Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akzidenz

Anne babaya sallama konularının farklı tarzda olanı sanırım
    Aynen. Bildiğin ergen ya

Metin2 hesabı hacklenmiş galiba ya da lol oynarken fps düşüyor. Belki de tek elle bilgisayar kullanırken yakalandı ceza aldı gelmiş burada açtığı konuya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

çükümün bana verdiği hak ve yetkiyle ürüyorum
    Üzerine cevap tanımam
  • Ergin olma hakkı ile ürüyoruz güzel kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın pişman olduğunu anlayabiliyorum. Sanırım bim'in sayesinde dünya'ya geldin. Onuda profil yapmışın.
  • Açıkçası konu sahibine çoğu konuda katılıyorum. Ancak çocuk yapacak adam belki zengindir ve bu ülkede çocuğunu istediği koşullarda yaşatabilir. Çok zengin olmasa da bir miktar parayla istediği bir ülkenin vatandaşlığını elde edebilmesi için o ülkede çocuğunun dünyaya gelmesini ve o ülkenin vatandaşlığını elde etmesini sağlayabilir. O zaman da evlat edinebilir demişsin, bu da olabilir ama çocuk yapabilecek ve en iyi şekilde yaşatabilecek imkanı olan birisinin çocuk yapmasında bir sakınca yok bence.
  • Bu yalnızlıktan neden korkuyorsunuz çoğunuz çocuk yapayımda yaşlanınca bana baksın umudu taşıyomusunuz cidden gerçekten buna inanıyormusunuz

Hayat zorsa önlemini alacan sonra çocuk yapıp yaf bi adana kebap bile yiyemedim diyip ağlamayacaksın

• Sana ne la bizim yaptığımız çocuğa sen bakıyorsun sanki.
  • Sanane lan teneke
  • 15 yaşında ateist özentisi ergen konusu.

Adam ürerken zaten eşiyle birlikte karar veriyorlar. elin cükünün derdi seni niye gerdi onu anlamadım.
  • Bu soruyu hiç ailene sordun mu?

Kimi zaman doğan çocuk kendisini dünyaya getiren sığır aileyi hak etmez, kimi aile de bolluk bereket ve şefkat içinde doğup sonradan ucubeleşen karaktersiz çocuğu..

Olayın tek tarafı yok yani, Tabi ortada bir adalet de yok.
  • Bende cinsellikte yok şükret biraz

• Belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlık tarihi açısından bakarsak şu an en fakirimiz bile geçmişteki pek çok kişiden daha iyi durumda o yüzden boş yapma. Bireyler sana mı soracak! kedi köpekle bu bir mi adamın anası babası yani sorumlusu var. Kafanızda boş hava balonu ile geçizyorsunuz.
  • Yapmayın yapmayın. Doğuda adamlar 10-15 tane birden yapsın. 30 sene sonra azınlık kalın ülkede. O zaman görürsün ekönömi kötü, çöcüklere sördünüz mü diye duyar kasmayı.
  • Mükemmel bir ailede yetişsen, her şey istedigin gibi olsa o zaman da sıkılırsın, düşünsene her istedigine maddi anlamda

ulaşabiliyorsun, yani en azından soylu bir hayata sahipsin.... Bu iyi bir şey gibi görünüyor ve diger insanların da böyle

oldugunu düşün, zamanla diger insanlarla çatışma, karşılıklı savaş ortamına sebep verecektir... Ailenin egitimli olmasının, seni yetiştirmiş

olmasının,gaddar,cani,kibirli,vs... bir insan olmanı engellemeyecektir...

Yani sorunun cevabına gelecek olursak, ülkenin onda birinin dahi bu soruyu kendine sordugunu düşünmüyorum, gelişmiş

ülkelerde oran biraz daha yüksek olabilir ancak çocuk yapma işi teknik bir olay degil.. öncesinde her şeyi hesaplayayım ve sorunsuz bir şekilde ilerlesin diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 20 Mayıs 2019; 19:48:4 >
  • eve kız atmış
  • maalesef burdaki cogu kisi seni anlamaz.

senin icin uygun yer burasi:https://www.reddit.com/r/antinatalism/
  • Bu tiplerde yeni çıktı. Ürümüyün. Kes kurtul o zaman kardeşim Allah Allah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

çükümün bana verdiği hak ve yetkiyle ürüyorum
    İşte bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.