Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
23.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gahmetk -- 28 Ağustos 2019; 11:26:54 >

• ProgDVB, DVBViewer gibi DVB Player 'larla iptv izleyebilirsiniz.

Ancak iptv hesabına ait giriş ekranı nasıl olur, onu bilemeyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir,daha önce TV kartım vardı onlarda kullaniyordum,ayarları biraz uğraştırır yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahmetk

Evet olabilir,daha önce TV kartım vardı onlarda kullaniyordum,ayarları biraz uğraştırır yalnız
    Son sürümleri daha kolay ve kullanışlıdır.
  • hepsini denedim yinede açmıyor,korax v3 var onda süper izleyebiliyorum,tv müsait değilken pc'de bakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahmetk

hepsini denedim yinede açmıyor,korax v3 var onda süper izleyebiliyorum,tv müsait değilken pc'de bakamıyorum
    daum pot player kullan gerisi hikaye süper bir ücretsiz ip tv oynatıcıdır. linki:https://daumpotplayer.com/download/
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekman

daum pot player kullan gerisi hikaye süper bir ücretsiz ip tv oynatıcıdır. linki:https://daumpotplayer.com/download/

Alıntıları Göster
    Çok güzelmiş gerçekten..Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • felekman kullanıcısına yanıt
    hocam url ekle'den eklemiyor muyuz iptv linkini, ekleyemedim bir türlü?
  • mstfygc kullanıcısına yanıt
    galiba eklenmiyor. ben pc de prog dvb kullanıyorum onda otomatik url download mevcut.
  • felekman kullanıcısına yanıt
    Aradığım uygulamayı sayenizde buldum vlc h265 yayınlarda donma yapıyordu bu çatır çatır gösteriyor herkese tavsiye ederim bunu kullanın vlc çöpe atın.

• merhaba kardeşim bende ts uzantısı ip tv var vlc de kullanıyordum potplayerda nereye yapıstıracaz yada nasıl yapacaz bılgı verebılırmısn
  • gerçekten çok harika bir uygulama. kodinin kasması, ayarı ıvır zıvırıyla uğraşmıyorsun.
  • Daum Playeri Öneren arkadaşa teşekkürler .Kısa süredir kullansam da güzel gözükuyor

• yorumlar üzerine indirip kurdum ama vlc ile çok kolay bağlandığım linke bu program bir türlü bağlanamadı.
  • Avira tehlike algıladı ve sildi. Kurmadan mutlaka taratın.
  • Potplayerda buffer ayarını nasıl yapmalıyız iptvyi rahat izleyebilmek için ? Bir de codec sorunum var k-lite mega pack kurdum ama renkler bir garip açılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.