bir de bu şahıs mecliste görev alıyor. CHP çok güzel yönetiliyor devam

• CHP liler ikilemde, Allah kimseyi PKK ve FETO arasında tercih yapmak zorunda bırakmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada "Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi asıp imamı mı keseyim?" veya "Hayatta tiksinmedim şehitler ölmez vatan bölünmez lafından tiksindiğim kadar'' tweetiyle ezana ve milli değerlerimize yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Sera Kadıgil, Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer aldı peki buna ne demeli ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 5 Şubat 2018; 23:59:19 >
  • artik chp ye vermem diyenler pek samimi gelmiyor. artik vermem diyecek bir durum yeni mi olustu? chp dersimli geldiğinden beri gün be gün Kürtçüleşti. bugüne kadar rahatsız olunmadi ya da farkedilmedi de şimdi mi sorun oldu? gene gider verirler.

• Oylar MERAL AKŞENER’ e IYI

• Muharrem İnce'ye ayıp etmişler resmen. Adam hakkıyla gelmiş o konuma. Ben Muharrem İnce'nin yönettiği bir dünyada yaşamak isterdim. Belki de henüz zamanı gelmemiştir. Acaba kurtuluş savaşını mı bekliyorlar? En son üstün zekalı ve dürüst biri yönetime geldiğinde, kurtuluş savaşı vardı.
  • silinsin

birşeyler yazdım ama vazgeçtim açıkçası sildim hepsini. şu anda sadece şaşırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 6 Şubat 2018; 1:1:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg3

Başbuğ Atatürkün kurdugu parti Atatürk öldukten sonra bitti chpnin icine bakiyorsunuz ne arasan var pkklisi tikkocusu vs Akpnin icinde de var hepside belli verdiği demeclerden amaa chpliler bakiyorsunuz malesef dine hakaret var ezanla alip veremeyen var ne ararsan var arkdaş muharrem inceyi cok severim genel kultur olsun olaylara yaklasimi hitabi cok iyi eğitimci umutluydum ama bir kezdaha gorulduku chp yi özüne dondurecek olanlari diskalifiye ediyorlar.

Gerçekler acıdır

• Atatürk gibi Türkçü bir lider,

Atatürk gibi akıl ve akılcı bilime inanan bir kişi ki bunların arasında inönü de dahildir chp başına gel(e)memiştir.

• Kemal ile başlayan chp, kemal ile bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Kemal ile başlayan chp, kemal ile bitmiştir.

Blokluydunuz

Abartmayınız.

Her kemal kemale erişemez.

Atatürk kâmil kişidir.

İki mustafa

Birisi Muhammed Mustafa

Diğeri Mustafa Kemal.

İkisi de kâmil insandır.

Birisi inanç ve felsefe

Diğeri akıl akılcılık bilim kâmilidir.

Neyse yine bloklusunuz.

Anlayamıyorsunuz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 6 Şubat 2018; 1:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

Kemal ile başlayan chp, kemal ile bitmiştir.

Blokluydunuz

Abartmayınız.

Her kemal kemale erişemez.

Atatürk kâmil kişidir.

İki mustafa

Birisi Muhammed Mustafa

Diğeri Mustafa Kemal.

İkisi de kâmil insandır.

Birisi inanç ve felsefe

Diğeri akıl akılcılık bilim kâmilidir.

Neyse yine bloklusunuz.

Anlayamıyorsunuz çünkü.

Şuan chp'nin başında kim var? Muharrem ince mi? :) Kemal Kılıçdaroğlu.

Chp'yi kim kurdu? Mustafa KEMAL Atatürk.

Bloklamışmış. Hahahaha. Tatlı su solcuları :)

Edit; Gizli profili olan asosyal trollerdenmişsin. Blok :)

Solcu

Sol kolum...

Beyin var mı yazdıklarımı anlayacak?!

Neden bloklusunuz belli düşünemiyorsunuz.

Neyse bu kadar. Gidiniz bir kenarda düşününüz.

Benim gibi milliyetçi bir insana akılsız solcu yakıştırmasını hangi ufak çıkarcılığınızla yaptığınınıza tümevarım tümdengelim dahil her varsayımınızla ama benden uzak yapınız ricamdır. Saygı ile.

Vay be

Oz oz bey arkadaşın size yaptığının birebir aynısını siz de bana yapmıştınız. Men dakka dukka horoz döner sap bişey

Edit: sever sayarım ozoz beyi. Orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 6 Şubat 2018; 2:21:47 >

• Çoktan bitikti zaten yeni mi anladınız? Aslında CHP’nin başına aklı yerinde biri geçse oy verilir. Şimdi Meral Akşener yeni IYI parti kuruyormuş ama o kadına da hiç güvenim Yok. Dıştan iyi gibi gözüküyor ama zamanında AKP’ye bile girmiş çıkmış biri. Tek güvendiğim biri var o da Osman Pamukoğlu onun partisi de var ama hiç tutmaz o da.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.