Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monica Mattos -- 9 Şubat 2019; 23:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözleşmeniz bittiyse farklı Operatörlere bakın. PTT Cell önerebilirim. Turkcell mobil operatörler arasında en kazık atan firmadır. Gereksiz bir fiyat şişirmeleri var.
    Bu firmadan direk kaçmanızı öneririm. Öyle eskiden olduğu gibi her yerde çekiyor yalanını da unutun. Çoğu köyde çanak anten yakını olmadığı sürece operatörlerin çektiğini görmedim. PTT Cell Türk telekom alt yapısı kullanıyor. Türk telekom göre sunduğu paketler daha uygun.
  • pttcell önceden uygundu şimdi düzgün bir paketi yok
    turkcellde mevcut abone misin yeni mi geçeceksin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni tarife arayışındayım 2 senedir turkcell faturalıyım gnc 8 gb paketini 45 tl ye kullanıyodum fakat yaş 26 ya çıktı sözleşme mart ta bitiyo yaştan dolayı gnc de olmuyo tarifelerde çok uçuk vodafone düşünüyorum ama o da telekom gibi çekmiyo arkadaş al birini vur ötekine internet hızı ne demek turkcell de anladım senelerce telekom kanser etti beni turkcellde dışardan eve girince 4.5g den 3g ye düşen şebeke telekomda 4.5g den direk şebeke yok a dönüşüyor aradaki fark bu maalesef vodafoneda böyle sanırım
  • İle özel kampanya ile 500 dk + 1000 dk Bip,4 GB internet, Turkcell'in muhtelif uygulamaları için yine bir dünya GB internet,mesela bip için 30 GB,TV için 5 GB,playcell için 3 GB gibi. Taahhüt yok, faturalı,29 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.