< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonic -- 13 Nisan 2021; 12:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonic -- 13 Nisan 2021; 12:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çükümün bana verdiği hak ve yetkiyle ürüyorum
|
Assagiya seslendim evlatlarim dunyaya sizden birini getiricem izin var mi dedim onlarda olur baba dediler
|
Anne babaya sallama konularının farklı tarzda olanı sanırım
|
Dengesiz herif; ev yapmadan önce tuğla ve çiğmentodan izin alıyor musun? Hem sana ne?
|
Ya o dogacak cocuklardan birisi bu ulkegi degistrecek biriyse
|
Sen izin alıp yaparsın kardeş
|
Senin ailenin kötü olması (senin değiminle) seninde kötü bir aile oluşturmana engel değil tam tersi görmediğin sevgiyi saygıyı sen ailene gösterirsin değerini bilirsin o yüzden kötü insanlar olduğu gibi iyi insanlarda vardır bilmiyorum inanıyormusun ama benim yetiştirilme tarzımda ailenin her şey olduğu öğretildi ne kadar çok annemden dayak yesemde bu annemin beni sevmediği anlamına gelmez bir başımı okşaması herşeyi siler yok eder ki çocukken annemden çok dayak yedim ancak hepsi boşa değildi ALLAH kimseyi anasız babasız koymasın. Bunların değerini en iyi bilen annesiz babasız olanlardır.
|
Tek cevap karşılıksız sevgi evlat sevgisi gibi yoktur ayrıca aile herşeydir yanlızlık allaha mahsustur.
|
Nasıl izin alıyoruz? Sperme mi soralım?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |